Scudo Sports

İzmir

@Lütfü Topal

Bize biraz daha bozuk bi yol lazım. Ben sizi çıkaracağım yeri biliyom.Bi gün erken bi vakitte çıkalım.Orası daha çok hoşunuza gidecek. İzmir'de bazı arkadaşlar inerken dinlemişler :D

Scudo
önemli olan adrenalin gerisi hikaye :D bende adrenalinden ilk başlarda çıkarken gidemedim :D

Merhaba Bucalı bisikletseverler, yaklaşık 1 senedir kış hariç hergün bisiklete biniyorum. Haftaiçi hergün işe (Konak) bisikletle gidip geliyorum. Hasanağa bahçesi yakınındayım. Konuyu bir solukta baştan sona okudum :), ben de varım, en yakın haftasonu turuna katılmak isterim, malum haftaiçi yoruyor baya, takipteyim ;)

ARkadaşlar benimde işlerimin yoğunluğu sebebiyle katılamıyorum ama en kısa zamanda sizlerle beraber sürmek isterim. Herkese kazasız belasız...

Arkadaşlar salı günü akşam saat 7'de Çevikbir meydanında buluşuyoruz.

Ben Güzelbahçe'ye gidelim diye düşünüyorum. Çok uzak olursa inciraltında bir çay içer döneriz diye düşünüyorum.

Siz de fikirlerinizi belirtin.

@yaminkutlu

Hafta sonu turundan kalma biraz ağrı var bacaklarımda ama yinede büyük ihtimalle katılırım.Görüşmek üzere...

tüh kaçırdık... yarın sabahın köründe sınav var malesef gelemicem... size iyi eğlenceler...cuma da gideriz artık :D

Arkadaşlar bugün ben katılamayacağım size iyi turlar.

@serhan aktaşgül

Bende rotayı bilmiyorum.Ama muhtemelen Şirinyer İstasyona uğrarız.Gelmek isteyen arkadaşlar varsa oradan alabiliriz...

Geri