Tahir Tan
Üye
- Tepki
- 1
- İsim
- Tahir Tan
Arkadaşlar merhaba! Arkadaşım vasıtasıyla bisiklet aşkım yeniden alevlenmeye başladı ve dün gece foruma üye oldum. Adım göründüğü üzere Tahir (Aynasız). 22 yaşındayım. Çamdibi Kartal Durağı'nda oturuyorum ama evimde tabi
Forumda bisikletleri çok iyi bir şekilde araştırdım ve kararımı "Single Heart, Single Speed" olarak verdim
Pişmanlık duymayacağıma adım gibi eminim. Bana bisikletler hakkında detaylı bilgiler verebilirseniz çok memnun olurum. Boyum sanırım 175-178 cm civarları. Kilomu tam olarak bilmiyorum; boyumu da. Bu yüzden öncelikle eczaneye gidip boy ve kilomu öğrenmem gerekiyor araştırmalarıma göre. Bu bilgileri öğrendikten sonra bana kadro boyu olsun vesaire vesaireleri ile birlikte bir bisiklete ihtiyacım var. Önümde Temmuz ve Ağustos aylarını kapsayan 2 aylık stajım var. Ege Üniversitesi M.Y.O. Oto Boya ve Karoseri mezunuyum (Staj kaldı; inşallah o da dediğim gibi bitip mezun olacağım.) Sonra 2 yıl açıktan okumak gibi bir düşüncem olduğu için bir iş bulup toplama ya da hazır bir Single Speed bisiklet alacağım. Sabırsız olduğum için arada çıkıp bisiklet dükkânlarını gezmek istiyorum. İzmir Bornova / Konak / Çankaya / Alsancak / Karşıyaka güzergâhlarında benimle sohbet edebilecek bir bisikletçi, satış yeri ya da hobi olarak bu işle uğraşan insanlarla tanışmaktan son derece mutluluk duyacağım