Scudo Sports

İzmir

Scudo
bide şöyle söyluyeyım bende izmirdenim karşıyakadan perşembe günleri izinliyim isterseniz tur düzenleyelim senin mtb varmıydı scott sankı ben seni bi yerden tanıyom

evet beraber güzelbahce parkuruna gitmiştik:)
scott reflex 60 var;)

ii geceler bende yeniyim bu sitede cok seviyeli cok guzel bi forum sitesi
simdi gelelim asıl konuya bende bi MTB almak istiyorum gumrukteki sarda magazasına gittim cok guzel MTBler war 1 tane beyendim hepiniz gormussunuzdur eminim camekanda asılı olan biraz pahalı gibi ama onu alamassam ne almamı tawsiye edersiniz bide parcalardan fazla anlamıodum son bi soru olarak parcaları tek tek alıp toplatsam mı daha uygun fiyata bisiler bulurum yoksa gidip bi magazadan yada internetten scott vs gibi markalardanmı alsam daha ii olur yardımcı olursanız sewinirim

saygılar

aslında epeycene olmus buraya yazmalar ben umit denizli sayarkoyden 23 yasındayım ve kendımı bıldım bılelı pedal basıyorum ....

• Beğen
Tepkiler: gencizmirli
süre bakımından sıkıntınız yoksa tek tek almak daha hesaplı olur gibime geliyor
hemde temiz 2. el parçalardan bulabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Bulunmaz
Selamlar arkadaşlar dün yani cumartesi günü kuş cennetine doğru pedal çewirdik.Saat 1,30 2 ciwarıydı gidişte 4 bisikletçi gördük selamlaştık bu forumdan mı acaba merak ettim...İyi pedallamalar

Arkadaşlar,

22 Nisan Pazar günü yapılacak olan, Bergama Bisiklet Şenliğine katılmak isteyenler, isterlerse aileleri ile beraber de katılabilirler. Kiraladığımız otobüs Bostanlı Yasemin cafeden o gün saat 08.00 de hareket edecektir. İsimlerini yazdırmak isteyenler 0542 387 74 15 nolu telefona mesaj atabilirler.

Atilla Akagündüz
İzmir bsd. Üyesi

Sormak için doğru başlık burası sanıyorum. Bisikletimin bakımı için tavsiye edebileceğiniz, güvendiğiniz bir tamirci var mı?
Tamirci fobim var, ankaradakiler beni çok yıldırmışlardı :mad: ama malesef elimden gelmeyen, şu durumda öğrenme şansım da olmayan işler var.. bilmediğim birilerine de gitmek istemem.. tavsiyenize ihtiyacım var.

tamirci yerine ben de yardımcı olabilirim derseniz, ücreti kabilinden tabi, çok memnun olurum. bu şekilde öğrenme şansım da olur sanırım..
bisikletimin dokunmaya çekinilecek bir yanı yok :) bianchi aspid. yeni aldım :)
Bilgilerini https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=11105 adresinde bulabilirsiniz.
selamlar..

Bornova çivarında bisikletci bilmiyorum ama bisiklet tamirinde en eskilerden biri seda bisikletdir oda karşıyakada. Bülent abinin işciliği mukemmeldir ve titizdir. Senelerdir o tamir eder benim bisikletimi. Memnun kalırsın yüzdeyüz. Hemen adresini vereyim

Seda Bisiklet
Bülent Benli
1698 sok. No16 Karşıyaka İZMİR (karşıyaka iskelesine çok yakın)
Tel: 0 232 369 49 79
www.sedabisiklet.com

• Beğen
Tepkiler: alibo
@m80

teşekkürler. adresi not ettim. biraz kendim kurcalıycam dağıtır da toplayamazsam başvurmak üzere.. :)
bornova civarı için ses çıkmadı, bu civarda pek kalabalık değiliz sanırım.. :(

seda bisikletiin yeri tam olarak carsıdan bornovaya dogru gelirken hakiki koc war onun yanındaki sokaktan gir 30 metre kadar ilerle sagda okul war solda seda bisiklet war :D

• Beğen
Bende doğduğumdan beri Bornova da oturuyorum malesef güvenebileceğin bir tamirci bilmiyorum.Bostanlı da çalışmam dolayısıyla eve gidser gelirken bende seda bisiklette bakım ve tamir yaptırıyorum çok memnunum.Bornova da yer varsa brisi haber versin cidden .

• Beğen
Şenlikte yer alacak etkinlikler neler ,ayrıca otobüs ile mi gidilip dönülecek? Bilgilendirseniz sevinirim.

Teşekkürler arkadaşlar, Ender (Alıcıoğlu) abinin tüyolarıyla ufak tefek bakımla daha rahat binilebilir hale geldi aspidim. daha büyük tamir/bakım gerekirse, allah gecinden versin :) , karşıyakanın yolları taştan.. anlaşılan. :rolleyes:

sayın alibo,semih, ve diğer bornovalı sayın arkadaşlarım.ben de bornova özkanlarda oturuyorum. size öyle bir yer tarif edeceğim ki....... yaklaşık 20 yıllık avrupa malı bir yol bisikleti var ve yaklaşık 17 yıldır bende.izmirde o kadar bisikletçi gezdim verim alamadım.tabi 3 yıl önce adresini vereceğim yeri bulunca işler değişti.kendisi bu işlerin profosörüdür.benim bisikleti bir yaptı ki şu an 3 yıldır yanına sadece merhaba için gidiyorum. adresi şu şekilde:Yahya Kemal ilköğretim okulu var,yeri de bornovadaki migrosa sırtını verince tam karşıdaki apartmanların arkasında,okulun yanında park var parkın hemen önünde. başka bir şekilde anlatığım:özkanlarda eski iş bankası vardı,haşim işcan caddesinde.eski iş bankasının tam karşı sokağı,yaklaşık 100 metre Yahya Kemale doğru yürü sağ tarafda çocuk parkını göreceksiniz,parkın hemen önünde.zaten levhasının görürsünüz.ön tarafında çocuk parkı var,8 katlı beyaz bir apartmanın altında.derdinize çare olur,ve oradan vazgeçemezsiniz.şunu da ekleyim,kendisi aynı zamanda voit marka kondisyon bisikletleri ile interspor ege bölge servisidir.gittiğiniz zaman iş yeri kapalı olabilir.dükkanın levhasında telefonu var,not edin ararsın buluşursunuz.dükkanın yanında deterjancı,bayan terzisi ve bayan kuaförü var.bisikletçi hocamızın ismi Ferhun.hertürlü yardımcı olur.çok iyi müşterileri vardır,elinden herşey gelir.zaten iş yerinde kendi bisikletlerini görünce nasıl biri olduğunu anlarsınız....
not:yazdıklarım kesinlikle reklam değildir,ayrıca Ferhun beyle herhangibir maddi ve ailevi bağım yoktur,saygılarımla...

@timurdigital

Çok teşekkürler Timur.. Verdiğin bilgileri not ettim. Onca yıldır bisiklete gururla bindiğine göre esaslı bir tamircin olmalı ;) Bir bisiklet dostu olarak sen güvendiğine göre biz de güveniriz ;)
görüşmek üzere, tekrar teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: felis911
merhaba,

istanbul'un karmaşasından kaçıp izmir'e yerleşmiş biri olarak ben de iki tekerlek üzerinde bu şehri gezmek istiyorum. henüz bir bisikletim yok ancak gördüğüm kadarıyla çok faydalı bilgiler içeren bir site keşfetmişim :)

şimdiye kadar edindiğim bilgiler doğrultusunda benim bütçeme uygun olarak yeni başlayanlara önerilen marka/model genelde kron xc-1000. oturduğum yerden bulabildiğim kadarıyla izmir'de karşıyaka'da "seda bisiklet" bu markanın bayiliğini yapıyor. oraya uğramadan önce başka bayiler var mı diye araştırmaya devam edeceğim.

herkese iyi sürüşler.

@lisadanimer

Foruma hoşgeldiniz.
Bisikletinizi forumda isimleri olan bisiklet firmalarından da sipariş edebilirsiniz. Kolisi içinde adresinize kadar geliyor.
Bisikletiniz ile güzel anlar geçirmeniz dileğimle

Hoşçakalın.

Merhaba, foruma hoşgeldiniz. Ben de forumda oldukça yeni olsam da bisiklet sevgisine sahipseniz doğru yerde olduğunuz şüphe götürmez ;)
Kron xc1000 seçiminiz konusunda daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaklardır eminim. Fakat, eğer niyetiniz varsa ikinci el ilanlarına da bir göz gezdirin derim :rolleyes:

Geri