Scudo Sports

İzmir körfez bisiklet yolu son durum.

Arkadaşlar bir İzmir li ve Karşıyakalı olarak aynı yolu kullanıyorum...Aslında bununla ilgili bir video çekmiştim fakat sd kart problem çıkarınca yayınlayamadım...Hatta @Güncemden ile beraber çektik iki etaplı bostanlı - üçkuyular ve bostanlı - sasalı şeklinde...
Şimdi önümüzdeki haftalarda tekrar video çekeceğiz ve yayınlayacağız...
Muhtemelen de önümüzdeki hafta cuma çekeceğim...
Şöyle birşey yapabiliriz; müsait olan arkadaşlar bana katılsın videomda beraber yolu inceler problemlerini ortaya koyarız...Sonrasında Geziniyo sosyal medya hesapları aracılığıyla ve change.org aracılığıyla videoyu yayınlayıp gerekli belediyeleri etiketleyip ve imza kampanyasını başlatıp bir farkındalık yaratabiliriz en azından dikkat çekeriz...

Scudo
@Anonim

ben geç saatlere kadar çalışıyorum, 3 günde bir bisiklete biniyorum..
bu iş öyle sen gel sen gel şeklinde olmaz zaten..
benim size tavsiyem,
forumda bir başlık açın, projenizi anlatın ve katılım beklediğinizi söyleyin..
belirlediğiniz tarihte ve saatte müsait olan izmirliler mutlaka çıkıp gelecektir ;)

@Türka¥ Yok doğaçlama gelişti baktım İzmirliler burada :) bi elleri göreyim önce de ona göre burada zaten net tarih ve saat ile duyurusunu yaparım ;)

Altınyoldakinin benzeri o kadar olmasa da konak-göztepe arası yolda da var 3 metrede bir beton zemin arası boşluklar var. En sonunda bağlıycam bisikletin ardına el arabasını boşlukları betonlaya betonlaya gidicem altınyoldan. belediyeden umut yok bari biz yapalım :)

@sezgindurmuş o iskeleler bitince ne olacak çok merak ediyorum...Akşamları hınca hınç doluyor...

Perşembe mavişehire kadar gittim bir gelişme yok sadece bayraklı tarafında sahil güvenliğin önündeki viyadükteki bariyerleri söküyorlardı yüksek bariyerle değiştiriyorlar.onun dışında her şey aynı

bugün bu yoldan geçerken gözlerime inanamadım, izmir belediyesi bize küçük bi sürpriz yapmış ve yol boyunca bütün çukurları kapatmış :cool:

https://i.hizliresim.com/aD8BvO.jpg

@Türka¥ Dün turan a kadar gittim geldim hepsini kapatmışlar :) Bu arada mavişehir koçtaşın önünüde bitirmek üzereler

@Anonim mayıs ayından beri sürekli mail atıp şikayet ediyordum, son maillerime cevap bile vermez olmuşlardı.. nihayet bitirmişler onlar da kurtuldu ben de :D

@Türka¥ Bende video çektim ama sd kart arıza verdi sağlam eleştiriler vardı aslında...Bu ay bi daha çekerim :)

gün geçmiyor ki bu rotada orjinal gelişmeler yaşanmasın..

kaç aylık çukurları nihayet kapattılar diye sevinirken şimdi de yol kenarındaki korkulukları sökmüşler, kimse geçmesin diye de şerit çekmişler..
ksk den alsancak yönüne giderken denk geldim, epey bi geri gitmek zorunda kaldım anayola çıkmak için..

(bu fotoyu 8 eylül salı günü çektim)

https://i.hizliresim.com/zVkyGR.jpg

Ptesi bi numara yoktu alaybeye kadar geldim gümüşpala kavşağına kadar...Yuh ya...Burda mavişehiri düzelttiler diyodum...Du bakalım ne olacak...

bisiklet yolu yapmak için söktülerse tamam bekleriz sorun değil de, insan emin olamıyor işte :D

(link)

Dosyalar

• C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_kesenn_tepe.jpg
    C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_kesenn_tepe.jpg
    66,2 KB · Okunma: 87
@Anonim dostum bir ay önce proje için yazmışsın ama @serkanoz87 yazarken mention lanmadığı için bana bildirim gelmediğinden haberim olmadı, ekim ayı içerisinde yapabiliriz bu olayı

@batu aksel bu neredeyse 2 ay önce kapatıldı, o durağın orası topraktı vs daha berbattı. bu saatten sonra orayıda düzelttmezler, bir şeyi doğru yaparken illa bir sıkıntı çıkaracaklar maalesef

Geri