Scudo Sports

İzmir-Dinar Turu (1 Günde 360 km+)

Bir günde 360 km yapabilir miyiz?

• Toplam katılım
    178
Sayın @hamlet2006 hocam, baştan sona tekrar okudum iletileri ve vay arkadaş ne güldüm yav 🤣. Özledim, özlüyorum, özleyeceğim yav. Bu yıl yine mi sürsek uzaklara, tabi zamanımız olursa 🤔. Ne dersiniz sayın @Bahri Kaplan 😁. Lokomotif siz olacaksınız, yetişebilirsek size uyacağız 😅.

Scudo
@Cemal Ç.
Havaslanıp ultra sürüş planladığını duydum.Hatta tur notlarını ele bile geçirdim.
Sabah 03:00 de Gaziemir Metro'da buluşma ve yarım saat kelle paça keyfi
Her saat başı benzinlik ziyareti kola ,cigolata
Yolda boyuna lak lak
Saat başı geldi yine benzinlik tıkınma holey
Sabah oldu Selçuk Rampaları dura kalka dağa tırmanış.Bol bol jel takviyesi.Jeli unutursak mixmeylere devam @trainspotting35 selam
Ortaklara geldik,sabahın köründe çöp şiş keyfi.Bulursan yersin
Saat 11:00 gibi Germencik'e geldik @Bahri Kaplan Ağabeyimiz karşılamaya gelmiş çay keyfi.Nasıl olsa Bahri Abi canımıza okur yolda.:krktm:
Öğlen vakti acıktık gömsek gömsek ne gömsek.Atçalı'ya girelim.Karlı buzlu şeyden yiyelim.
Pamukören'e geldik benim (burada ben @Cemal Ç. oluyor) çakılma vaktim geldi.Yemeği yiyince pil bitiyor
Ikılıya ıkılıya akşam vakti Kumkısık yokuşuna çıkma pardon çıkamama.
Denizli'ye varış akşam vakitleri,pil bitti ve yatış.

Yaw ortaklarda çöp şiş yerken Allah aşkına güzel fotoğraflar çekip atın, çok dua ederim size , gelemiyoruz gözümüz doyar belki :agla:

Yaw ortaklarda çöp şiş yerken Allah aşkına güzel fotoğraflar çekip atın, çok dua ederim size , gelemiyoruz gözümüz doyar belki :agla:
Göremenki, mimkin değil. Biz bile göremiyoz.Cemal ve ben gibi iki aç, iki saniyede ikişer porsiyon gömüyoz.

@Cemal Ç.
Havaslanıp ultra sürüş planladığını duydum.Hatta tur notlarını ele bile geçirdim.
Sabah 03:00 de Gaziemir Metro'da buluşma ve yarım saat kelle paça keyfi
Her saat başı benzinlik ziyareti kola ,cigolata
Yolda boyuna lak lak
Saat başı geldi yine benzinlik tıkınma holey
Sabah oldu Selçuk Rampaları dura kalka dağa tırmanış.Bol bol jel takviyesi.Jeli unutursak mixmeylere devam @trainspotting35 selam
Ortaklara geldik,sabahın köründe çöp şiş keyfi.Bulursan yersin
Saat 11:00 gibi Germencik'e geldik @Bahri Kaplan Ağabeyimiz karşılamaya gelmiş çay keyfi.Nasıl olsa Bahri Abi canımıza okur yolda.:krktm:
Öğlen vakti acıktık gömsek gömsek ne gömsek.Atçalı'ya girelim.Karlı buzlu şeyden yiyelim.
Pamukören'e geldik benim (burada ben @Cemal Ç. oluyor) çakılma vaktim geldi.Yemeği yiyince pil bitiyor
Ikılıya ıkılıya akşam vakti Kumkısık yokuşuna çıkma pardon çıkamama.
Denizli'ye varış akşam vakitleri,pil bitti ve yatış.
Var ya sayın @hamlet2006, "Torbalı'ya kadar hatta Selçuk'a kadar İzban'la gidelim" diyen, bendim sanki. Bir defa da değil. Sonrasında ki Gölcük çıkarmasında yine İzban'la önerdiniz. Ben "dağı aşalım" dedim de siz istemediniz 😏. İlla ki uykumu mu kaçırmak istiyorsunuz? Tamam... yaza hazır olun o zaman. 20 saat içinde Çanakkale'ye girelim. 310 km. Yükseltiyi hatırlamıyorum ama umrumda değil zaten 😜. Su koyverme yok ama 😏. Sayın @Bahri Kaplan dünden hazır bakın 😆.

Var ya sayın @hamlet2006, "Torbalı'ya kadar hatta Selçuk'a kadar İzban'la gidelim" diyen, bendim sanki. Bir defa da değil. Sonrasında ki Gölcük çıkarmasında yine İzban'la önerdiniz. Ben "dağı aşalım" dedim de siz istemediniz 😏

Seni düşünmek zorunda kaldığımdan. Yoksa Dinar' a gider, geri dönerdim.
Biliyorsun bir günde 430 km devirmişliğim vardır.

Seni düşünmek zorunda kaldığımdan. Yoksa Dinar' a gider, geri dönerdim.
Biliyorsun bir günde 430 km devirmişliğim vardır.
O mesafeyi görünce gerçekten inanmıştım size. Beni iple bile çeker de bir günde Dinar'a varırız demiştim. Ta ki siz "o düz yoldu" diyene kadar 😞. Hiç acımadınız, hiç pişmanlık duymadınız. Huncacık çocuğun (bu ben oluyorum) hayalleriyle, umutlarıyla oynamaktan memnun oldunuz. Attığınız kahkah...

Ne diyorum ben yav 🤪. Uykum geldi sanırım 😅.

Hiç acımadınız, hiç pişmanlık duymadınız. Huncacık çocuğun (bu ben oluyorum) hayalleriyle, umutlarıyla oynamaktan memnun oldunuz. Attığınız kahkah...
Konuya yazarken bir yandan da Türk filmi izliyon ellaham. :ssrtcbya:Ya kumandayı bırak ya İnterneti.
Fransada duruyorsun biraz Alein Delon izle bari. Ediz Hun ve Hülya Koçyiğiti kendi haline bırak:tskler:

@Çağdaş78
Sayın @Cemal Ç. bu sahnede Çiçek Abbas rolünde.
Ben mi tabii ki de Çiçek Abbasın boynundaki "kaşkol":booo:
Cemal'de laf biter mi. Adama dur aççık diyom WhatsApptan taciz ediyor, hiç durmuyor:keçi dötü gibi. :tskler: :krktm: Motorun soğusun bi arkadaş

@Çağdaş78
Sayın @Cemal Ç. Bu sahnede Çiçek Abbas.
Ben mi tabii ki de Çiçek Abbasın boynundaki "kaşkol":booo:
Cemal'de laf biter mi. Adama dur aççık diyom WhatsApptan taciz ediyor, hiç durmuyor:keçi dötü gibi. :tskler: :krktm: Motorun soğusun bi arkadaş
Atkıda ayrımcılığa "HAYIR". İkisi de aynı sonuçta. Ben taklit etmem bu arada. Taklitlerimden sakının. Ben Cemal 😉.
Bu arada gelin sayın @Çağdaş78, yazın bir Özdere, Gümüldür yapıp dağdan inerek dönelim. Çok merak ediyorum oradan nasıl inilir 😁.

Burada teşekkür etmek istediğim arkadaşlarım, dostlarım, ağabeylerim var.Forumda birçok kişiye büyük bir saygım ve sevgim var.
@Cemal Ç.
@Özcan
@Süper Dede
@trainspotting35
@Bahri Kaplan
@Abdülkadir Ergin
@mariokaldato
@Çağdaş78
@BerkEvren
@Mehmet Metin Levent
@Ahmet Bilge Kaan AKIN
@Ronin45
@Atasoy
@seko35.50
@asibol
@Mustafa Zeybek
@Anonim
@Bigpatron
@Cem Coşkun
@Gökay Akçay

unuttuğum isimler var biliyorum hakkınızı helal edin.Kimin kalbini kırdıysam affola.Söyleyecek pek bir sözüm kalmadığını hissettiğim ve son zamanlarda goygoydan başka bir şey üretemediğim için süresini bilmediğim bir müddet aranızdan ayrılıyorum.Nasipse dönerim, bundan dolayı birgün gelirim ümidiyle üyeliğimi kapatmıyorum
Sokakta gördüğünüz kedicik ve köpekçiklere yardımınızı esirgemeyiniz , bahar klasiklerini kaçırmayınız.Hakkınızı helal ediniz,kendinize iyi bakın Allaha emanet olun.İyi forumlar.

Cycle Lifestyle goodbye.jpg

Şimdi haşortmanımı giyip biraz bisiklete bineyim. @makaram seni es geçeceğimi sanıyor olamazdın değil mi?

Burada teşekkür etmek istediğim arkadaşlarım, dostlarım, ağabeylerim var.Forumda birçok kişiye büyük bir saygım ve sevgim var.
@Cemal Ç.
@Özcan
@Süper Dede
@trainspotting35
@Bahri Kaplan
@Abdülkadir Ergin
@mariokaldato
@Çağdaş78
@BerkEvren
@Mehmet Metin Levent
@Ahmet Bilge Kaan AKIN
@Ronin45
@Atasoy
@seko35.50
@asibol
@Mustafa Zeybek
@Anonim
@Bigpatron
@Cem Coşkun
@Gökay Akçay

unuttuğum isimler var biliyorum hakkınızı helal edin.Kimin kalbini kırdıysam affola.Söyleyecek pek bir sözüm kalmadığını hissettiğim ve son zamanlarda goygoydan başka bir şey üretemediğim için süresini bilmediğim bir müddet aranızdan ayrılıyorum.Nasipse dönerim, bundan dolayı birgün gelirim ümidiyle üyeliğimi kapatmıyorum
Sokakta gördüğünüz kedicik ve köpekçiklere yardımınızı esirgemeyiniz , bahar klasiklerini kaçırmayınız.Hakkınızı helal ediniz,kendinize iyi bakın Allaha emanet olun.İyi forumlar.

219637 dosyayı görüntüle

Şimdi haşortmanımı giyip biraz bisiklete bineyim. @makaram seni es geçeceğimi sanıyor olamazdın değil mi?
Olmadı kardeşim, niye üzüyorsun bizi. Nereye böyle bakalım, oldu mu şimdi yani...:agla::agla::agla:

@hamlet2006 hocam hayat yerli dizi değil ki her bolum bir macera ,heyecan, entrika,aşk, dram olsun. Normal ya da anormal( zengin ünlü,artist,sporcu ....) insanların da normal basit bir hayatı olur. Kahvaltı yapar, ev temizler, lisveris yapar,tanıdıkları ile geyik yapar, boş boş tv izler....
Gerçi haklisin bazen de hiçbirşey yapmazlar , uzaklaşırlar.. Bu da normal bir şey . Hak veriyorum. Günler iyice uzayınca soyle bir çay- cigdem- geyik yaparız cimlerde . 👍👍👍

Allah'ını seversen sayın @hamlet2006, kendi adıma konuşursam benim ne katkım var foruma. İzliyorum ve öğreniyorum işte bir çok kişi gibi. Çıkın bunalımdan 🙂.

@hamlet2006 Biz cemre düşecek diye sevinirken olmadı böyle Süleyman hocam. Gönlü buruk bahar bekletme bize buraları bırakma. Goy-goy olsun, geyik muhabbeti olsun bunlar olacak elbette. Siz yarışları izleyemediğiniz için biraz buruksunuz acısını bizden çıkartmayın. En kısa zamanda bu kararınızdan vazgeçeceğiniz ümidiyle.

@hamlet2006 giderseniz sokakta gördüğüm tüm kedi ve köpeklere tekme atarım, sebebi de siz olursunuz ona göre...😄
hocam buradaki topten içindesiniz, kambersizde düğün olmaz, ama tabiki kişisel tercihinizdir, bize sadece üzülmek düşer. umarım haftada 1-2 yazarsınız..avatarınıza alışmıştım..😕

@hamlet2006 giderseniz sokakta gördüğüm tüm kedi ve köpeklere tekme atarım, sebebi de siz olursunuz ona göre...😄
hocam buradaki topten içindesiniz, kambersizde düğün olmaz, ama tabiki kişisel tercihinizdir, bize sadece üzülmek düşer. umarım haftada 1-2 yazarsınız..avatarınıza alışmıştım..😕
İyi yöntem 🤙🏼. Benim hiç aklıma gelmez böyle teselliler. Hazır cevap değilim ondan sanırım 😅.

Geri