Scudo Sports

İzmir

@aybarssurucu

aybarscım biz dediğm özgürle ben forumdan başka kimseden haber çıkmadı zaten biz de güzel bahçe tarafında dağa çıktık yani benim senin geleceğinden haberim yoktu . ben sonradan farkettim . bir parkur belirleriz ama perşembeden itibaren kararlaştırılmalı uyacaklar buradan haber verir. sen sakın teması kesme tamammı kardeşim.

Scudo
Mustafa abim döktürmüşsün yine inceden inceden.....

hehe arkadaşlar x bir tarihte bisiklet yarışı düzenliyorumm kayıtlar heran bitebilir katılım kişi başı 100$ kazanan tüm parayı alır kaybedenler kazananın bisikletini temizler... bu işin şakası tabiki. sanki izmirde hiç yarış olmuyormuş gibi.bide sokak yarışları çıktı.sanki yasadışı drag yarışları yapar gibi...

arkadaşlar foça, çeşme, yeni foça tarzı yerlere geziler düzenlermisiniz? eğer düzenlenirrse özel msjla haberdar edermisiniz?-

bende katılıyorum size. yarış tarihleri ne zaman oluyo?? katılım koşulları neler??

izmir pınarbaşı yarış pistiyle gidilip görüşülürse istediğinz zaman istediğiniz kadar yarış gerçekleştirebilirsiniz.Onlar bu işe çok sıcak bakıyorlar, pist desen zaten çoğunlukla boş Türkiye turunun prolog yarışını bile orada koşmuştuk, yaniş ciddi yarışlar yapılabilinir.Trafiik kapatma derdi de yok üstelik.

eğer sen gelebilirsen bende gelebilirim.

oo güzel özgür abi bende bu sene sınavlara gireceğim ve atatürk lisesini istiorm kazanırsam görüşürüz olmassa

Ben gelemeyeceğim ama nasıl zevkli olacağını tahmin ediyorum yinede beni davet ettiğin için teşekkürler slash;)

Konuyu diğer bölüme sorarsanız daha iyi olur puanınızı düşürebilirler.

Selam Cem
Ben ilker alsancakta oturuyorum.Kendi atık kağıt toplama şirketimizde çalışıyorum.
Bende kendimi bildim bileli spor yaparım. lise sona kadar basket oynardım sonrasında üniversiteye girince salonlara tıkılarak spor yapmaya başladım. 2006 mayıstan beri salonlardan kurtuldum ve yaptığım tek spor bisiklet.

beyler scott reflex 40 ve mosso arasında kaldım sice hangisini alıyım bana yardımcı olun lütfen

• Beğen
Tepkiler: Özgür!
Merhaba Arkadaşlar;
Muğla'dan Mustafa hoca, üniversitede beden eğitimciyim. 47 yaşındayım ve yaklaşık 7 yaşından bu yana spor yaparım. Asıl branşım futbol-aletli cimnastik olmasına rağmen doğayı çok seviyorum. Yoğun olarak 3 yıldır bisiklete biniyorum. Muğla ve çevresinde 100 kişiden fazla bir bisiklet grubumuz var. Egeli arkadaşlara sevgi ve selamlar.
Mustafa YENİÇERİ

• Beğen
Tepkiler: Cemowski
ibooo scott al bence ama yinede sen bilirsin kardeşim

@ibokalkir

2si karşılaştırılamayacak kadar farklılar.
Reflex 40 sizi memnun edecektir.

ben bütün yaz çeşmedeyim ve gezilere katılmaktan zevk duyarım

merhaba özgür sana bişey danışmak istiyorum
ben scott reflex 45 almayı düşünüyorum scott hakkındaki düşüncelerin nelerdir sence reflex 45 mi alıyım yoksa başka bişey mi

selam beyler ben yine ibo başka bi üyelik almak zorunda kaldım çünkü şifremi unuttum ve ben scott reflex 45 almaya karar verdim bana bu bisiklet hakkındaki düşünce ve önerilerinizi söylerseniz çok mutlu olurum
teşekkürler!!

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
  • Beğen
Tepkiler: t-genc
@ibo_ksk

Bu konuları başka yerde konu açarak yada özelden mesaj atarak konuşmanız daha iyi olur diye düşünüyorum.Konu başlığına dikkat etmenizi öneririm.

Saygılarımla

Merhaba arkadaşlar, size izmirde çıkabilicek dağları (karşıyakada oturduğum için karşıyakada çıkabileceğim yerlerde olursa sevinirim), asfaltta rahat rahat yüksek hızlara çıkabiliceğim yerleri ve ulaşımını sormak istiyorum. Benimle paylaşırsanız sevinirim. Böylece benim gibi bilmiyen arkadşlaırmızda yararlanmış olur. saygılarımla...

Geri