Scudo Sports

İzmir

Scudo
cuma akşamları bisiklet topluluğuna yeni katılan bir bisikletseverim öncelikle bu sayfanın oluşmasında emeği geçenlere teşekkür etmek istiyorum her cuma akşamı saat 20.00 de alsancak iskelede toplanıyoruz bilginiz olsun izmirli dostlar

@Ahmet Kırıkhanuğur

Bende yeniyim mümkün olduğunca size katılacağım, görüşmek üzere.

sizin gibi duyarlı bisikletçiler ile mesafe katedebiliriz ancak yoksa öyle oturduğun yerden şu olmalı bu yapılmalı demekle hiçbirşey hallolmaz critical mass denen saçmalık için sokaklara dökülüyoruz ( bunu eğlence olarak görenleredir lafım )
ciddi bir eylem yapılsa aceba kaç kişi kendini o akşam bira içmekten alıkoyar ve katılır buda ayrı bir konu uzun lafın kısası ben birşeyler yapılacaksa varım buradan duyurmanız yeterli

bende izmir bahçelievlerde oturuyorum elden geldiği kadar perşembe ve cuma akşamları turlarına ve derneğin turlarına katılıyorum bunun dışında arazi xco sürüşü ve performans turlarıda yapıyorum kendimce birgün bir etkinlikte görüşmek üzere

link vermem sanırım uygun düşmez bunun için şöyle yardımcı olmaya çalışayım gaziemirde her hafta olmasada düzenli olarak bisiklete binen arkadaşlarımız var facebook grup isimleri gaziemir bisiklet grubu

her perşembe göztepede saat 20.00 de perşembe akşamı bisikletçilerinin turu oluyor ertesi gün yine aynı saatte alsancak iskelede cuma akşamları bisiklet topluluğunun turu var bunlar size en yakın olanlar yoksa grup çok izmirde maşallah diyelim :)))

gelicem inşallah ama bildiğim kadarıyla hem yol hem mtb ye açık bir yarış aynı anda start alınacaksa mtb kullananlara biraz haksızlık olmayacakmı sizce ?

hayırlısı olsun kullanmaya bir başlayın bırakamazsınız emin olun yok ya benim işim olmaz fazla da derseniz ben gelir alırım seve seve

devamlı oralardayız aslında güzelbahçeye girerken ışıklarda sağda yeralan merkez simit börek fırınında sürekli kahvaltı yaparız mesela hermes bisikletin hemen yan sırası yani
gelin perşembe ve cuma turlarına katılın izmirde perşembe turu göztepe iskele saat 20.00 de
cuma turları alsancak iskele saat 20.00 de bilginiz olsun

biz haftada en az 3 gün pedallıyoruz çarşamba akşamı manastıra çıkıyoruz cuma akşamı şehiriçi turumuz oluyor pazarda uzun mesafe yapıyoruz genelde

izmirde yazın olsun kışın olsun kamplı tur mutlaka olur bunun için forumları yada facebook gruplarını takip etmeniz yeterli keyifli turlar

Maalesef benim de sadece MTB bisikletim var. Yol bisikletlerinin yanında yarışmayı düşünmek dahi hayal :D

izmirde pek çok bisiklet grubu var ve düzenli olarak turlar düzenliyorlar fakat malesef herkes facebook üzerinde paylaşım yaptığı için forumlarda ciddi bir sessizlik oluşuyor bunu zamanla aşarız sanırım

Geri