Scudo Sports

İzmir Sağlam Pedal Ekibi - Hafta Sonu Programı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Yarın foçaya gidicem haftasonu yokum maalesef...

• Beğen
Tepkiler: Özgür!
Scudo
Hakan abinin eksikliği nasılda belli oluyor hemen..
gidicekmiyiz gitmiycekmiyiz??
saat kaçta nerde buluşucaz??
ne tarafa gidicez??

@Özgür!

Umarım bu sorular en kısa zamanda cevaplarını bulur.:)
Bende büyük ihtimalle katılamıcam tura.:(
Ayak topuğumu yere vurdum ve basamıyorum şişti birazda...2 hafta üstüste anlamadım ne var ayaklarımda ya...
Görüşmek üzere iyi turlar.;)

ozgur son durum ne ? bende gelıcektım kaldı burda.kımler gıdıyor.nereye gıdılıyor ? ...

@alpay ipekgil

alpay abi evet ne yapıyoruz yarın konuşalım yoksa evde oturucaz boş boş :)

arkadaşlar selam,
anladığım kadarıyla bişi belli değil henüz,
bende dünden beri randımanlı giremedim nete, sürekli dışardaydım:)
bu hafta isterseniz inceden, öğleyin evde olacak şekilde seferihisar yapalım.
ne dersiniz?

• Beğen
@psychedelic68

evet abi süper olur bu saatten sonra çantaydı vs. uğraşmak zor olur..
saat kaçta nerde buluşuyoruz?çok erken çıkmayada gerek yok zaten yakın seferihisar..

@Özgür!

6 da çıkarız, 8 gibi seferihisar/sığacık vs oluruz tahminen, biraz bişiler yeriz belki denize gireriz, 11 gibi evde oluruz diye düşünüyorum..
uygun mudur?
çeşme demek isterdim fakat cuma ve cumartesi çok yoğun geçti benim,yorgunluk var üstümde, sıcakla beraber 155 km gözümde büyüdü şuan:D

• Beğen
Tepkiler: Oxsy
@psychedelic68

tamamdır uyar bana...o zaman sabah görüşürüz diyorum..
saat 6 da sizin apt.nın önü ok??
alpay abi gelicek mi??

İyi akşamlar.Tura katılamıyorum yine geçen haftaki gibi ayağım sakatlandı.Şanssızlıklar peşimi bırakmıyor.Sizilere iyi turlar...

• Beğen
@gencizmirli

Bu ne şansızlıktır Denizcim:( :( :( , Nazar değdi sana .. Kendine çok dikkat et, çabuk iyileşir inşallah

@Özgür!

Özgürcüm yarın saat 12 ye kadar yazışıp ,13 te Göztepe İskesin'de buluşursunuz. Oradan Güzelbahçe -Urla Altın Köy'e gidersiniz . Biraz sıcağa kalırsınız ama saat15,30 gibi orada olursunuz denize girer, biraz dinlendiketen sonra dönersiniz .

Urla yolunda biliyorsun kokreçci var, ister giderken istereniz de dönerken kokoreç yersiniz. Bence giderken yemeniz daha mantıklı, hem öğle yemeği gibi olur. Dönüşte de aynı yerde duru bir çay molası verirsiniz..

4,30 a kadar Urla'da kalsanız. 6,30 -7,00 gibi evde olursunuz çok da güzel bir yol yapmış olursunuz diye düşünüyorum hem de karanlığa kalmazsınız .. eğer giderseniz yolun dar ve arabaların içinde ruhsal -zeka problemli insanların olabileceğini unutmayın özellikle bu yolda tek sıra gidin ve dönün ..
Evet çok sabahta , bu turu yapabilirsiniz , sabah olmazsa birkez daha konuşursunuz..

Görüşmek üzere hepinizden özür dilerim ama ben bu hafta sonunun her dakikasını ailemle geçireceğim.
Kendinize dikkat edin..
Haftaya program olursa , kaldığımız yerden devam ederiz.

• Beğen
Tepkiler: Oxsy ve Özgür!
@Hasan Hakan Koç

Hakan abi teşekkürler süper bi program yapmıssın hersey iyi güzel fakat alarmı kurmayı unutmusum sabah kalktıgımda saat 8 di :D
heralde Anıl abi ya yalnız başına yada Alpay abiyle birlikte gitti:)

Hakan abi önümüzdeki hafta senin o güzel organizasyonlarından birisini bekliyoruz.Tek dileğim yine kendi adıma bir sorun çıkmaması ve beraber pedallamamız.
İyi dileklerin için çok teşekkürler Hakan abi;)

Bu hafta sağlam pedal ekibi yatışta sanırım :D .. herkes evinden dinleniyor.. bir sonraki hafta da katılamıyacağım size. Bende Hakan abi gibi aileme ayıracağım hafta sonunu. ancak bu hafta içi gece turu olursa (urla tarafları hariç) sanırım gelebilirim :) sonra tek başıma altınyoldan dönmek istemem..

@rochas

evet bi yatma isteği var herkeste:D
yarın yada salı günü sahilevleri tarafına gidebiliriz?
uyar mı abi?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri