Scudo Sports

İzmir

Kaynaklara gidion orada sorun en kolayı, Gürleye nasıl çıkarız diye sorarsanız yolu gösterirler. Kaynaklara bornova tarafından gidilecekse otobanın yanında gökdere yolu gidiyor sakin ve trafksiz orayı tavsiye ederim.

Scudo
(link)

haritadan bi işaret koysak

103 kişi bakmış hiç kimse yazmamış enteresan

Genel olarak sahil şeridi güzel güzergahlar. Onun dışında uçkuyulardan güzelbahçeye gidiş yolu fena değil ama bisiklet için özel bir yolu olan parkur pek yok. Mecburen güzel yerlere otoyol kullanılarak gidiliyor. Malesef ki bisiklet yolundan eser olmadığı için gideceğin yere varana kadar tüm yollar senin...

• Beğen
Tepkiler: Engin Öz
@Hamit E.

Hiç değil.Çünkü yok.

Sahil kenarı dışında bisiklet yolu yok.O da bölük pörçük, bakımsız, kaderine terk edilmiş durumda.Zannedilenin aksine İzmir bisiklet yolu açısından en zavallı şehirlerden birisi.

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
Ya benide alın yanınıza tur yaparsanız kimse benimle tura gelmiyor :'( :agla: :( :agla:

• Beğen
Tepkiler: 19can25
anladım ozaman konu kapansın madem ki öyle :)

illaki sahile gideriz ozaman :S

Sahil boyunca,bisiklet yolu var,onu da vatandaşlar ve esnaflar işgal etmiş durumda..

Vatandaşa bir şekilde hak veririm,çünkü esnaflar yaya yolunu işgal etmiş ve kızmak ne mümkün mafya gibiler..

Sonuç elde var 0 , birde Expo 2020'ye aday şehiriz..

Oysa İzmir ülkemizin gözbebeği bir şehir olabilirdi,insanların rahatça gezebileceği yaya yolları,bizler içinde rahatça bisiklet sürebileceği,bisiklet yolları yapılabilirdi..

Konu lütfen siyasallaştırılmasın..

siyasileşecek bir şey yok ayrıca siyaside olsa A değil B gelse hatta sırayla gidip Z ye kadar denesek yine aynı olur bu iş.

daha öncede başka konuda yazmıştım. yetkililerin bu tarz hobi işlerini benimseyip önemsemesi için gençliklerinde yada halihazırda bu işlerle uğraşıyor yada uğraşmış olmaları gerek.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Geçen gün Kanal D ana haberde konu obeziteydi ve çözüm önerileri üzerinde duruluyordu. Yapılacaklar arasında beslenme kontrolü ve egzersizden bahsediliyordu. Haberi sunan kadın yürümeyi, koşmayı, yüzmeyi filan saydı da bir türlü dilinin ucuna bisiklet sürün demek gelmedi. Bu arada görüntüler arasında Belgrad ormanında koşanlarla Anadolu yaka sahilde yürüyenleri filan gösteriyordu, bir iki saniye bisiklet süren bir bayan görünür gibi oldu. Ancak kadının anlatacakları bittiği için başka habere geçildi. Neden bisiklet demedi? Sanıyorum bisiklet dese nerede sürecekler ki? Yani izleyenlere de komik gelecek. Yüzmek için bile denizlerimiz, havuzlarımız var.

• Beğen
Tepkiler: Hamit E.
@yasemin sayım

Karşıyaka'da Seda Bisiklete uğrayabilirsiniz. Şu zamanlarda indirim devam ediyor olması lazım.

Facebookt'ta "Bisiklet Eylemliliği" grubunda izmir için bisiklet yolları, metro - İzban'da ayrıca ücretlendirilmeden bisiklet taşınabilmesi, bisiklet kullanıcılarının yaşadığı tehlikelerin yetkililere duyurabilmesi için bir grup var. Ben sadece takipçi olarak gruptaki özverili insanları takip ediyorum, tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Sakaoğlu
bostanlı-kuşcenneti yolu var bir tek kullanılabilen.normalde inciraltından güngoğdunun sonuna kadar da bisiklet you vardı.artık esnafın seyyar satıcının yolu oldu oralar genel olarak.
kondüsyon olsun orman olsun diye inciraltı ormanı içinde 2 km lik kapalı bir yol var.kondüsyon tutmak nefes açmak için fena değil

Bunun yanısıra sahilde Bostanlı - Sasalı veya Konak - Üçkuyular şeridi dışında bisiklet yolu olmadığı doğru. Bisiklet grupları ile gezerek dieğr güzergahlar keşfedilebilir. Üçkuyular - Bahçelerarası - Güzelbahçe - Urla bir alternatif. İzban'ın son durağında inip Aliağa - Foça yapanlar oluyor. Ben katılmadım ama Gaziemir - Menderes üzerinden veya da karşıda Çiğli - Kaklıç civarına gidenleri duyuyorum. Bence gezi gruplarının haftasonu turları ile pek çok yer öğrenilebilir.

Selamlar,

3-4 haftadır bisiklete merak sardım kiralama ile turlardan sonra kendi bisikletimi alabildim.
İsmail, Çiğli/Egekent'te oturuyorum 22 yaşındayım.
Pazar tatillerimde İBD ile turlara katılıyorum

Merhaba degerli bisikletciler ve bisiklet meraklilari :) Kucukyalida oturuyorum 26 yasindayim ve is yerim zeytinalaninda oldugu icin hergun bisikletle gidiyorum. Donuste zeytinalanindan alsancaga geciyorum Tango dansina :) Haftasonlari zevk icin turladiklarimda oluyor.. Bisikletim Giant escape1. 2-3 kisilikle kucuk gruplar halinde seferihisar, urla, balikliova gibi bizim gibi yeni bisikletcileri yormayacak turlara katilabilirim :) Herkese bol pedallamalar..

Alp Enes SAVAŞ İzmir-Bayraklı/Bornova'da oturuyorum genelde Smyrna Meydanı'nın oralardayım , bazen Karşıyaka turu yapıyorum bilginize.

Eğer yolu buraya düşen olursa veya bu yol üzerinden bir tur yapacaksanız mutlaka bana ulaşın hemen gelirim :) (Pazar ve hafta içi öğleden önce hariç...)

MTB kullanıcısıyım her yola gelirim sıkıntı yaşanmaz kondisyonuma da ayrıca güveniyorum (Accık kilom olsa da :D )

Merhaba, ben İhsan Soykan, Bornova Manavkuyu da oturuyorum. Scott Speedster S30 yol bisikletin var. Şimdilik kondisyon kazanmaya çalışıyorum 15 - 20 km arası 20km/h ortalama ile gidebiliyorum ancak.
Bu bölgede nerede sürülüyor genelde, sürerken pek kimseyle karşılaşmıyorum.

Meraba, Erkin Alasancaktayım. Bisikletim sse sirrus elite. Her türlü aktiviteye varım. Konuyu açanlardan organizasyon bekliyorum.

Mayısta geldim, Mart ayına kadar askerim burada. Birkaç kişiden oluşan küçük bir bisiklet çevrem var, genellikle şehir içerisinde tek başıma sürüyorum. Egsoz dumanı artık iyice canımı sıktığı için MTB'ye dönmeye karar verdim. Bu da şehirdeki solo sürüşlerden ziyade sıkı bir grubu gerektiriyor. Kimlere katılabilirim? Bisikletim 2013 Cannondale Badboy 9. Yeni bir bisiklet almak yerine de uygun bir maşa ve 26" teker grubu bakıyorum. Bu konudaki görüşlerinize de açığım.

Geri