Scudo Sports

İzmir Sağlam Pedal Ekibi - Hafta Sonu Programı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Çeşme mi?? süper olur ben otobüse binerim dönerim artık:D
Umarım gelebilirim bu hafta görüşmek üzere;););)

• Beğen
Tepkiler: Özgür!
@psychedelic68

eveeet..kuşadasını istiyorum beeeen:D
arkadaşımda var orda 1 aydır görmedigim o da katılır bize bisikletle...

Bu hafta sağlam pedel ekibi olarak arka bahçemiz olan çatalkayaya tırmanıcaz.Farklı biryer olacağını tahmin etmiyorum eden varmı ? Edeni vururum Bu yüzden farklı altarnatif düşünmeyin Hafta sonu görüşmek üzeri hoşçakalın

@alpay ipekgil

Alpay abi her hafta tırmanışta olmaz ki ya:)
bu hafta uzun yol yapalım çoğunluk böyle istiyo:p :D

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
@alpay ipekgil

ben,anıl abi,deniz
kuşadası yada çeşme arasında kaldık :)
ben kuşadası derim ama :D
sen ne dersin abi:)

@alpay ipekgil

evet ben onu düşünmemiştim hiç..
o zaman çeşmeye gideriz olmazmı?:)

@Özgür!

Çeşme alaçatıda sörf yarışları yapılıyor. Seyretme şanımız olabilir.:rolleyes: cumartesi netleşir

maydonoz oluyorum kusura bakmayın
ben ve kayhan da hafta sonu burdan (balıkesir)den izmire yola çıkıyoruz,
cumartesi burdan bergama pazar bergamadan izmir yapacaz, kuzeye program yaparsanız izmir dönüşünde sizinle pedallamak şansı doğumuş olur,

saygılar

@vagus

ne demek abicim öyle şey olur mu?:)
sana daha detaylı bilgi vericeklerdir.ben ne desem boş şimdi..

Alaçatı güzel bir fikir gibi gözüküyor.Daha önce gitmiştim çark plajına çok iyi bir yer.Denize girmek isteyenlerde girebilir orada.Şu andaki en iyi yön burası sanırım.
Kesin cevaplar 2 gün içinde verilirse arkadaşlarıma haber veririm Alaçatı sanayide karşılarlar bizi...;)
Görüşmek üzere.

Hani forumcafede "keşke" başlığı var ya..... O aklıma getirdi. Ben de şu an bu aralardaki en büyük keşkemi söylüyoruuuum. "KEŞKE BEN DE İZMİR'DE OLSAYDIIIIIIIIIM!" Hepinize iyi pedallamalar.

@vagus
Herzaman maydonoz olmanızı bekleriz
Aslında çok iyi bir fikir tanışmış olurduk :( , ekibin programında bergama tarafı da var , fakat benim bu hafta ailem için sözüm var malesef (topicte var ).. ama karar bzim çocukların deniz yok ama yeni dostluklar var bergama tarafıda kötü bir seçim olmaz. ;)
Kendi adıma söylüyorum İzmir de kalacaksanız akşam içi turlarında görüşebilriz hafta içi işimden dolayı uzun bisiklet turları yapamıyorum malesef..

• Beğen
Tepkiler: gencizmirli
@pythia

Evet çok iyi olurdu, ekibin şimdilik tek sağlam pedal bayan sporcusu Aylin (xcangel), Ata bisikletten Ata nın eşi için (bu arada geçirdiği bisiklet kazası için çok geçmiş olsun diyoruz:( umarız en kısa zamanda iyileşir:) ) ve Handenin de sözü var. iyi olurdu biz de bayan sağlam pedal sayımızı arttırmak istiyoruz..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri