merhaba arkadaşlar askerden yeni geldim aksamlari musaıt zamanlarda birlikte pedallamak için arkadaşlar arıyorum ben bozyaka da oturuyorum bu semte yakın arkadaslar varsa bırlıkte turlarız ızmır ıcın olabılır hafta sonları ıse yakın yerlere gıdıbilırız mesajlarınızı beklıyorum arkadaslar
9 sene önce açmış olduğum bir konunun hala aktif olması heyecan verici. bu konu başlığı altında hala aktif olan arkadaşlar ile bir toplantı ayarlayıp görüşmeli diye düşünüyorum. ne dersiniz?
Yasim 20 olmasina ragmen is hayatindan cok yoruldum ve sıkıldım biraz kafa dağıtmak adına bir tura cikmak istiyorum ormanlik alanlarda kamp kurup ateşimi yaktiktan sonra sabah yoluma koyulacagim heniz bir rotam yok eger bir yol arkadasi bulursam detaylari konusuruz
merhaba bisiklet severler. Bornova Özkanlarda oturuyorum. Hafta içleri bornova-manavkuyu arasında hafta sonları farklı bölgelerde biniyorum. turlamak isteyen arkadaşlarla tanışıp müsait zamanlarda rotalar yapabiliriz.
selam arkadaşlar foruma yeni üye oldum adım ismail izmir basın sitesinde oturuyorum 27 yaşındayım daha önce carraro sportive 227 kullanıyordum şimdi ise ghost tacana 7 mtb kullanıyorum arada kendi kendime çıkıp turluyorum ama tabi toplu halde yolculuk yapmak ayrı bir zevktir bir ara toplanıp bisiklet kullanmaya çıkmak ümidiyle bütün foruma saygı ve sevgilerimi arz ederim 90407 dosyayı görüntüle
Herkese iyi aksamlar foruma üye olayim derken e posta adresi uyarisi alip vakti zamaninda üyelik acmisim farkinda bile değildim hemen giris yaptim kendimi tanitayim dedim ismim Ersin Gürel bucada oturuyorum. Salcano city sport 30'umu bugun alarak araniza katıldım.
Herkese İzmir Torbalı'dan merhaba. Bendeniz Gökhan. Yaklaşık bir buçuk aydır (eylül 2016 ortası) bisiklet sürüşleri ile kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Şu anda Salcano City Fun 50 HD kullanıyorum. Herkese keyifli ve güvenli binişler dilerim
PAB turları? CAT turları? ÇAB truları? Critical Mass ? BisikletForum İzmir tayfası? Adını bilmediğim diğer gezentiler ?
Haftaiçi/haftasonu gezintileri ya da haftasonu kampları gibi bir çok etkinlik oluyor İzmir'de. Arada sırada da bisiklet eylemleri. Geçen haftaki kazanın ardından şu var mesela (Etkinlik başlığında bağlaç de ayrı yazılmamış onu kafaya takmazsak ) :
(link)
Facebook kullanıyorsanız birçok etkinliğe ulaşmanız mümkün, facebook kullanmayanlar için iletişim kaynakları var mı çok bilmiyorum (aramadım).
Facebook kullanıyorum fakat Critical Mass etkinliğine de geçenlerde katılmıştım ama tur organizasyonları vs. haberini alabileceğim bir mecraaya çok denk gelemedim neyse araştırmaya devam teşekkürler cevabınız için
Perşembe Akşamı Bisikletçileri - (link) ve (link)
Cuma Akşamları Bisiklet Topluluğu - (link)
Çarşamba Akşamı Bisikletçileri - (link)
Genel bir grup - (link)
İzmir Bisiklet Derneği - (link)
Genel bir grup - (link)
Bir başka grup - (link)
Böyle de birşey var - (link)
Bunlar benim takip ettiklerim, daha fazlası da var aslında.Şimdi forumda ilgili başlık var mı diye arayacağım ve yoksa bunu ayrı bir başlık olarak da açacağım, farklı grupları da ekleyerek büyük bir liste yapabiliriz.
Her şeyin facebook'a bağlanmasına ayar oluyorum. Benim gibi bu naneyi kullanmayanlar için de forumun etkinlik başlığı güncellenirse etkinliklere ben de katılmaya çalışırım. Teşekkürler.