Sevgili Bisikletforum üyeleri ;
Öncelikle herkese merhaba diyorum. Foruma epeydir üyeyim önceden konu açmışlığımda vardı fakat o zamanla bu zaman arasında epey şey değişti. Maddi açıdan ozaman öğrenci idim gelirim yoktu , fakat şuan çalışıyorum gelirim var tabii borçlarda var. Ne demişler borç yiğidin kamçısıdır

Bu sene dağ sporlarına başladım , birkaç sene önce böyle şeyler için kendimde güven hissetmiyordum. Fakat kendimi doğanın içine atınca artık güven hissetmeye başladım. Dağcılık dediğimede bakmayın hafta sonları sadece 10-15 bazen 20 kmlik yürüyüşler yapıyoruz ama bu alanda kendimi dahada geliştirmeyi düşünüyorum. Çadır,tulum,mat,bot amatör olarak bütün malzemelerim mevcut.
Şimdi asıl meseleye gelirsek eğer , artık bisiklet sporuna başlamak ve şehirler arası turlar yapmak istiyorum. En başta bir bisiklet edinmek lazım tabiki

Bisiklet seçimini nasıl yapmalıyım ? Boyum 165 Kilom 78 kilo vermeyede devam ediyorum. Bisiklet dışında almam gereken başlıca ekipmanlar nelerdir ? Eğer beraber bir liste çıkartırsak ona göre para ayırmaya başlarım şimdiden. Bisikletler sanırım kalitelileri 700 den başlayıp 2000-3000 lere kadar çıkıyor en başta bukadar yükseklere uçamam tabiki.
Herkese şimdiden teşekkür ederim biraz kafanızı ağrıttım kusura bakmayın