Scudo Sports

İzmir Yarışı

arkadaşlar bugun hakan yazman ve hasan hakan koç ile parkura girdik çok güzel bir parkur olmuş keyifli çıkışları ve teknik inişleri var emeği gecen herkeze teşekkür ederim :)

Scudo
@mystery of altar

altan abi bugun birol hocayla parkurudüzenlerken karşılaştıkcumartesi günü star- finish başlanğıç yeri olan güzelbahçe halk ekmek firinın önünde kayıtların alınacağını söyledi

birol hoca tek başına canla başla çalışıyordu valla helal olsun.

bu yarışa katılamıyorum ne yazıkki. katılacak tüm sporculara başarılar.. Sevgili Hasan verdiğin bilgiler ve gösterdiğin ilgi inanılmaz. katılamayacak olsam bile çok teşekkürler emeğin için.

yalova'da görüşmek dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Merhaba,
Yazıları inceledim fakat göremedim. İzlemeye gelmek, sizlerle tanışmak istiyoruz. Yarış kaçta başlıyor acaba?

• Beğen
yarışa katılacak olan arkadaşlara başarılar diliyorum izmir de yokuz ama yalovada görüşmek üzere

• Beğen
ilk start 10 da basliyor arkadaslar ;) Tüm yarisçi arkadaslara basarilar dileriz yarin görüsmek tanismak üzere :)

Arkadaşlar merhaba,

Muğla Belediyespor Bisiklet takımından Master 40+'da Mustafa YENİÇERİ hocam 2'nci olmuş.Mustafa hocamı yürekten kutluyorum.Umarım başarılarının arkası devam eder.:winkenlux :winkenlux :winkenlux

Yarışmaya 30+ katagorisinde katılan arkadaşlarım Altan KALAY ve Fırat OKUTUCU' da başarılı bir şekilde yarışmayı tamamlamışlar.Her iki arkadaşımıda kutluyorum.:winkenlux :winkenlux :winkenlux

Arkadaşlarıma bundan sonraki yarışmalarındada başarılar diliyorum.Sonuçları bilen veya öğrenen arkadaşlarımız olursa forum dan paylaşırlarsa çok memnun olurum.Teşekkürler...

@gurol
Hiçbirşey demiyorum... İşte beklediğim tablo... Çok teşekkürler.

Harika bir Allaha emanet yarış oldu son üç günde yarış yapıldı ..
Yarışın yapılması, dostlarımın kazasız belasız yarışı tamamlamaları en büyük mutluluğum oldu ..
.. kişisel olarak günüm kötü geçti foto makinam bozuldu, artık çalışmıyor bütün fotolar içerisinde kaldı:( . birde bir adet benim olmayan mp3 player kaybettim :( . bir çok kardeşimi yarışırken görmek, yarışın beni en çok mutlu eden yanı oldu.

Yarış ve organizasyon ile yorumumu daha sonra yapacağım:rolleyes: ..
Yarışa katılan evlerine sağsalim- dönen bütün dostlarıma ,abilerime, kardeşlerime sağlam pedal ekibinden Alpay- Özgür- Anıl - Atila'ya çok teşekkürler
Tüm dostlarıma yürekten sevgi ve sayğılar :):)

Öncelikle Güzelbahçe Beldesi'ndeki yarışta emeği geçen tüm kişilere teşekkürler

Öğleden sonra kalkacak otobüsümüz için bizi kaldığımız yurda kadar kendi arabası ile servis yapan Bülent bey (belediye bşk.yrd.) e de teşekkür ederim ayrıca

Startımız 10.30 da olmasına rağmen 32C nin üstünde bir hava vardı ,
13.30 daki elit yarışındaki arkadaşların kaç derecede yarıştıklarını siz tahmin edin!!

parkuru geçen seneden tanımama rağmen kötü bir performans sergiledim ,

bu arada Cat Eye Velo 8 km saatimi düşürdüm :(
bulan arkadaşlar varsa acaba haber verebilirler mi ??

Tüm yarışmacı arkadaşlarımı da tebrik ediyorum

Sevgili Hakan yaşadığın tatsızlıklara çok üzüldüm, yarıştan sonra " galiba Özgür'dü " bir mp3 player lafı ediyordu ama o zaman anlamamıştım. Çok üzüldüm umarım bulunur :( .
Bize gösterdiğin ilgi ve alaka, yaptığın yardımlar için çok teşekkür ederim. Tur sırasında senin beni desteklemen, Aylin Hanımın tepemde döktüğü su muhteşemdi, hatta yakışıklı Ata bile destekledi beni, süperdi :p ...
Ayrıca Hakan, İsmail, Alpay, Anıl, Alibo, Özgür, Atila ve ismini hatırlayamadığım ( lütfen kusura bakmasınlar ) arkadaşlar sizinle tanışmaktan çok memnun oldum. Umarım bir gün şöyle keyif için güzel bir tur yaparız.;)
Organizasyona gelince: 36 yıllık hayatımda katıldığım ilk ciddi spor müsabakasıydı. 1 yıllık bisikletçiyim, 1 haftalık lisanslı sporcuyum.
Açıkçası parkur benim için biraz zordu 3 tur atabildim ve 19. oldum :eek: ama İnanılmaz keyif aldım.
Bir kere zeytin ağacına yapıştım, bir kere yarım düştüm, bir de antrenmanda kafa üstü çakıldım ( allahtan kalın kafalıyımdır, bi şey olmadı... ) :rolleyes: Bence parkur zor ama güzel, organizasyon harikaydı. Konaklama imkanları çok iyiydi. Buradan Güzelbahçe BLD başkanına ve o muhteşem yardımcısına çok teşekkür ederim.
Ayrıca Birol Toraman bey, her şeyin düzgün işlemesi için çok çaba sarfetti, ilk yarış tecrübem olduğu için çok bir şey söyleyemiyorum, ancak benim için her şey mükemmeldi çok keyif aldım. Herkese çok teşekkür ederim. İki konuda ricam olacak, eğer seneye yapılacak yarışta, antrenman turunda parkur biraz daha net olursa ve teknik inişte file gibi bir sistem olursa tam süper olur.
Son olarak sporcusu olduğumuz Muğla Belediyesine, maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Muğla Bisiklet Platformuna, mekanikerimiz Kemeraltı Bisiklet'ten Ali'ye, 2. lik kürsüsüne çıkan Mustafa Yeniçeri Hocamıza, harika feed zone performansı ile göz dolduran Atahan'a, tecrübeleriyle bizi aydınlatan Altan'a, güzel arkadaşlıkları ve kamera kayıtları için Tolga ve arkadaşına, gösterdikleri yardımseverlikleriyle Aylin - Hakan Koç'a ve sağlam pedal ekibine, Güzelbahçe Belediyesine, Birol Bey'e, emeği geçen herkese, özellikle yön gösteren çocuklara ( o sıcakta bize çok yardımcı oldular ), son anda fren ayarlarımı yapan Seda Bisikletin sahibi Bülent Bey'e ve bana bu sporu sevdiren bisikletforum üyelerine kocaman teşekkürler ...

sporcusu olduğumuz Muğla Belediyesine, maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Muğla Bisiklet Platformuna, mekanikerimiz Kemeraltı Bisiklet'ten Ali'ye, 2. lik kürsüsüne çıkan Mustafa Yeniçeri Hocamıza, harika feed zone performansı ile göz dolduran Atahan'a, tecrübeleriyle bizi aydınlatan Altan'a, güzel arkadaşlıkları ve kamera kayıtları için Tolga ve arkadaşına, gösterdikleri yardımseverlikleriyle Aylin - Hakan Koç'a ve sağlam pedal ekibine, Güzelbahçe Belediyesine, Birol Bey'e, emeği geçen herkese, özellikle yön gösteren çocuklara ( o sıcakta bize çok yardımcı oldular ), son anda fren ayarlarımı yapan Seda Bisikletin sahibi Bülent Bey'e ve bana bu sporu sevdiren bisikletforum üyelerine kocaman teşekkürler ...

Sevgili Fırat, ben yalnız da olsam bu yarışa gelecektim, ancak son süreçte sizin de gelmeye karar vermeniz ve İzmire hep beraber gitmemiz beni gerçekten çok mutlu etti.5-10 yılda paylaşamayacağımız şeyleri paylaştık bu sayede...
Mustafa Hocamın yarışa katılma konusundaki kararlılığını takdir ediyorum buradan tekrar.Bu kararlılık önce kendisine ve sonra yarış bitirmekten başka hiçbir iddiası olmayan takımımıza kürsü getirdi.
Yarış sonuçlarına gelirsek, bu güne kadar katıldığım yarışlardan en yüksek derece ile ayrıldım,3 tur atmayı hedeflerken yarış psikolojisinin etkisiyle sanırım 4. turun içinde buldum kendimi.çok parlak değil ama benim açımdan çok anlamlı.Son turda lastiğim patladı,ama patlamasa bile sonuçlarda fazla bir değişim olmazdı sanırım.
Fırat' ın yorumlarına katılıyorum, bizim perspektifimizden bakıldığında organizasyon gerçekten harikaydı, doğrusu bu kadarını beklemiyorduk.
Hakan abi ve ismini hatırlayamadığım diğer "İzmir-sağlam pedalcılar"...sıcaklığınız ve yakınlığınız için çok teşekkürler...
Birol Toraman hocama ayrıca teşekkür etmek isterim, yarış esnasında bizleri kontrol eden o motorun sesini duymak bana hep güven verdi.

http://img75.imageshack.us/img75/8458/dsc00355ur7.jpg
Mustafa Hocam,ben, feeder ımız Atahan, bomba transferimiz Fırat (Tırt Kaptan), Marmaristen Tolga...

http://img372.imageshack.us/img372/7186/dsc00356nl7.jpg
"Altaaan..hadi kalk da şu makarnadan alalım..."
"Hocam, güzel söylüyorsun da bir kalkabilsem..."

http://img292.imageshack.us/img292/5700/68970532fp7.jpg
"4.turu dönebilir miyim acaba..."

http://img382.imageshack.us/img382/2932/89113243ef7.jpg
"Ha ha ha...Bu inişler bana vız gelir... öff inişler bitti şimdi tekrar tırmanış başlayacak..."

Geri