sayın alibo,semih, ve diğer bornovalı sayın arkadaşlarım.ben de bornova özkanlarda oturuyorum. size öyle bir yer tarif edeceğim ki....... yaklaşık 20 yıllık avrupa malı bir yol bisikleti var ve yaklaşık 17 yıldır bende.izmirde o kadar bisikletçi gezdim verim alamadım.tabi 3 yıl önce adresini vereceğim yeri bulunca işler değişti.kendisi bu işlerin profosörüdür.benim bisikleti bir yaptı ki şu an 3 yıldır yanına sadece merhaba için gidiyorum. adresi şu şekilde:Yahya Kemal ilköğretim okulu var,yeri de bornovadaki migrosa sırtını verince tam karşıdaki apartmanların arkasında,okulun yanında park var parkın hemen önünde. başka bir şekilde anlatığım:özkanlarda eski iş bankası vardı,haşim işcan caddesinde.eski iş bankasının tam karşı sokağı,yaklaşık 100 metre Yahya Kemale doğru yürü sağ tarafda çocuk parkını göreceksiniz,parkın hemen önünde.zaten levhasının görürsünüz.ön tarafında çocuk parkı var,8 katlı beyaz bir apartmanın altında.derdinize çare olur,ve oradan vazgeçemezsiniz.şunu da ekleyim,kendisi aynı zamanda voit marka kondisyon bisikletleri ile interspor ege bölge servisidir.gittiğiniz zaman iş yeri kapalı olabilir.dükkanın levhasında telefonu var,not edin ararsın buluşursunuz.dükkanın yanında deterjancı,bayan terzisi ve bayan kuaförü var.bisikletçi hocamızın ismi Ferhun.hertürlü yardımcı olur.çok iyi müşterileri vardır,elinden herşey gelir.zaten iş yerinde kendi bisikletlerini görünce nasıl biri olduğunu anlarsınız....
not:yazdıklarım kesinlikle reklam değildir,ayrıca Ferhun beyle herhangibir maddi ve ailevi bağım yoktur,saygılarımla...