Scudo Sports

İzmir

Scudo
hocam karar senin bu bisikleti satıp paraya çevirebilirsin seni rahatlatır bir süreliğine ama sen bilirsin tabi durumun el veriyorsa böyle bir hediyeyi kullan derim ama dediğim gibi karar senin :D iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: Burak Deniz Binay
Bsisikletiniz günlük kullanıma çok uygun, binmek isterseniz...
Buca'da binen bir grup var face'den bulabılırsınız.
Ya da Perşembe Akşamları Göztepe iskele'ye saat 20'de gelip kalabalığa karışabilirsiniz...

• Beğen
Tepkiler: Burak Deniz Binay
Ben de katılıyorum, şöyle sahil grubu kuralım ne güzel olur

Arkadaşlar bugün İzmir-Manisa sabuncabeli tırmanışında aktif ve çalışan bir adet mp3 çalar buldum :D Nedense direkt bisikletçi olduğu ve düşürdüğü aklıma geldi. Kaybeden varsa bana ulaşabilir mi?

Cebim:(532)5441677

Herkese merhaba;

arkadaşlar g.emire bağlı sarnıç mahallesinde ikamet etmekteyim ve hafta sonu olduğu zaman tur yapmak imkanım oluyor pazar günleri katılmak isteyen varsa bir grup kurabiliriz. :in:

Merhabalar. Memleketime bu ay dönüyorum artık. Bu nedenle Cannondale yol bisikletim ve ben haftada 2-3 kere bu turu yapacak arkadaş arıyoruz. Belirli bir tur varsa ona da katılmak isterim. Aklımdan Güzelbahçe -Urla vb. geçiyor.

• Beğen
Tepkiler: Asmirk
wuhuu müthiş ya bende g.emirli yokmu diye konu açmıştım. bu arada bişe sormak istiyorum neden hep turlar hafta içi olur hiç çalışanınız yokmu aranızda ?

merhaba hüseyin bey yazdığınız konuya cevap yazıyorum ama geç kalınmış bi cevap olacak galiba belki başka zaman işinize yarar.göcek tem marmarise doğru yol ve asfalt fena değil zaten akyaka ya kadar 70 80 km ancak tercih edrseniz akyaka dan marmarise 35 km asfalt yeni yapıldı tam olarak bitmedi ama müthiş bir asfalt bende de klasik yol bisikleti var çok keyif alıyorum umarım sizde başka bir zaman fırsat bulup denersiniz HOŞÇAKALIN

Evet. Duydunuz. İzmir'de bir grup ya da topluluk oluşturalım diyoruz. Liseli Bisiklet Severler bir arada olmalı bence. Birlikte güzel etkinlikler düzenleyebiliriz. Bu konu altında toplanalım ve fikir yürütelim bu konuda bence. Ben Cihat Kora Anadolu Lisesi'ne giden bir öğrenciyim. Bu yıl kazandım. Okulumda da henüz bir grup yok ve ben Sn.Müdürümüz ile görüştüm. Okulda da bir grup kurucam. Haydi. Toplanalım. Gelsin fikirler. :)

Saygılarımla Doğukan KARBAL

o zaman bir face grubu açalım arkadaşlar. Birbirimizi takip etmek daha kolay olur.

tamam arkadaşlar bi grup açalım daha hızlı haberleşelim berk sen açabilirmisin faceden birbirimizi ekleriz

Ben haftasonları sabah tan ağarırken genelde sahilyoluna çıkıyorum Keşke akşamlarıda size katılabilsem.Aslında merak ediyorum benim gibi evli olan arkadaşlar eşleriyle sıkıntı yaşıyormu benim gibi:(

@tayfun sezer

valla tayfun arada benim hanımda arada mırın kırın ediyor ama alıştı artık ben genelde akşam 7 gibi çıkıyorum sahile

Gece gündüz fark etmez müsait zamanlarda çıkıp gezebileceğim bisiklet arkadaşı arıyorum. Ben genelde müsaitim. Çarşamba gezesi bisikletçilerine katılmaya fırstım olmadı daha. Ama onun haricindede gezmek isteyenleriniz olabilir illa. :D

Bana özelden cevap atarsanız sevinirim ama ben mesaj atamıyorum 50 mesaj olmadı hala. e postaları yazarsanız sevinirim. :)

@Volkan Keskin

Volkan kardeşim mesajın acayip hoşuma gitti..

Ne güzel ya. İNSAN aranıyor..:rolleyes:

Gidon değil, pedal değil, aynakol değil. Hepimizin unuttuğu ama bisiklette daha çok
keyif verecek eksiklik olan İNSAN aranıyor.

Bisikletle gezmek için..

SLX'in olmuş, karbon olmuş, yok kırmızı olmuş yok bilmem ne olmuş.

İNSAN aranıyor bisikleti kullanmak ve gezmek için..

İnşallah gönlüne göre birisini bulursun..

Tebrikler..

teşekkürler Tolga abi İnşallah bulurum birilerini. Sen deyince farkettim hakkaten bisikletten başka birşey arıyorum ve bu mesajı yazdığım için mutlu oldum. Faretmemi sağladığın için teşekkürler Tolga abi. Herşey gönlünce olsun bol pedallar :)

İnsanlar birbirlerine ihtiyacı olduğu halde söylemekten çekinirler, gurur yaparlar. Açıkça söyleyebilmek güzel. Kafanıza göre biri illaki koca İzmir'de bulunur. İyi gezmeler.

Geri