Scudo Sports

İzmir

Arkadaşlar merhaba! Arkadaşım vasıtasıyla bisiklet aşkım yeniden alevlenmeye başladı ve dün gece foruma üye oldum. Adım göründüğü üzere Tahir (Aynasız). 22 yaşındayım. Çamdibi Kartal Durağı'nda oturuyorum ama evimde tabi :D Forumda bisikletleri çok iyi bir şekilde araştırdım ve kararımı "Single Heart, Single Speed" olarak verdim :) Pişmanlık duymayacağıma adım gibi eminim. Bana bisikletler hakkında detaylı bilgiler verebilirseniz çok memnun olurum. Boyum sanırım 175-178 cm civarları. Kilomu tam olarak bilmiyorum; boyumu da. Bu yüzden öncelikle eczaneye gidip boy ve kilomu öğrenmem gerekiyor araştırmalarıma göre. Bu bilgileri öğrendikten sonra bana kadro boyu olsun vesaire vesaireleri ile birlikte bir bisiklete ihtiyacım var. Önümde Temmuz ve Ağustos aylarını kapsayan 2 aylık stajım var. Ege Üniversitesi M.Y.O. Oto Boya ve Karoseri mezunuyum (Staj kaldı; inşallah o da dediğim gibi bitip mezun olacağım.) Sonra 2 yıl açıktan okumak gibi bir düşüncem olduğu için bir iş bulup toplama ya da hazır bir Single Speed bisiklet alacağım. Sabırsız olduğum için arada çıkıp bisiklet dükkânlarını gezmek istiyorum. İzmir Bornova / Konak / Çankaya / Alsancak / Karşıyaka güzergâhlarında benimle sohbet edebilecek bir bisikletçi, satış yeri ya da hobi olarak bu işle uğraşan insanlarla tanışmaktan son derece mutluluk duyacağım :)

Scudo
Selamin aleykum arkadaslar ismim mustafa henuz bisiklet almadan araniza katilmis oldum.Nasip olursa hafta sonuda bisikletimi almis olucam.Umarim hep birlikte guzel vakitler geciririz…

Aleyküm selam hayırlısı olsun, bisikletforum'a hoş geldiniz :) Forumda yeni başlayanlar için bir çok konu mevcut, arama bölümüne 'yeni başlayanlar' yazarak ulaşabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Mustafa_Sayar
Merhaba ,

Ben Hatay'dan Murat Böberci , Mtb kullanıyorum.

Tüm Foruma Selamlar..

• Beğen
Tepkiler: q`o`khaN
Merhaba ben burak. 16 yaşımdayım.Bostanlıda oturuyorum.Fuji abdolute 1.5 kullanıcısıyım.Tur bisikletçiliği ile ilgileniyorum. Birkaç hafta sonra yapacağım izmir antalya turu için hazırlanıyorum. Bana katılacak bir yol arkadaşı arıyorum.

İzmir göztepe - hatay - susuzdede taraflarındaki ve yakınlarındaki arkadaşlara selamlar. Tüm pedalcılara selamlar olsun

• Beğen
Tepkiler: q`o`khaN
slm kardeşim...:harika:

Bisikleti aldığımda bende aranıza katılacağım inşallah :)

Merhabalar adım aygün 20 yaşındayım egekent 2 de oturuyorum yakın çevrede oturan arkadaşlar var ise beraber tura çıkabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Şevket Akça
Herkese selamlar Üçkuyulardan Utku 18 yaşındayım.Bir süredir araştırıyorum İnşallah kısa sürede bir bisiklet almayı düşünüyorum.

Meraba,

Ben Manavkuyudan Volkan, 30 yaşındayım. (Yakında kent-2ye taşınacağım :))
(link) kullanıcısıyım

Geri