Scudo Sports

İzmir

@ilhami35
Bir mobilet topladiniz mi gecmiste ?

Gesendet von meinem SM-A300FU mit Tapatalk

Scudo
@aallyy_3585
Evet,birde peugeot toplamıştım. :)

@ilhami35
Bende motorsiklet kullaniyorum. Fotografiniz tanidik geldi, baska bir forumdan. Memnun oldum burada sizi görmekten. Benden motorsiklet ve bisiklet sürüyorum. Saniyorum iki teker üstünde olmanin cekiciligi.

@aallyy_3585 Motosiklet net ten tanıyorsunuzdur :)
Bu benzin fiyatları ile yakında tamamen bisiklete döneceğiz herhalde :)

@ilhami35
Aynen, ben sadece keyf aldigim icin biniyorum. -6 derece ye kadar sürdüm. Gerekli ekipmanlar ile ayrica forumda kalmak icin birebir. Kisin kilo almaya engel.

• Beğen
Tepkiler: ilhami35
Arkdaslar bende balcovada oturuyorum size bir sorum olacakta kron xc 150 alicamda sizce nasil bir bisiklet izmir panda bisikletten alicam simdiden tesekkurler:)

Merhaba arkadaşlar, ben de İzmir'e yeni taşınan bisiklet severlerdenim. Gaziemir ve Menderes civarında iş ve ev nedeniyle bulunuyorum.

İzmir Çamdibinde oturuyorum. Ng 650 bisikletim var. Şuana kadar hep etrafındaki ilçelere gittim. Ancak artık sahil boyunca rotalar yapmayı planlıyorum. Kask harici eksik kalan ekipmanım yok gibi. Maalesef hep tek pedallıyorum

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@Yasin Şimşek
Yalnızlar kervanına hoş geldiniz Yasin bey. Pek yalnız hisstmem kendimi. Yanımda bir çok şarkıcı ve sanatçı taşırım şahsen [emoji57]

Cemal Ç.

HAFTA İÇİ SALI-PERŞEMBE YADA CUMA GÜNÜ PAZAR GÜNLERİDE UZUN TURLAR DÜZENLEMEKTEYİZ İZMİR GÖZTEPEDEN SELAMLAR KATILIMLARINIZ BEKLERİZ YOL BİSİKLETLERİYLE

Dosyalar

• 15400541_2186044201620603_2193724123584497761_n.jpg
    15400541_2186044201620603_2193724123584497761_n.jpg
    133,7 KB · Okunma: 45
@luneris

cuma gelmeye çalışıcam :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selamlar ben gökhan bucadan bisiklet konusunda yeniyim.Bİlgilerimi sizlerin sayesinde arttıracağımı düşünüyorum.
Bisikletim KTM Ultra fun 27

Selamlar.. bisiklet dostları ben bayraklidan efe yaklaşık 10 yildir bisiklet ile ilgileniyorum tamir bakım teknik servis genelde klasik restoresi yaptim.. Ve şuan kendi custom bisikletlerimi yapıyorum. Bornova da bir atölye açmayı düşünüyorum bisikletle alakalı kapsamli bir yer? Düşünceleriniz ne olur ? Şimdiden teşekkür ederim.. :)

Merhaba arkadaslar, ben Cem. Henüz bisikletim yok, alma arifesindeyim. Egekent-2 Ulukent Menemen bölgesinde oturuyorum. İleride etkinliklere katilmak dilegiyle.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@luicci burloetti Custom konusunda ciddiyseniz bu çok sevindirici bir haber olur. Sonuçta Türkiye de bunu yapabilen sayılı insan var. Kastettiginiz tamir atölyesi açmak ise insanların iyi bisikletciye oldukça fazla ihtiyacı var forumda konuları görüyoruz neden olmasın.Hiçbir şey olmasa bir çayinizi içmeye gelirim. :):)

merhaba adım metin 52 yaşındayım markette satılık gazelle bisikletim var o satılınca mtb bisiklet almayı düşünüyorum. İzmirdeki arkadaşlardan yardım ve destek bekliyorum, geçmişte çok hata yaptım (bisiklet seçiminde)aynı hataları yapmak istemiyorum

Şu başlığı değiştirme imkanımız yok mu?
Çok emredici bir cümle yapısı var.Her gördüğümde konuyu açan arkadaşa :)
Gülümsüyorum canıımmm,saydırmıyorum :)

@ventiol ilginiz için çok teşekkür ederim.. bornova bisiklet servisi konusunda eksik kalmış nedense tam anlamıyla donanımlı bir yer göremedim. bisiklet anlamında kendi bisikletimi yapacak kadar yeterli donanıma sahibim. custom anlamında bir çok çalışma yaptım terass vitage bicycle instagram hesabından çalışmalarımı takip ede bilirsiniz. :)

Geri