Sevgili Hakan yaşadığın tatsızlıklara çok üzüldüm, yarıştan sonra " galiba Özgür'dü " bir mp3 player lafı ediyordu ama o zaman anlamamıştım. Çok üzüldüm umarım bulunur

.
Bize gösterdiğin ilgi ve alaka, yaptığın yardımlar için çok teşekkür ederim. Tur sırasında senin beni desteklemen, Aylin Hanımın tepemde döktüğü su muhteşemdi, hatta yakışıklı Ata bile destekledi beni, süperdi

...
Ayrıca Hakan, İsmail, Alpay, Anıl, Alibo, Özgür, Atila ve ismini hatırlayamadığım ( lütfen kusura bakmasınlar ) arkadaşlar sizinle tanışmaktan çok memnun oldum. Umarım bir gün şöyle keyif için güzel bir tur yaparız.
Organizasyona gelince: 36 yıllık hayatımda katıldığım ilk ciddi spor müsabakasıydı. 1 yıllık bisikletçiyim, 1 haftalık lisanslı sporcuyum.
Açıkçası parkur benim için biraz zordu 3 tur atabildim ve 19. oldum

ama İnanılmaz keyif aldım.
Bir kere zeytin ağacına yapıştım, bir kere yarım düştüm, bir de antrenmanda kafa üstü çakıldım ( allahtan kalın kafalıyımdır, bi şey olmadı... ) :rolleyes: Bence parkur zor ama güzel, organizasyon harikaydı. Konaklama imkanları çok iyiydi. Buradan Güzelbahçe BLD başkanına ve o muhteşem yardımcısına çok teşekkür ederim.
Ayrıca Birol Toraman bey, her şeyin düzgün işlemesi için çok çaba sarfetti, ilk yarış tecrübem olduğu için çok bir şey söyleyemiyorum, ancak benim için her şey mükemmeldi çok keyif aldım. Herkese çok teşekkür ederim. İki konuda ricam olacak, eğer seneye yapılacak yarışta, antrenman turunda parkur biraz daha net olursa ve teknik inişte file gibi bir sistem olursa tam süper olur.
Son olarak sporcusu olduğumuz Muğla Belediyesine, maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Muğla Bisiklet Platformuna, mekanikerimiz Kemeraltı Bisiklet'ten Ali'ye, 2. lik kürsüsüne çıkan Mustafa Yeniçeri Hocamıza, harika feed zone performansı ile göz dolduran Atahan'a, tecrübeleriyle bizi aydınlatan Altan'a, güzel arkadaşlıkları ve kamera kayıtları için Tolga ve arkadaşına, gösterdikleri yardımseverlikleriyle Aylin - Hakan Koç'a ve sağlam pedal ekibine, Güzelbahçe Belediyesine, Birol Bey'e, emeği geçen herkese, özellikle yön gösteren çocuklara ( o sıcakta bize çok yardımcı oldular ), son anda fren ayarlarımı yapan Seda Bisikletin sahibi Bülent Bey'e ve bana bu sporu sevdiren bisikletforum üyelerine kocaman teşekkürler ...