Scudo Sports

İzmir

Scudo
hayırlısı olsun güzel bir tercih yapmışsınız sizi fazla yormayacak keyif verecek uygun bir model diyebilirim grup turlarına başlayarak kendinizi kısa zamanda geliştirebilir ve form tutabilirsiniz bol pedallar

@ReşitÇağırgan

Reşit Bey teşekkür ederim. Sizlerden doğru seçim yaptığımı duymak beni ayrıca memnun ediyor. Önce çok okuyarak sonra da çok pedallayarak bilgi ve deneyim sahibi olacağım inş. Form tutma konusunda bir hayli çalışmam gerekecek, zira şu anki kilom olmam gereken kilomdan yaklaşık 10-15 kg. fazla. Malum işim gereği bütün gün bilgisayar başında oturarak çalışıyorum. Umarım bisiklet sayesinde bu açığı da kapatmış olurum...

Merhaba, hoş geldin ve hayırlı olsun.bende bornovadayım, umarım birkaç bornovalı bulusup birlikte pedallayabiliriz... Sağlıkla kullan...

merhabalar, organizasyon olursa katılabilirim. benim de formum çok düşük ve 25 kilo fazlam var :( hoşçakalın

garaj hergün sabah 9dan akşam 6ya kadar açıkmış bilginize...

Foruma ve aranıza yeni katıldım, yıllardır bisiklet binen biriyim anacak forumu dışardan takip ettikçe baya baya bir eksiklerimin olduğunu gördüm. Herkese selamlar.

Başlangıç olarak gayet uygun ve yeterli bir seçim yapmışsınız, ikinci elden almanız mantıklı bir hareket olmuş. Keyifle ve kazasız belasız binersiniz umarım :)

Bisikletiniz hayırlı olsun :) Bornovada Çarşamba Akşamı Bisikletçileri (ÇAB) grubu mevcut. Ben geçen yıl bol miktarda katıldım, tavsiye ederim :)

• Beğen
Tepkiler: Doğukan KARBAL
Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum yaklaşık 6 aydır da bisiklete biniyorum yeni yeni kondüsyon yapmaya başladım bu geçen 6 ay süre içinde de 2500 kmye yakın yol yaptım sizce nasıldır azmıdır iyimidir yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler :D

günlüge vursan 13 km yapiyor her gün is icin felanmi kullaniyorsun bilmiyorum hani o sekilde kullaniyorsan bana göre yetersiz fakat antrenman amacli kullaniyor her bindiginde 30-40 sürüyorsan ona bir lafim yok :) haftada 4 gün Binsen atiyorum 40 km kullansan her bindiginde kondisyonu cok daha üst seviye ye cikara bilirsin diye düsünüyorum bende cok tecrübeli degilim bu konuda ama son bes günde 250-300 km arasi yapmisim hani rahatlikla yapiliyor bu km sorun olmuyor daha fazla zamanim olsa dahada iyi ola bilir...

• Beğen
Tepkiler: sinan sarmasoğlu
yok iş için değil ayda bir veya 2 kere okula gidip geliyorum oda gidiş geliş toplam 50-55 km civarı havaların güzel olduğu zamanlarda elimden geldiğnce pedallıyoyorum sizinde dediğiniz gibi daha fazla zamanım olsa bisikletten inmicem :D

kondisyon yapmak sadece yol yapmak değil,ortalama bir hızda düzenli sürmekle olur... :)

• Beğen
Tepkiler: Samet Koç
evet haklısınız ama düzenli sürmek için maalesef zamanım yok o problemide haftada bir okuluma gitmekle çözmek için çaba sarfediyorum :D

2500 km altı Ay içerisinde hiçte azımsanacak bir sonuç değildir.Senede 5 000 km yol katedenlerin normal sayıldığı bir ortamda.Önemli olan keyfini çıkarabilmektir.Tekrar binmek isteniyorsa başarılmış demektir.Hem yol durumu ve hangi disiplinde olduğu faktörleride bilgiler arasında olmadır.Başarılarınızın sürekliliğini dilerim.Black Forest(Karaorman)dan selamlar.

• Beğen
Tepkiler: sinan sarmasoğlu
Geri