Scudo Sports

İzmir

Hoşgeldiniz Osman bey, keyifli forumlar.

Scudo
Forum da bir Trabzon lu daha. Hatta direk Oflu :) Hoş geldiniz Osman Bey. Gönlünüzce vakit geçirmenizi dilerim.

Arkadaşlar bisiklete yeni başladım, şimdilik kordonda parklarda vs. Sürüyorum çünkü mtb parkuruna yalnız çıkmaktan çekiniyorum bu yüzden yol arkadaş/ı/ları aramaktayım. Eğer bu şekilde organizasyonlarınız varsa size katılmayı çok isterim.
Buca'da yaşıyorum ve Dokuz eylül üniversitesi öğrencisiyim.
Hepinize keyifli sürüşler.

@Güven Çetin

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link) Tansaş bisiklet grubu

Foruma hoş geldiniz Güven Bey. İyi vakit geçirmenizi dilerim. İnşallah Kendinize yol arkadaşı bulursunuz.

Merhabalar.bende 2 aydır bisiklet kullanıyorum.Bende aynı şekilde bucada oturuyorum. birçok kez denizze indim bir defa gölete bir defa kaynaklar köyüne gittim.havalar düzelince bir organizasyon yapabiliriz fakat benimki mtb değil city fun çok kötü yerlere gidemem

Yıllardır bisikletle var olan ilişkimi bir adım ileriye taşıyarak ciddi düşünmeye başladım:asik: Karşıyaka' da oturuyorum şu anda emanet olarak kullandığım sedona borlam var ve hızlı bir şekilde bisiklet bilgimi geliştirme derdindeyim. herkese selam olsun.

Hayirlisi olsun.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese merhabalar bugun carraro 032 aldım uzun bekleyişin sonunda 18 yaşında öğrenciyim narlıdere-güzelbahçe arasında oturuyorum varsa tur düzenleyen beraber pedallamak isterim :)

Selam dostlar...
Forumda ilk günüm. Sizin gibi kaliteli elit bisiklet veya spor seven dostlar edinmel turlar kamplarda buluşmak artı yardım ve desteklerinizi almak için üye oldum. İsmim Buğra kardeşimle birlikte bisikletle seyahat etmeyi çok seviyoruz. Şuan izmir hatay semtinden çandarlıya pedalladık. Eğer cumartesi gününde. Bir gece konaklamalı kamplı çadırlı turlarınız olursa banada haber verirseniz çok mutlu olurum.
Saygılar...

İnanç burdada karşılaştık sanırım :) iyi bisiklet salı akşamları güzelbahçeye gelirlen su arıtma tessisin karşında bir oyum var ordan geçiyoruz cat turuyla

Buğra Yayger İzmir / Hatay semtinde oturuyorum. Salcano astro 26inç kullanıyorum. Her tura kampa varım....

Bu gün sarnıç bisiklet yolunda arkadaşlarla ilerlerken bir servis onumuze durup gelin aize bir şey anlatayım 2 dakika bekleyin dedi. Bizim 3 kisilik ekip de hic boyle bir sey beklemediginden oldukca sasirdi ve ne yapacagini bilemedi. Hal boyle olunca servisci abimiz yav gelin soyle 2 dakika surmeyecek dedi. Biz de onu dinlemeye basladik. Elindeki posetin icinden reflektorlu kiyafeti cikardi ve bize bunun oneminden bahsetti. Ben de bisiklet suruyorum aranizda bisikletforuma uye olan var mi dedi. Ben tabii bir adim one ciktim. (Yeni uye oldum ama bayadir bu forumu takip ediyorum) Bunlari yazmamin sebebi bu servisci abimize adkadaslarim adina tekrar tesekkur etmek. Boyle bisiklet sevdalisi servisciler arttigi surece bizler de daha guvende olacagiz.

Geri