Scudo Sports

İzmir

Merhaba :) tayin sebebiyle 7 aydır İzmir'deyim. Karataş asansöre yakın oturuyorum. yol bisikletim var ve genellikle sahilde bisiklet yolunda sürüyorum. Ankara'da birçok farkındalık etkinliğine katılmıştım. geçen haftaki etkinlikten haberim yoktu maalesef ama, fırsat buldukça organizasyonlara katılmak isterim :) hepinize kazasız ve keyifli pedallar dilerim...bu da bisikletimin fotosu:
Yol Bisikletlerimizin Fotoğrafları Vol.2

Scudo
@erphan Critical Mass her ayın son cuması. 31 Mart'ta görüşürüz :)

Diğer "Trafikte Biz de Varız" etkinliği de ara ara devam edecek. Son etkinlikte İzban ve metroda asansör kullanımı konusunda bir eylem düşünüldüğünü duydum Buca da gündemdeydi.

@luneris
Critical Mass'i hiç beğenmiyorum. Sebebi de insanlarda bisiklet farkındalığı oluşturmaya çalışırken bisiklet fobisi oluşturmaları. Etkinliklerinde kornalarla, düdüklerle, bağırışlarla insanları bisiklete yöneltmek yerine, bisiklet kullananlar holigandır algısı oluşturuyorlar. Trafikteki ve çevredeki insanları gürültü yaparak, rahatsız ederek, arabadan in bisiklete bin diyerek bisiklete bindiremezsiniz.

o tarihte başka bir program çıkmaz ve müsait olursam katılırım elbet. etkinliği bir görmüş ve sizlerle tanışmış olurum :)

@cumhursonmez42
merhaba etkinlikle ilgili konu linki var mı?

@erphan merhaba etkinlikleri facebookta performans sayfamızda paylaşıyoruz

özelden link verebilir misiniz?

@uguryilmaz144

Çokça tartışılan konulardan birisi bu (hangi şeridi kapatmalı, kırmızı ışıkta ne yapmalı vb. de tartışma konuları arasında) Sadece bizde değil yurtdışında da durum aynı. Critical Mass'i uygun bulmayan insanların yaptığı Critical Manners eylemleri var mesela. Konuyu daha fazla dağıtmadan uzaklaşayım :)

Eğer FB kullanıyorsanız CM İzmir grubuna görüşlerini yazmanızı rica edeceğim. Her görüş değerli.

Balçova Teleferik tarafından dağ yollarından Seferihisar'a kadar patika yollar olduğunu duymuştum hatta sabah sporu için bay-bayan gruplar, aileler sık sık yürüyüş yaparlarmış ve Balçova'dan Seferihisar'a bu dağ yolundan giderlermiş. Belki bisiklet için de uygundur sanırım.

Arkadaşlar merhaba kısa bir süre önce İzmir e yerleştim İzmir i pek iyi bilmiyorum o yüzden sormak istiyorum bilen arkadaşlara iki tane bisiklet almayı düşünüyoruz ve kendi çapımda mağazaları arıyorum soruyorum tabi bir bilene sormak daha iyi olur diye düşünüyorum nerden almalıyım ? Fiyat ve marka olarak az çok ne istediğimi biliyorum ama yine de tavsiyelerinizi almayı çok isterim ve özellikle nerelere bakmam lazım şimdiden teşekkürler

@Pdeal

Merhaba, bisiklet tavsiyesi için şu konuyu kullanabilirsiniz:

Bisiklet Önerisi (ana konu)

Ayrıca bütçeniz doğrultusunda bir şehir bisikleti almak sizin için mantıklı olabilir.

@Pdeal İzmir den bisiklet alınabilecek birçok düzgün mağaza var, bunlardan ikisi Seda Bisiklet ve Doruk Bisiklettir, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: ventiol
@ratm çok teşekkür ederim evet doruk bisikleti aradım hatta yarın gitmeyi düşünüyorum seda bisiklete ulaşamadım ama bir kaç yer daha var aklımda bunlardan biri de parkur bisiklet ? Ghost marka bisiklet sanırım dorukta yok ?

@Pdeal Parkur bisiklet de iyidir, çok alışverişim olmadı benim.
Evet Ghost görmedim onlarda hiç

@Pdeal
seda ile doruk bisikletin sahipleri aynı, aynı markaların bayileri aynı bisikletleri bulursunuz bu dükkanlarda
ghost arıyorsanız (link)

Sundu bisiklet candır. İki bisikletimi de oradan aldım. Hüsnü abi ve diğer çalışan arkadaşlar güleryüzlü ve kaliteli hizmet sunuyorlar. Ellerinde birçok markanın ürünleri var. Sundu'ya mutlaka uğrayın derim...

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Geri