Scudo Sports

İzmir

evet o yol yanlız bahsettiniz ayrımdan evvel sağa bir dönüş var yani menderesi 4-.45 km geçtikten sonra sağa sapan yol.

Scudo
selam yağmur
bir bayan arkadaşımızın katılmasına bir bayan olarak bende çok sevindim
en kısa zamanda beraber pedallamaya:)

bisiklet sevdalısı bayan arkadaşlarımızı görmek çok sevindirici:)sizler sayesinde bisiklet sporuna olan bakışın olumlu yönde değişeceğine inanıyorum:)

Selamm hoşgeldin aramıza. bisikletin tadınız çıkarman dileğiyle. ama resimlerini de koyarsan çok seviniriz...

Merhabalar;Bu konuya 2. mesajımı atıyorum.İlgimi çeken çok önemli birşey var.İzmir'de bisikletçi sayısı oldukça fazla sayılır.Ama turlarda katılım çok az yani şu derece ki geçen hafta Şener abi ile yaptığımız akşam turunda Karşıyaka'da 2 kişi turladık.
Bir tur organize edelim buradaki tüm İzmir'li arkadaşları davet edelim.
Ne dersiniz?
Artık İzmir'li bisikletçilerin tanışma,turlama zamanı gelmedimi sizce?

herkese çok teşekkür ederim. tekrar hoş buldum :)

@gencizmirli

Haklısın gencizmirli.. Bisikletin tadının birliktelikle daha iyi çıkacağını düşünüyorum ben de Herkesin katılabileceği bir akşam turu süper olur! Detayları konuşalım ve yapalım bir tur :) Hatta iki tur, üç tur..... x tur :D :D

• Beğen
Tepkiler: handetiras
hoşgeldiniz....

Ne güzel aramızda hanımların sayısı artmaya başladı.Üstelik bu sefer İzmir'den sevindirici gerçekten.

@gencizmirli

akşam turuna ben de katılabilirim. zaten sadece akşam çıkabiliyorum.. ne taraflarda yapmayı düşünüyorsunuz?

Şu anlık kesinleşmedi nereye olacağı ama fazla uzaklara gitmeden bir sahil turu olabilir.Konak.Alsancak,Karşıyaka turu olabilir.En kısa zamanda kesinleştirip ilgili başlığa ekleyeceğim.Katılımlarınızı bekliyoruz.;)

Yağmur, bence insanlar "Kim bu forumu uzaktan uzaktan süzen kız" diyorlardı artık ki işte ilk mesajın geldi. Forumda senin de değerli dostlar edinmen dileğiyle Merhaba.

Bende her çarşamba bayraklıdan bostanlıya kadar bir tur atıyorum arkadaşımızın dediği gibi yoğun trafik içinde bu mesafelaeri katediyorum.Ama bir bisiklet yolumuz olsa hiç bunları düşünmeyeceğiz ama maalesef bu bisiklet sporuna gereken önemin verilmediğini düşünüyorum. saygılar,

Geri