Scudo Sports

İzmir Sağlam Pedal Ekibi - Hafta Sonu Programı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Üçkuyular Bostanlı 10:00
Konak Karşıyaka 08:00

Maalesef İstanbul gibi değil bizim deniz hatları :) Keyfe göre, geç başlıyor seferler.

• Beğen
Tepkiler: Alpay ipekgil
Scudo
herkese selamlar:)pazar günü bi aksilik olmazsa bende gelmek istiyorum...fakat gördüğüm kadarıyla tura katılanlar epey sağlam pedallar:)eee başta hakan abi var bi de alpay abi gelirse yetişemeyiz yine onlara:)şaka bir yana apar topar bir tırmanış olmaz işallah..yoksa eziiyete dönüşüyor:)

Arkadaşlar bu tura katılımda kısıtlama varmı ? Geçen yapılan turda arkadaşımız kısıtlama getirmiş.Katılanlar kısıtlı idi..

@lacordelio

Her hafta tura gidince biraz kızıyorlar.Öğlen evde olursak izin alabilirim

• Beğen
Tepkiler: rochas ve Özgür!
@alpay ipekgil

Alpaycım gelebilirsen bu hafta çok sevinirim önümüzdeki haftayı pas geçersin :) oyalanmadan beraber döneriz:)

@alpay ipekgil

Alemsin Alpaycım ,:p , herkesi bekliyoruz... sadece basmak isteyen basar gider, isterse çeşmeler den birin de isterse tepe de grubu bekler ..
Geride kalan ben ve saz arkadaşlarım tabiat ve doğaya bakarak bitki örtüsü ve kuş çeşitlerini inceleyerek sonradan geliriz:p ...
Herkes gelebilir yeterki pedalı dönsün :)

@Hasan Hakan Koç

Evet arkadaşlar tur programı yaparken bahsetmeyi sevmediğim bir konu; performans.

Karşıyaka çıkışından sonra yaklaşık 13km. tırmanacağız, en yüksek nokta 622mt. civarı diye hatırlıyorum.

Burada şöyle bir şey olacak; kendini zinde hisseden ya da kondisyonu yerinde olan , ki forumu takip etmeyen bir kaç arkadaşım daha gelecek, bu kişiler tabi hızlı tırmanmak isteyecek.Ama tırmanması yavaş olan arkadaşlar onları yakalayacağım diye basmasınlar; çünkü aşırı yorulurlarsa bu yorgunluğun etkisiyle Emralem inişinde çok hayati tehlikeler yaşanabilir. Yer yer aşırı süratli ama bir o kadar da bozuk kesimler, dik ve sert inişler var.

Yolda rotanın yol ayrımları için konuşuruz; çünkü eğer yolu başka bilen yoksa yolu anlatmam gerek, ben iyi hissedersem saat 11'de Karşıyaka'da olacak şekilde bineceğim.Çünkü evde yapılması gereken tonla iş var.

Ancak kötü bir tırmanıcının bile 13km. yolu 1,5 saatte tırmanıp saat 08:30'da orman girişinde olabilmesi lazım diye düşünüyorum.

Herkese selamlar.

@alpay ipekgil

Alpay abicim olur mu öyle şey:) :p , Hakan abinin dediği gibi herkesi bekliyoruz
pazar görüşmek üzere

@aybarssurucu

açıkçası "bozuk kesimler, dik ve sert inişler var" cümlesi beni biraz endişelendirdi, çünkü bende 28" ince lastik var(scott sportster),bununla radardan indiğime göre burda da herhangi bir problem olmaz değil mi?

Çok eğlenceli olacağa benziyor.. gelmeyi çok istiyorum ama malesef gelemeyeceğim :( :( :( :(

Eşimin uçağı saat 4 gibi kalkıyor, dolayısıyla onu uğurlamak için bekleyeceğim. ama önümüzdeki bu 2 hafta boyunca olacak olan gezilere kesin gelebilirim..

herkese selamlar..

@psychedelic68

Anılcım zemin biraz bozuk olmakla beraber yine de asvalt.
senin için hiç bir sorun olmaz hatta ben senin önlerde bitki örtüsüyle ilgilenmeyen guruba dahil olacağını tahmin ediyorum :):D

• Beğen
Tepkiler: rochas
@Hasan Hakan Koç

Hakan abi ben hiç tahmin etmedim:D , bitki örtüsü, ot-çöp-böcük-çiçek daha iyidir diye düşünüyorum:D :D

• Beğen
Tepkiler: rochas
Panik yapmaya gerek yok arkadaşlar. Aybars'ın dediği gibiilkkısım asfalt ama Emiralem inişi asfalt değil. Lakin çatalkaya inişi kadarda zor mu? Tartışılır. Zamana gelince, adamına göre değişir, ama maksimum iki saatte ikinci çeşmeye varırız.Sanırım Aybars oradan Emirleme yönelmeyi planlıyor.Çünkü bir çok farklı seçenek olabilir. Saat 11 de Karşıyaka da olma kısmı bana benimadıma biraz zor geliyor. Dediğim gibi performansa göre çok değişkenolabilir bu süre. Toplanınca keisn karar verebiliriz.Tempoyu da birlikte karar verir ve uyarız.Acelesiolan ya da antreman temposunda gidecem diyen arkadaşlar haliyle özgürdürler. Anlayacağınız yolumuzda bir çok farklı alternatifimiz olacak ve kendimizi kısıtlamak zorunda değiliz.

Göktürk eğer Çatalkaya derken Altınvadi-Narlıdere'ye inen tarafı diyorsan Emralem uzun parkur kesinlikle daha kolay. Karşıyaka'da 11'de olabilirsin acelen varsa.Ben açıkçası 11 civarı evde olmak istiyorum.Bilgisayar topluyorum ve salon parça dolu;bizimkiler dönmeden Pazar akşamı makineyi çalışır hale getirmem lazım.

Eğer lastik konusunda çekincesi olan varsa Gökkaya'ya kadar olan kısım nispeten daha az kayalık ama sonrasını ben ince lastikle (26*1,35) hiç denemedim.Sanırım hem tehlikeli hem de hasarlı bir iniş olur.Ama Gökkaya'ya kadar ormanın tadını çıkarabilirsiniz.

Yalnız Gökkaya'dan sonra 4 tane ayrı iniş var. Yolları karıştırmamak lazım. Özellikle bizim kısa parkur dediğimiz çok tehlikeli.

Şener bey evden saat 6 gibi çıkmış olsalar bize yetişirler diyorum. Ama birilerinin onu zorlaması lazım galiba :) Hakan Abi ?

Selamlar.

Selamlarrr;););)
Bu hafta bende büyük ihtimalle aranızdayım..Ama açıkçası biraz gözüm korkmuyor değil.Alpay abi Göktürk abi Hakan abi maaşallahları var.:D
Sanırım bende bitki örtüsünü incelerim.
Hakan abi şu anlık büyük bir ihtimalle gelirim diyorum.Gelirsem saat kaçta nereye geleyim?????

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri