Scudo Sports

İzmir

Merhaba Arkadaşlar.
Ben Serkan, Ankara da 4 ay önce yerleştim bu il'e.
bu zaman içerisinde antreman yapma fırsatı bulamadım ve kondisyon açısından kötü durumdayım.
Antreman yapan arkadaşlar yada böyle bir etkinlik düzenleyen arkadaşlar mesaj atıp bilgi verebilirse sevinirim.
YOL bisikleti kullanıyorum buna göre mesaj atarsanız sevinirim. şimdiden tşkler.

Scudo
merhaba arkadaşlar.. Ben Yigit. Mavişehir'den. Kondisyon açısından çok iyi değilim. Yakın zamanda eskisi gibi olacağım :) Karşıyaka, Bostanlı, Mavişehir, Sasalı güzargahında katılım gösterebilirim.

Msj çok önceden yazılmış ama ben yine de cvp vereyim evka 7nin dağlarından girip göreceden çıktım sert çıkış ve inişleri kullanıp güzeldi baya da :)

Selamlar. Ben Fatih 24 yaşındayım ve Bornova merkezdeyim. Bisikletimi alalı yaklaşık bir hafta oldu. Merida 20V dağ bisikletim var. Turlara katılmak için kondisyonum yeterli olana kadar her akşamları 10-15 km yol yapıyorum. Sürüş hızım genelde 20km/h. Rotasyonlarım ege üniversitesi kampüste 3 tur veya mustafa kemal caddesinden denize kadar sürüp ankara caddesinden geri dönmek şeklinde. Sadece kırmızı ışıklarda ve kavşaklarda mola veriyorum. Suluk, çanta vs aksesuarlarım yeterli olmadığı için şimdilik daha uzun yollar yapamıyorum. Ama bir iki haftaya havalar da sorun yaratmazsa 20-25 km ye çıkarım herhalde. Keşke daha önce alsaymışım bisikletimi :)

Selam Arkadaşlar,

Ben de 2 ay önce aranıza katıldım. Bornova'da oturuyorum. Giant Escape 2 bisikletim var. Şimdilik kondüsyon tutmak ve stamina'yı arttırmak için Bostanlı iskele - Sasalı rotasında sürüyorum. Her sürüşte yaptığım kilometreyi kademe kademe arttırmaya başladım (geçen hafta cumartesi günü max 90km yol yaptım)

Yol bisikleti kullanıyorum, değişik güzergahlı uzun menzilli (günübirlik) turlara katılım göstermeyi kesinlikle isterim.

Selamlar,

Atahan EKER
25 yaşındayım
Zeytinalan, Urla'da oturuyorum

evka-4 teki bislketciler hepinize merhaba. Kendimlzi tanıtalım, ortak bişeyler yapma imkanımız olur.
30 yaşındayım spor salonunun yanında oturuyorum. Bisiklete yeni başlıyorum.
Evkadan inerken ve cıkarken hangl yolları kullanıyorsunuz.

Tüm arkadaşlara selam ! Genellikle mithatpaşa konak arası hem spor hem ulaşım amaçlı bisiklete binmekteyim . Forumdaki geçmiş mesajlardan bilgileniyorum şimdilik, çünkü bisiklet donanımları konusunda oldukça deneyimsizim.Bisiklet konusundaki bilgilerini bizlerle paylaşan ve bu paylaşıma olanak veren sitenize teşekkürler.

murat bey ben tayfun erkan karşıyaka yenigirnede oturuyorum size yakın sayılırım. carraro 225 modelini 1 ay önce aldım.

kolay gelsin murat bey ben tayfun erkan 39 yaşındayım carraro 225 modelini 1 ay önce aldım. karşıyaka yenigirnede oturuyorum size yakın sayılırım tanıştığıma memnun oldum

Merhaba Arkadaşlar ben Evka-3 de oturuyorum, hemen hemen her gün Evka-3 civarında birkaç bisikletçi arkadaş görüyorum,

Evka-3 civarında oturan arkadaşlarımızı tanıyalım istiyorum. Tur olur sohbet olur en azından mahallemizde birkaç kafa dengi arkadaş olur. Güzel olur diye düşünüyorum.

Kendim birsüre lisanslı olarak motorsporlarıyla ilgilendim( Supermoto ve Karting ) uzun süre sadece yüzmeye devam etmeye çalıştım fakat göbek falan saldım, sonra yarım yıldan fazla patene merak sardım ve sürdüm fakat bu arada eski bisikleti mi yenileyemedim... Fakat onun miladı doldu ve yeni birşeyler bakıyorum...( Onunda gerektiği yer de konusunu açacağım zaten) Neyse bu kadar; Adım Taylan Yaş 17 :) Boy:1:85 Kilo: Çooook :D

Merhaba,
3 arkadaş bir gün konaklamalı Çeşme turu yapmayı düşünüyoruz. Bize en fazla kişi başı 20 lira verebileceğimiz bir pansiyon veya kamp kurulacak bir yer önerir misiniz ?

Kendim birsüre lisanslı olarak motorsporlarıyla ilgilendim( Supermoto ve Karting ) uzun süre sadece yüzmeye devam etmeye çalıştım fakat göbek falan saldım, sonra yarım yıldan fazla patene merak sardım ve sürdüm fakat bu arada eski bisikleti mi yenileyemedim... Fakat onun miladı doldu ve yeni birşeyler bakıyorum...( Onunda gerektiği yer de konusunu açacağım zaten) :) Neyse bu kadar; Adım Taylan Yaş 17 Boy:1:85 Kilo: Çooook :D

Merhaba Taylan kardesim guzelbahce'de oturuyorum ben de 17 yasindayim bisikletim sedona 321 asiri sekilde tavsiye ederim

Memnun oldum :) Sedona Borla sipariş ettim bile 20'liğini ama parasını daha ödemediğim için bu hafta içine yetişmezse 18'liği alacağım

Merhaba :)
Ben de aynı mahalledeyim :) Yeni bir Cube aldım kendime, bisiklet sporuna dönüş yaptım :) Buralarda tur yapabiliriz bir ara :)

Bornova Evka-4'teyim :) Yakınlarda tur grupları var mı Bornova'da akşam turları yapan? Uzun yıllardır bisiklet sporu içerisindeyim ama bir sene kadar ara vermiştim. Cube Acid 29 aldım ve turlara dönüş yapmak istiyorum :)

Geri