Scudo Sports

İzmir

@Jack Daniel's

özgürcüm benim arkadaışım alpayla konuştum onuda ikana ettim nerde isterseniz sabah orada buluşuruz . yalnız iki sorun var i manastıra çıkılacaksa ben biraz geriden gelebilirim idare ederseniz sevinirim . benim cankuş sıkıdır onun için sorun olmaz. ikincisi ise malesef benim ufaklık la pazarları ona da zaman ayırmam gerektiği için tam gün zamanım yok . haberleşelim arkadaşıma döneceğim .

• Beğen
Tepkiler: Özgür!
Scudo
Jack Daniels ve deli özel sohbetleri msn den yada pm den yapsanız daha hoş olmazmı ?

@Hasan Hakan Koç

yok abi o sorun olmaz zaten bende yavaş çıkıyorum :D
simplonmurat yarın kaçta bulusacagımızı yazmadı :(
istersen yarın jandarma kulubesinin orda buluşalım saat 10-11 gibi
uyarmı abi sana?

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
slm beyler ben ibo aranıza yeni katıldım beni tanıyanlar da vardır dimi arda

beyler ben bisiklet alcam 500 ytl ye kadar sizce ne alıyım

Lütfen bu konu için "bisiklet seçimi" bölümümüzü "inceleyip", ardından sorunuz varsa oraya konu açınız.

slm ibo forumda ii vakit geçirmen dileklerimle... şahsen ben çok iyi vakit geçiriorum;) bnden sana tavsiye sedona vitra alman olur!

sedona vitra alama iyi olur demek istemiştim:)

slm beyler ben 500 ytlye kadar bi bisiklet alıcam siz ne önerirsiniz bana yardımcı olursanız çok sevinirm!!şimdiden teşekkürler

bence 500 ytl daha güzel bişeyler alabilirsin ibocumm biraz araştır derim ben sana delinin dediğine bakma :D
bu arada foruma hoşgeldin

@aybarssurucu

aybarscım mesajını sonradan aldık kusura bakma praogram değişti biz başka yere gittik inşallah bu haftasonu yaparız tekrar özür dilerim haber verme olanağım olamadı

dostlarım 18 martta kordonda saat 13.00 de baslamak olan yarısın sonunda para odulu war herkeslerın o yarısta olmasını ısterım the raınlıfe grubu olarak bu yarısı duzenlemekten grurluyuz ekıp olarak

yarısa gereklı bılgıler

yarıs tarıhı <18 mart pazar
en gec kayıt tarıhı<15.03.2007
yarıs saatı<13.00
duzenleyen<the raınlıfe
ulasım hattı<<05556173650
arayın detaylı bılgı ıcın konusalım

NOT...kısı bası 5 ytl olan yarısın sonunda 1. ve 2. parayı alır
amerıkan ızlemekten kendımızı unuttuk boyle yarıslar olsun kı herkesler bısıklet merakı arttsın...............................

18 martta gorusuruz tum bisiıkletcılerle....

SLASH_THE_RAINLIFE

• Beğen
Tepkiler: Cemowski
Arkadaşım,arada bir attığın mesajlar gözüme takılıyor okuyorum.Amacını tam olarak anlamış değilim.Diğer bisikletçi arkadaşlarımı küçümsüyorsun veya kendinizi profesyonel mi zannediyorsunuz karar veremedim.

Başka bir mesajında yarışı kordonda 3 kilometre mesafede yapacağız demişin.Haydi amacını anladık diyelim.O zaman 100 kmlik bir etapta şehir dışında yarışında millet sizinle dalga geçmesin.

Bu işin yolu yordamı var.Eğer adam gibi spor yapmak istiyorsanız doğru düzgün antreman yapın ve federasyonun düzenlediği yarışlara katılın.Bu şekilde saçma konularla hem kendinizi madara ediyorsunuz hemde milleti oyalıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Fatih Buzgan
Valla Izmir hep ayni; sonra aglamasin kimse yok biz niye boyleyiz Istanbul niye boyle diye. Kimse dogru duzgun suraya gidiyoruz demiyor.

Hasan Bey ustunuze alinmayin; diger arkadaslar icin diyorum.

Her grup,kisi yazsa nereye gidiyor; boylece herkes kendi istegine gore bir grupla biner.

inanmıyorum üstümdekii mesajın sahibi karıştırmıyorsam (kusura bakmayın adınızı unuttum ama) bir zamanlar pacman de çalıyordu(yine yanlış hatırlamıyorsam) :) çok çok sağlam bir bateristtir kendileri. dedenin yanında görmüştüm sizi bikaç kez . arada sıradada iletişim de sohbet ederdik. sizi burda gördüğüme çoookk şaşırdım we mutlu oldummm...::)

3 gün önceden kayıt olma olayı biten bir yarış görmemiştim.Daha neler göreceğiz bakalım :)
Eğer film çekimlerimizin yapıldığı saate denk gelmezse gidip izleriz.
Kaç kişi katılacak merak ediyorum.

@SLASH_THE_RAINLIFE

Değerli SLASH_THE_RAINLIFE,

Girişimci ruha sahip bir insan olmanızdan dolayı sizi tebrik ederim.

Ancak;Ben bisiklet yarışı yapıyorum demekle bu işler malesef olmuyor.
Yerine getirmeniz gereken prosedürler var.
1-Valilikden izin alınması
2-Gençlik spor il müdürlüğünün bilgisi olması.
3-İl Bisiklet temsilcisinin mutlaka bilgisinin olması.
4-Yerel Emniyet teşkilatının bilgisi olması.
5-Ambulans temini.
6-Yarış yapılacak parkurun trafiğe kapalı ve yeterince güvenli olması.

Eğer siz bu şartları ve ortamı sağladık yarış yapacağız diyorsanız herkez bu özel yarışınıza ilgi gösterecektir.

Eğer biz birkaç arkadaş kordonda eğlence amaçlı kendi aramızda pedal basacağız diyorsanız buna kimse karışmaz zaten bunun adı da bir bisiklet yarışı organizasyonu olmaz.

Sizi daha kapsamlı organizasyonlar içinde görmek isteriz.

Sevgi ve saygılarımla,

Mustafa Dinç

Geri