Scudo Sports

İzmir-Dinar Turu (1 Günde 360 km+)

Bir günde 360 km yapabilir miyiz?

• Toplam katılım
    178
Cemale gelince tanıştığım günden beri sürekli düşüyorum, galiba sakarlık bulaştı. :bsmagryr:
Bana bakmayın efendim. Çok güzel, çok akıcı, çok hızlı, çok feci, çok sakin bg. bg. bg. liste uzar gider.🤣
Kısa kesersek "çok sağlam düşer, sürekli düşerim" diyeyim.🤪

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Scudo
@Cemal Ç. Ne zaman geliyorsun Cemal?

Birkaç gün önce @Bahri Kaplan Ağabey Evciler'e gitti ve bana tabela önünden fotoğraf yolladı :harika:
Bu yıl ben yalan oldum sanırım. Aklımda güzel bir halka vardı ki sende biliyorsun.
☆İzmir-Çanakkale-Bursa-Eskişehir-Afyon-Dinar-Denizli-Aydın-İzmir☆
Döneriz diyordum ya bu hastalık yüzünden imkansıza girdi gibi.😕 Hem bizim üçüncü yolcu geliyor bakalım hayırlısıyla. Yoksa hanımı, çocukları bırakıp atacaktım kendimi yollara.😅
Sonuçta bu yıl çok zor gibi.😔

Bu yıl ben yalan oldum sanırım. Aklımda güzel bir halka vardı ki sende biliyorsun.
☆İzmir-Çanakkale-Bursa-Eskişehir-Afyon-Dinar-Evciler-Denizli-Aydın-İzmir☆
Döneriz diyordum ya bu hastalık yüzünden imkansıza girdi gibi.😕 Hem bizim üçüncü yolcu geliyor bakalım hayırlısıyla. Yoksa hanımı, çocukları bırakıp atacaktım kendimi yollara.😅
Unutmuşum sayın @hamlet2006, tabi Evciler'i araya koymadan olmazdı.😁

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
☆İzmir-Çanakkale-Bursa-Eskişehir-Afyon-Dinar-Denizli-Aydın-İzmir☆

Allah eline ayağına kavuştursun.Hayırlı uğurlu olsun.:harika:

Seneye ortalığı toz duman ederiz.

@Cemal Ç.
Hacı dayı,
Çadır kampı yapıyoz mu? @HakanAydn Ağabeyin başlığında görmüşler seni.Hadi yine iyisin çadır benden.
Bu yaz gelemiyorum da geldiğim bir zaman yaparız diyeceğim de bir aylığına geliyorum be sayın @hamlet2006.😆
Aslında yaz zamanı ne sorun olabilir ki? Çıksak şöyle, Karaburun, Çeşme, Seferihisar, Gümüldür, Özdere, Kuşadası, Selçuk falan dönsek iyi olur aslında. Şöyle 3, 5 günlük, keyif gezisi yapsak.😅

Söyleyin sayın @hamlet2006. Çekinmeyin. "Cemal şişti" deyin. En uzun sürüşümde, tek seferde 152 km idi. Artık 250 km. diyeceğim
@mariokaldato

Buyur abi sana BİM ve Magnum.

205521 dosyayı görüntüle

Bu garip pozları senin için verdik ?.

Üstünden gocamam bir yıl geçmiş. Ropteşambrımın düğmesini ilikleyip, pipomdan derin bir nefes alıp Bim magnumunu geçen seneki gibi aynı azim ve kararlılıkla ısırıyorum.

Üstünden gocamam bir yıl geçmiş. Ropteşambrımın düğmesini ilikleyip, pipomdan derin bir nefes alıp Bim magnumunu geçen seneki gibi aynı azim ve kararlılıkla ısırıyorum.
Bu saatlerde Dinar'da düğündeydim ben. Ne gittiydik be. Allah @Bahri Kaplan abiden razı olsun. Ne çektiydi bizi be.
Umarım Tanrı tekrarını gösterir.

2021 yılı tur planlarımıza hoş geldiniz.

Turumuz en az 1000 kmden oluşacak ve yardır yardır bikepacking tarzında yapılacaktır.
Katılımcılar şimdilik şunlardır: Bir adet kedi Hamlet
Bir adet yerdeki kurt gökteki Akdoğan içerir. (Daha hacının haberi yok)
İsteyen herkes katılabilir. Tek şart günde 200+km gidebilecek kondüsyona sahip olmak.
Sınırsız goy Goy garantili. Gülmekten bisiklete bile binemeyebilirsiniz. Gün yüzü görmemiş espri garantili bir tur olacaktır.

200 mü? Az değil mi sayın @hamlet2006?
-------------
Bakın sayın @hamlet2006. Aklıma güzel bir fikir geldi.
Akşam üzeri yola çıksak, bütün gece sürsek, sabaha Çanakkale'ye (sanırım 310 km) varırız. Hatta gün doğmadan varırız belki. Kalanını da Çanakkale'de dönersek al sana bir günde 360.😅 Hem konuya da uyar.🤪

Son düzenleme:
200 mü? Az değil mi sayın @hamlet2006?
-------------
Bakın sayın @hamlet2006. Aklıma güzel bir fikir geldi.
Akşam üzeri yola çıksak, bütün gece sürsek, sabaha Çanakkale'ye (sanırım 310 km) varırız. Hatta gün doğmadan varırız belki. Kalanını da Çanakkale'de dönersek al sana bir günde 360.😅 Hem konuya da uyar.🤪
Bana uyar. Bana uyar da sen bana ayak uydurabilecek misin?
Biliyorsun ben bu uzun mesafenin uzmanıyım. Nereden mi biliyorum Juliana Buhringin kitabını okudum, James Haydenin videosunu izledim:harika:Hatta bir ara uzaktan bisiklet yarışı izlemişliğim var. Ona göre

@hamlet2006 çıkmadık candan umut kesilmez derim.😅 Gidilecekse öyle ya da böyle gidilecek. Konu başlarında dediydim ya, ben askerde TPK'ydim (Topçu Paraşütçü Komando).

Evet, ölmez sağ kalırsak, bisiklet sağlam olursa, salgına çare bulunursa... işte her şey yolunda giderse var mı bizimle gelen? 1000+ bir geziye çıkıyoruz ve tahmini bir hafta.
Kurgu (program) işini bana bırakmayın lütfen. Ben sadece, yalnızca sürerim.😂
@Bahri Kaplan hocam sizi unuttuk sanmayın.😁

Geri