Scudo Sports

İzmir

Scudo
ayrıca hergün saat 7.30da güzelyalıdan narlıdereye saat 17.30 da da narlıdereden güzelyalıya işe gidiş dönüş için pedallıyorum yol arkadaşlığı yapmak isteyenlere duyurulur ortalama seyir hızım 30 ama 25lere kadar inebilirim

tur planınız hala devam ediyormu 2012 için ciddi tur planım var herhangi bir safhasına otobüsle eşlik edebilirsiniz

yani otobüsle bölgeye gelip dönmekten bahseediyorum çünkü izmirden çıkıp 10 günlük bir tur olacak dönüş otobüsle

(link)
Federasyondan da takip edebilirsiniz arkadaşlar

Bornovadan merhabalar ismim Mehmet 30 yaşındayım
Uzun süredir forumlardaki değerli bilgilerinizi takip ediyorum. Yakın zamanda kayıt olmak kısmet oldu.
Pek çoğumuz gibi delikanlılık yaşlarım bisiklet üzerinde zevkle geçti. Birsüre ara verdikten sonra yeni bisikletimi toplama derdindeyim.
Değerli paylaşımlarınızla görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: Dogan Ertek
Hoşgeldiniz ve yeni yılınız kutlu olsun.Bundan sonra bisikletten daha çok zevk alacağınıza eminim.Saygılar.

Epeydir foruma uğramadığım için şimdi yazabildim Ama eşimede bisiklet aldım ve o hiç binmedi sadece ben denemek için bindim vede çatıya bıraktım Kendi bisikletimlede 2000km yaptım neyse..:)

Ben Menemen'de oturuyorum ve 3-5 kişilik bi grubumuz var, eğer katılmak isterseniz; (link) bu gruba facebooktan üye olun yaptığımız etkinliklerden haberdar olur ve kaynaşırız...

mrb arkadaşlar
adım Kadir KIRIK
Menemen'de oturuyorum
mtb (Sedona 711) kullanıyorum
hadi birlikte düşelim :)

Arkadaşlar merhaba Adım Tayfun Merak ettim Gültepede benden başka üye varmı?Yoksa tek üye benmiyim?

Kayhan ben varım merak etme :D Bugün tanıştık hatta.. Tesadüfe bakarmısın :D

Geri