Mazgala girip te takla atanlar parmak kaldırsın. İlk başta ben kaldırayım:winkenlux
Şu bir gerçek ki, İzmir'de, yok efendim bisikletçi imiş, bisiklet yoluymuş, mazgallar yola paralelmiş falan filan. Bunları düşünen, azıcık dahi düşünen kent yöneticileri falan yok arkadaşlar. Bizim etimiz ne budumuz ne? sayısal olarak.
Olsa idi böyle yöneticiler, kentsel planlamaları da ona göre yaparlardı. Hadi geçmişi anladık, yoktu böyle şeylere ihtiyaç belki. Ama şimdi sağda solda, bilboardlarda görüyoruz, boy boy afişler, ''İzmir,liler bisikletleriyle rahat rahat geziyorlar yeni bisiklet yollarında'' diye. O bisiklet yoluna gidene kadar ben neler çekiyorum be adam! bir de övünüyorlar böyle ilanlar yayınlayarak.
Bende severim Kocaoğlu,nu saygı da duyuyorum ona, orası ayrı konu ama, aması var işte.
Veriyorlar taşeron firmaya işi, o taşeron, baba taşeron ama. O da veriyor beş on evlat taşeron firmaya işi. Kimin kimden hesap sorduğu, kimin kimi denetlediği belli değil. Ondan sonrada işte böyle saçma sapan kaldırım taşları,standart dışı mazgallar, vs, vs saymakla bitmeyen işler, boşa akıtılan paralarımız. Yani özetle bisikletliyi falan takan kimse yok bence.