Scudo Sports

İzmir Sağlam Pedal Ekibi - Hafta Sonu Programı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Bu hafta sonunu malesef pas geçiyoruz :( hafta sonunu aileme ayıracağım :) diğer hafta sonu için Alpayın manisi olmaz ise hep beraber şöyle inişli çıkışlı asvalt veya toprak duruma güzel bir parkur ayarlarız ..

Gece turu uzmanlarımız:D Anıl ve Şener hafta içi bizi buluşturabilir sanırım

Scudo
anıl bu taytı nezamn aldı bilmiyom ama geyigi daha pek bi taze gibi:) bu arada bence abartıyolar anıl,yani beyaz da fena durmuyo:p

selamlar:)
Pazar günü İstanbuldan bir arkadaşım geldi, bisikletimle hiç ilgilenemedim daha:(
bugün eve dündüğümde kısmetse onunla ilgilenicem. Bugün onun günü:) şevkate ihtiyacı var biraz:) Sonra oturup başbaşa yemek yiyeceğiz:D

arkadaşlar tayt konusunda da ne derseniz deyin:)....hava.......:) ben taytımı seviyorum. (destek veren arkadaşlara teşekkür ederim:D:D )

gece turu içinde, hep beraber olabileceğimiz bir rota düşünüyorum.
urla turları süper, ancak karşıdan gelen arkadaşlar için dönüşte saat çok geç oluyor. rota konusunda forumda bugün ve yarın beyin fırtınası yapalım:) , herkese de uyarsa yarın akşam çıkalım. ne dersiniz?
görüşmek üzere

izmir sağlam pedal ekibini canı gönülden tebrik ediyorum.... ekip ruhu süper... bişeyi kafaya koydularmı yapıyorlar!....:) pedallarına ne yokuş dayanıyor nede yol... muhabbetlerinede denilecek bi söz yok... güzel turlarınız ilgiyle izliyor ve neşenize buradan ortak olmaya çalışıyorum....
sevgi ve muhabbetle kalın... :):)

@psychedelic68

Tayt konusunda tamamen latife yapıyorum:rolleyes: Gece gezisini nereye yapmak isterseniz gelmeye çalışırım Bisikletin son hali ne oldu ? Yaşayacakmı?:D :D

Anıl latife değil bence..dikkat et alpay abiye:)bu arada bisiklet haberlerini bekliyoruz..haberi aldık bizden ayrıldıktan sonra tekrar patlamış lastik.

@sniper

Akadaşlar Hüseyin ve Huzeyfe'nin çok iyi bir dost ve arkadaş grubu olmasına rağmen aynı zamanda bizim ekibin sağlam parçalarıdır. Şimdilik ruhlarımız beraber pedallıyor inşallah en kısa zamanda .. bendenlerimiz de yanyana pedallar .

Ekibe verdiğin destek için çok teşekkürler Hüseyincim bizde seni en derin sevgilerimizle kalpten selamlıyoruz .
Kendine çok iyi bak Hüseyincim:)

@alpay ipekgil

:)
bisikletim dediğim gibi aynen duruyor, 1gün ceza verdim ona, çok üzdü beni pazar, bugün son günüydü halledicem bu akşam kısmetse.

• Beğen
Tepkiler: Alpay ipekgil
Yaaa dostlar ben ekibimi çok seviyorum ekibin bir parçası olamaktan guru duyuyorum ..iyiki varsınız ve hepimiz çok iyi bir çarkın çok iyi çalışan dişlileriyiz ,
Yaşasın dostluk-arkadaşlık yaşasın bisiklet ve yaşasın Sağlam Pedal
Bu arada Bisikletforuma da sonsuz teşekkürler bizleri tekçatıda topladığı için:)

@Hasan Hakan Koç

Hakanım bu sözlerinle ekibi çok güzel özetlemişsin sana katılmamak elde değil

Gerçekten çok doğru söylemişsin Hakan abi.Çok harika bir ekip kurdunuz bizlerde ekibe dahil olduk.
Böyle bir ekibe girdiğim için,böylesine güzel dostlar ile pedal çevirdiğim için kendimi çok şanslı görüyorum....Görüşmek üzere...
(Yaşasın sağlam pedal dostluğu)Sloganımız):D

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
herkese selam,

ilk öncelikle Hakan abi ekiple ilgili yorumuna sonuna kadar katılıyorum, foruma üye olurken, bu kadar kısa zamanda sizin gibi dost canlısı insanlarla tanışmayı ve sizlerle beraber pedallamayı hiç düşünmemiştim...
Ne kadar şanslıymışım be...:)
ama :D Hakan abi bu ve bunun gibi mesajları sık sık gündeme getirmeye gerek yok diye düşünüyorum:) çünkü nazar deyebilir alah korusun:eek::) :D

dün söylediğim gibi bisikletimin günüydü:D
iç-dış lastiği değiştirdim, Hakan abi hatırlarsın beraber bakmıştık 2 noktada yarık vardı dış lastikte, bir yere bakan yüzünde, bir de jantın kenarında. kenardakinden iç lastik bombe bile yapmıştı, o yüzden hiç kasmayıp iç-dış değiştirdim.
Göktürk abi bana verdiğin iç lastik, sibobu kısa geldiği için olmadı. Birara geri vericem sana onu, çünkü kullanamıyorum, duruyor öyle.
Bu arada ata'yla beraber dün benim bisikleti mtb yapmayı denedik:D , hatta olmadı da değil. benim sportster'e scale 40'ın tekerlerini taktık, zaten disk olduğu için problem olmayacaktı ve ön lastiğin maşayla olan uzaklığı da başarılı oldu. 28den 26ya kolay geçiş olabileceği düşünülsede, benim maşa ince olduğu için 26 yandan sürter diye düşünmüştüm ki hiç problem olmadı bile. Ama beni tek düşündüren öyle bir şey yapsam performans nasıl olur acaba? açıları kıyasladım, mtb'le arada o kadar fark yok gibi..:rolleyes:
pazar günü yaşadıklarımdan sonra kenara iki 26 atmayı düşünmüyorum değil, ancak mantıklı bir iş olacağından hala emin değilim. nasıl olur sizce?
görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Özgür! ve Oxsy
@psychedelic68

Anıl'cım bu gün Ata Bisikleten Serkan'la yüzyüze konuşma fırsatım oldu . senin durumdan bahsettik bence 26 jantın maşa ile ilgili bir sorunu olmayacanı düşünüyorum yeni bir bisiklet almaktansa senin kadro ile öne ve arkaya güzel bir jant- lastik seti ile sorun çözülebilir, yalnız bence bir de üstünde 44 dişli ruble arka jantta hazır olsun derim . Böyle çıkışlarda -inişler deki turlar için değiştirmekle uğraşmazsın 5 dk nı almaz, Çeşme gibi turlarda ise yine iyi bir lastik almak şartıyla kendi jantlarını kullanırsın ..

Beni en çok düşündüren inişler de atlamadığın sürece kadrodan yana sorun olacağını zannetmiyorum ama sen böyle inersen maşanı sana fazla dayanmayacağını jantına ve belkide kadrona zarar verebileceğini düşünüyorum .. Çünkü maşallahın var doğrusu :D ..
Kodro açıları 26 jant için gayet iyi .
Bence iyi bir jant seti almayaçalışalım . çünkü ileride mtb içinde bu jant setini istersen kullanabiliriz. :D

• Beğen
Tepkiler: psychedelic68
Anıl abi bilmiyorum aklını çok mu karıştıracağım ama?? :) Ben senin böyle dağ bayır dolaşacağını bilsem baştan bir scale almanı önerirdim. :)

• Beğen
Tepkiler: Özgür!
Herkese selam, bir iki gun once bisikletimi Sundu'ya biraktim. sanırım maşanın fabrikaya gitmesi gerekiyormuş. Büyük ihtimal yenisiyle değiştireceklermiş. O nedenle şimdilik bisikletsizim. Eşimin bisikleti de götüreceğim bir ara orada jantlar değişecek, mekanik diski çıkarıp güzel bir deore v fren takmayı düşünüyorum. hem ağır hemde bir işe yaradığı yok.. :)

Anılcım beyaz tayt olayına gelince. bence bizimkiler seni kizdirmayı seviyor oyuzden takiliyorlar :D .. Bence çok yakışıyor, hem beyaz güneşli havalarda siyahdan daha avantajlı unutmayalım ;)

Hafta içi gece turuna katılamayacağım ama bisikletim hafta sonuna kadar hazır olursa (ki benim biraz çalışmam lazım zaten, çok kaytardım işlerden..) hafta sonu birşeyler yapabiliriz diye düşünüyorum..

Herkesle görüşmek üzere

Hakan abi, çok teşekkür ederim fikir ve yorumların için.
Bakıcam bakalım,zaten maddi açıdan da hemen girişemem böyle bir işe.

oksalcım şuan aslında bende hiç pişmalık yok sportster aldığım için.
uzun yol yapma amacım vardı sadece. dağ tepe tırmanmaktansa, basıp urla,çeşme,kuşadası,bodrum vs. yapmak vardı içimde. hala da var. ama Hakan abilerle gödence,karagöl turları yapınca da dağ bayır tırmanıp inmenin ayrı bir zevki olduğunu anladım ne yazıkki..
ilk başlarda inişlerde yavaş takıldım ve çok anlamsızdı geldi 10-15 km/h'le inmek. sonradan saldım 45 km hızdan sonra tadı çıkmaya başladığını anladım ve iki iç lastiğimi ve dış lastiği yardım:D , jantım her girdiğim çukurda iç lastiği kesti çünkü.
şuan ki psikolojimi anlamışsındır.. rezalet demi:D
bi de scale 'im olsa çok mutlu olcam.:D(herkesde bir de scale olsa herkes mutlu olur zaten:D) o da şuan çok uzak bir ihtimal olduğu için abuk sabuk çözümler düşünüyorum. Ve gerçekten mtb jant olayını yaparsam, gaza gelip 1 ayda maşayıda hallederim gibi geliyor:D .böyle zincirleme gider sonra..maşa..kadro..vs..

şenercim biliyorum özellikle Alpay abi uğraşıyor sürekli zaten:)

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri