Scudo Sports

İzmir-Dinar Turu (1 Günde 360 km+)

Bir günde 360 km yapabilir miyiz?

• Toplam katılım
    178
Scudo
Ne mutlusu. Adam bilenmiş de gelmiş.
Diyor ki WhatsApptan senin şef olduğun mağazaya geleceğim, reyonlarını birbirine katacağım diyor. :krktm:
Ben zaten diyordum, bu kadar yüklenmese mi idim keşke

Müşteri kovma taktik ve yöntemleri için dm lütfen.

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
360km İyidir :)
O zaman çıtayı niye yükseltiyon mübarek
300 yapıyon
400
500 yapıyon
Sonra 600 a geliyon

Sonra yetmiyor aynı yoldaki mola miktarını 3 saatten 2 saate 58 dakikaya, ileride bisiklet üzerinde işedim hiç durmadım 600 km yaptım diyecen.😜

Hayır bir de mütevazisin. Hem becerikli hem mütevazi adamsın kısacası hiç çekilmiyorsun.
Son videonda gördüm grup sürüşü yapıyorsun, sırf centilmenlik olsun diye millet roadbikelara binerken mtb ye biniyorsun. Kendini bilerek handikaplıyorsun, sırf onlar sana ayak uydursun diye. Ama onları kırmayayım diye "mtb ile rekorumu geliştiriyorum" bahanesi yapıyorsun.
Bir de iyi adamsın, doğaya saygın var, insanlara saygın var. Yolda gördüğün kedi köpeği seviyorsun,besliyorsun.
Yaptığın işi iyi yaptığından kolaymış gibi gösteriyorsun.
Ben bu kadar iyi adam sevmem kusura bakma. :tskler:

@Özcan güler
Tekerinize taş değmesin.
Herkes gibi ben de sizi çok seviyorum ve saygı duyuyorum. İlk abonelerinizdenim. Birçok kişiye bisikleti ve ultra mesafeciliği sevdiriyorsunuz.
Gerçekten her yönüyle çok düzgün bir sporcusunuz.
İzmir'e yolunuz düştüğünde evimin kapılarının her daim açık olduğunu bilmenizi isterim. Çok büyük memnuniyetle sizleri ağırlamak isterim.

O zaman çıtayı niye yükseltiyon mübarek
300 yapıyon
400
500 yapıyon
Sonra 600 a geliyon

Sonra yetmiyor aynı yoldaki mola miktarını 3 saatten 2 saate 58 dakikaya, ileride bisiklet üzerinde işedim hiç durmadım 600 km yaptım diyecen.😜

Hayır bir de mütevazisin. Hem becerikli hem mütevazi adamsın kısacası hiç çekilmiyorsun.
Son videonda gördüm grup sürüşü yapıyorsun, sırf centilmenlik olsun diye millet roadbikelara binerken mtb ye biniyorsun. Kendini bilerek handikaplıyorsun, sırf onlar sana ayak uydursun diye. Ama onları kırmayayım diye "mtb ile rekorumu geliştiriyorum" bahanesi yapıyorsun.
Bir de iyi adamsın, doğaya saygın var, insanlara saygın var. Yolda gördüğün kedi köpeği seviyorsun,besliyorsun.
Yaptığın işi iyi yaptığından kolaymış gibi gösteriyorsun.
Ben bu kadar iyi adam sevmem kusura bakma. :tskler:
Bu nasıl bir ağlama şekli Yarabbi. Resmen saracak yer arıyor. @Cemal Ç. gardaşım tatile geldin ,biliyorum. Süleyman ağabeyinle ilgilen çok mızmız oldu. Forumda sadece ben mi hissediyorum bu olayı.
@Özcan güler sendede kabahat var birader , adamın ağladığı kadar varsın. Kademeli kıdemeli artırır insan. Sen kafana göre artırıyorsun. Gelecek nesillere bile kırılacak rekor bırakmayacaksın. Yine de binlerce kez maşallah.:harika:

@necmeddin Hiç demiyon mu bu kedi hiç bisiklete binmiyorken bu kediyle zar zor başa çıkıyoruz.
Bu yarışlara dönse, bisiklete binse, ultraya başlasa forumcak bunla uğraşamayız diye düşünmüyor musun?

@necmeddin Hiç demiyon mu bu kedi hiç bisiklete binmiyorken bu kediyle zar zor başa çıkıyoruz.
Bu yarışlara dönse, bisiklete binse, ultraya başlasa forumcak bunla uğraşamayız diye düşünmüyor musun?
Hiç demez olur muyum. Aylık 450 ,500 km altına düşmüyorum. İşe gidip geldiğimi saymıyorum bile. Hiç te yorgunluk, durgunluk hissetmiyorum. Foruma girip sana yetişmeye çalışınca açlık şekerim düşüyor. Yarım ekmek arası kıyma dahi kesmiyor açlığımı.
Bak şimdi kafam yeni şarz etti. Yoksa kilo almamın sebebi senmisin?:mad:

@Cemal Ç. Biz 600 km yaparız yapmasına ama bizim havalı bi mottomuz bile yok. Özcan Güler "Ride More'' diyo. Biz ne dicez. Biz senle didişmekten başka bi şey yapamıyoruz ki.
Bıyıklının bile var. Fishing diyo.

Bilemiyorum sayın @hamlet2006 . Dün ters yüklenmişim sanırım, sol dizim ağrıyor. Üzerine bugün Urla'ya gidip geldim. Yarın yine gidip gelicem. 😁

@Cemal Ç. Biz 600 km yaparız yapmasına ama bizim havalı bi mottomuz bile yok. Özcan Güler "Ride More'' diyo. Biz ne dicez. Biz senle didişmekten başka bi şey yapamıyoruz ki.
Bıyıklının bile var. Fishing diyo.

Eat More ! :ssrtcbya:

Yolların şovalyesi Cemal Bonopart, şu anda gecenin 11 inde Aydın dolaylarında. Öğlen 3.5 te İzmir'den zembereğinden fırlamış. İstikamet Dinar diyor. Geçtiği yerleri inlete inlete gidiyor.

Atça'dan geçiyorum.😅
O değilde gece zamanı bu kadar rüzgar olması normal değil yahu. Birde kafa rüzgarı.😒

Geri