@ilhami35
Bende motorsiklet kullaniyorum. Fotografiniz tanidik geldi, baska bir forumdan. Memnun oldum burada sizi görmekten. Benden motorsiklet ve bisiklet sürüyorum. Saniyorum iki teker üstünde olmanin cekiciligi.
@ilhami35
Aynen, ben sadece keyf aldigim icin biniyorum. -6 derece ye kadar sürdüm. Gerekli ekipmanlar ile ayrica forumda kalmak icin birebir. Kisin kilo almaya engel.
İzmir Çamdibinde oturuyorum. Ng 650 bisikletim var. Şuana kadar hep etrafındaki ilçelere gittim. Ancak artık sahil boyunca rotalar yapmayı planlıyorum. Kask harici eksik kalan ekipmanım yok gibi. Maalesef hep tek pedallıyorum
HAFTA İÇİ SALI-PERŞEMBE YADA CUMA GÜNÜ PAZAR GÜNLERİDE UZUN TURLAR DÜZENLEMEKTEYİZ İZMİR GÖZTEPEDEN SELAMLAR KATILIMLARINIZ BEKLERİZ YOL BİSİKLETLERİYLE
Selamlar.. bisiklet dostları ben bayraklidan efe yaklaşık 10 yildir bisiklet ile ilgileniyorum tamir bakım teknik servis genelde klasik restoresi yaptim.. Ve şuan kendi custom bisikletlerimi yapıyorum. Bornova da bir atölye açmayı düşünüyorum bisikletle alakalı kapsamli bir yer? Düşünceleriniz ne olur ? Şimdiden teşekkür ederim..
Merhaba arkadaslar, ben Cem. Henüz bisikletim yok, alma arifesindeyim. Egekent-2 Ulukent Menemen bölgesinde oturuyorum. İleride etkinliklere katilmak dilegiyle.
@luicci burloetti Custom konusunda ciddiyseniz bu çok sevindirici bir haber olur. Sonuçta Türkiye de bunu yapabilen sayılı insan var. Kastettiginiz tamir atölyesi açmak ise insanların iyi bisikletciye oldukça fazla ihtiyacı var forumda konuları görüyoruz neden olmasın.Hiçbir şey olmasa bir çayinizi içmeye gelirim.
merhaba adım metin 52 yaşındayım markette satılık gazelle bisikletim var o satılınca mtb bisiklet almayı düşünüyorum. İzmirdeki arkadaşlardan yardım ve destek bekliyorum, geçmişte çok hata yaptım (bisiklet seçiminde)aynı hataları yapmak istemiyorum
@ventiol ilginiz için çok teşekkür ederim.. bornova bisiklet servisi konusunda eksik kalmış nedense tam anlamıyla donanımlı bir yer göremedim. bisiklet anlamında kendi bisikletimi yapacak kadar yeterli donanıma sahibim. custom anlamında bir çok çalışma yaptım terass vitage bicycle instagram hesabından çalışmalarımı takip ede bilirsiniz.