Scudo Sports

İzmir Sağlam Pedal Ekibi - Hafta Sonu Programı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Zuhâl

Çeşmeye iki yol var birisi otoban bildiğiniz gibi buraya bisiklet girmesi yasak.Diğeri devlet karayolu.Burasıda Karaburun sapağını geçince manzara kahve var burda yol sağa doğru bir giriş var.Düz giderseniz sizi direk çeşmeye götürür.Diğer taraf ıldır bu yolun bitiminden sola dönerseniz germiyen köyü,şifne,ılıca ve çeşmeye gider.Bu turda fazla fotoraf çekemedik umarım birdahaki turda bolca çekip foruma atarız.Umarım yakında sizide aramızda görürüz Şimdilik hoşçakalın

Amaç latife kimseyi taşlamak değil ne hatime kih kih Gelirsiniz diye bekledik kısmetse birdahaki turda sizleri aramızda görmek isteriz.Diğer tur sanırım Ağustos 19 gibi hareket 03.59 uyarmı.?

E ozaman güzel ben gelirim valla :D .. Deniz'cim sende bir ara uğrayacaktın hiç ses seda yok senden :) görüşmek üzere..

Dostlar karagöle gidersek mutlaka yanımıza aşağıdan yiyecek bir şeyler alalım karagöl güzel de yukarıda piknik alanında birşeyler yemek için çok çok pahalı ..
.. şimdilik rota karagöl gibi görülüyor bu hafta karşıyaka tarafı olsun . başaka bir günde Bornova yapalım :)

@Hasan Hakan Koç

:D Hakan abi mangalı aşağıda yakarız ozaman, etleri ekmek arası yapıp yukarıda yeriz. Hem mangal, kömür vs aşağıda kalır beraber tırmanmamış oluruz.:D :D :D

@psychedelic68

Valla olur da .Anılcım ama ben o mangalı aşağı da yakarsam bensisiz çıkarsınız ...ben yanına şöyle buz gibi bir kola açarım bir güzel afiyetle yerim kımıldamam hiç bir yere biryere :D onu kokusuna dayanamam ben :D

Sizin yüzünüzden evi su bastı.. Azımdan akan suları sigorta da karşılamıyor ne olacak şimdi? :D

Umarım Pazar günü bir problem çıkmaz da gelirim.. Belki Kutlu da gelir..

Bu arada Hakan abi, imzanda yer alan resimdeki 3. sıradaki şahıs benmiyim? ve biz ne yapıyoruz :D .. Nezaman nerede çekildi hatırlamıyorum. sanki yarış için dizilmişiz, her birimizin bisikletinde computer var onları ayarlıyoruz ;) :D

Birde o geceki tura ait hiç fotoğraf göremedim forumda. kimse yollamadımı?

Yanımıza sucuk ve ekmek alırız, yukarıda küçük bir ateş yakıp mangal keyfi tütebiliriz arkadaşlar,

Şener abi ölüyorum gülmekten..:D:D:D:D
@rochas

Pazar günü bende sizinle olmayı çok istiyorum.Umarım bir sorun çıkmaz hep beraber pedallarız...Selamlar saygılar

@rochas

urla dönüşü hepberaber benzincide durmuştuk su molası için, hatta sen kaya kaya bana çarpıyodun son an da durdun, onun sonrasında çekilmiş fotoğraf bu. ben sonra yer değiştirdim, oyüzden yokum.

@gokturkgunal

Göktürk abi dediğin şey süper olur, alternatifleri sıralayalım;

a) ateşte sucuk- ekmek & kola veya ayran:)
b) ekmek arası ton balığı,soğan,domates & kola:)
c) ateşin üzerine bi tel atarız:Dköfte,pirzola,tavuk kanat,külbastı vs türevleri & kola veya ayran;) :) :D
d) gene ateşin üzerine tel atarız telin üzerine de çipura atarız & bi de bi büyük açarız yanına (büyük kola 2,5 lt'lik:) :D )
e) kalamar,kalamar sosu,ekmek & kola veya...:rolleyes:...(orda konuşulur:))
f) soğuk sandwich-ayran&kola:rolleyes:
g) gevrek-ayran :eek:
h) gevrek-su :(
ı) bisküvi -su :(
j) sadece su

benden her bütçeye göre 10 alternatif, daha çok arttırılabilir:D

• Beğen
Tepkiler: rochas
@psychedelic68

Oh oh da oh oh. Odediklerini nasıl taşıyacağız.Sen herhalde 4*4 ünle geleceksin, o zaman olur bak. Atarız arkana nevalelerin tümünü, oh gel keyfim gel, hatta cumartesinden çıkalım, çadır kurar bir gecede kamp keyfi yaparız...
Bana uyar gelecek olan varsa...

@gokturkgunal

sadece bir şık seçiyoruz. zaten c,d veya e seçilirse herkes kendi nevalesini getirir,bu sıcakta yukarı bisikletle çıkıncaya kadar bütün nevaleyi kokuşturur, o yüzden o şıklar fantezi oldu biraz.:D
c,d,e 'yi hemen eliyoruz.

geriye en mantıklı 7 mütevazi şık kalıyo:) ;

a) ateşte sucuk- ekmek & kola veya ayran:)
b) ekmek arası ton balığı,soğan,domates & kola :)
f) soğuk sandwich-ayran&kola:)
g) gevrek-ayran:rolleyes:
h) gevrek-su:eek:
ı) bisküvi -su:(
j) sadece su

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
@Hasan Hakan Koç

Valla süper olur. Rota ve program önerim şöyle ki;

Saat 7'de Örnekköy - Kareksan önünde buluşma. Yer tarifi; Anadolu Cad. yani Çanakkale yolu üzerinden geldiğinizde Soğukkuyu trafiği, şu an kapalı olan Türk Petrol benzin istasyonunu geçip ilk sağdan Örnekköy levhasını görüp çevreyoluna açılan Yeni Girne'ye giriyorsunuz.

İlk ışıklarda Kareksan'ı göreceksiniz.

Evet bence Cumartesi'den herkes alışverişini yapsın. Buradan özel durumumu da söyleyeyim; midemdeki sorun nedeniyle bu hafta biraz perhizdeyim. O yüzden yukarıda büyük ihtimalle sadece kuru meyve yerim.Sakın bana başka birşey teklif edip te uyuyan aslanı uyandırmayın. Bu hafta 4-5 gün böyle gitmeli.

Rotamız; Karagöl Asfaltı-Dilek Çeşmesi-Gökkaya-Uzun Parkur -Emralem-Menemen-Karşıyaka olsun. Yalnız hava çok sıcak olacak; o nedenle yemek molası 20-25dk. civarı olsun derim ben. Öğle sıcağına kalmadan tahmini 11 civarı döneriz.

Herkese selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
@aybarssurucu

Anlaştık Aybarscım ama ilk karşıyakaya ilk vapur kaçta acaba .:rolleyes: güzel bahçeden geleceğim için saat ayarlaması yapmam gerekecek yoksa yine benim için kalkış 04.30 olacak gerçi benim için sorun yok ama vapur olsa daha rahat olur ..
not : vapurlu vapursuz durumuna göre ,biz göztepe vapur iskelesinde güzelyalı ekibiyle buluşup geliriz ..

• Beğen
Tepkiler: Özgür!
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri