herkese selam,
ilk öncelikle Hakan abi ekiple ilgili yorumuna sonuna kadar katılıyorum, foruma üye olurken, bu kadar kısa zamanda sizin gibi dost canlısı insanlarla tanışmayı ve sizlerle beraber pedallamayı hiç düşünmemiştim...
Ne kadar şanslıymışım be...
ama

Hakan abi bu ve bunun gibi mesajları sık sık gündeme getirmeye gerek yok diye düşünüyorum

çünkü nazar deyebilir alah korusun

dün söylediğim gibi bisikletimin günüydü
iç-dış lastiği değiştirdim, Hakan abi hatırlarsın beraber bakmıştık 2 noktada yarık vardı dış lastikte, bir yere bakan yüzünde, bir de jantın kenarında. kenardakinden iç lastik bombe bile yapmıştı, o yüzden hiç kasmayıp iç-dış değiştirdim.
Göktürk abi bana verdiğin iç lastik, sibobu kısa geldiği için olmadı. Birara geri vericem sana onu, çünkü kullanamıyorum, duruyor öyle.
Bu arada ata'yla beraber dün benim bisikleti mtb yapmayı denedik

, hatta olmadı da değil. benim sportster'e scale 40'ın tekerlerini taktık, zaten disk olduğu için problem olmayacaktı ve ön lastiğin maşayla olan uzaklığı da başarılı oldu. 28den 26ya kolay geçiş olabileceği düşünülsede, benim maşa ince olduğu için 26 yandan sürter diye düşünmüştüm ki hiç problem olmadı bile. Ama beni tek düşündüren öyle bir şey yapsam performans nasıl olur acaba? açıları kıyasladım, mtb'le arada o kadar fark yok gibi..:rolleyes:
pazar günü yaşadıklarımdan sonra kenara iki 26 atmayı düşünmüyorum değil, ancak mantıklı bir iş olacağından hala emin değilim. nasıl olur sizce?
görüşmek üzere