Scudo Sports

İzmir-Dinar Turu (1 Günde 360 km+)

Bir günde 360 km yapabilir miyiz?

• Toplam katılım
    178
Scudo
@Abdülkadir Ergin
Aynen katılıyorum. Mobil uygulamada rota oluşturmak yok, sadece görüntüleme var. Gelecekte eklemeyi planlıyorlarmış. Chrome veya opera tarayıcı ile web üzerinden girince oluyor. ?

Yarın sabah nasipse 09:00 gibi dönüş yoluna başlıyoruz.Sayın @Cemal Ç. koca koca çoban köpeklerinden Thomas de Gendt gibi bir kaçış spesiyalistinin pelotondan kaçtığı ustalığa benzer bir şekilde kaçarak köy yollarında 20 km pedallayıp Evciler'e gelecek.

Ben idmansızım sayın @Abdülkadir Ergin. İdman çok fark ettiriyormuş. Hala ağrılarım var, alışık olmayınca. Özellikle arka bölgem, oturmak için kullandığım kaba etimin seleye denk gelen kısmı ?.

@hamlet2006
Estağfurullah arkadaşlar; her şey sizinle güzeldi. Hem sizi karşılama turu, hem de uğurlama turu benim için çok keyifli oldu. Yalnız ikiniz de beni zorladınız. Kafa rüzgarına karşı 28-30 km. ortalama ile gitmek gerçekten büyük başarı. @hamlet2006 ve @Cemal Ç. sizleri tebrik ediyorum. Gelecek günlerde tekrar birlikte pedallarız inşallah. Yolunuz açık olsun.

Her güzel şey gibi bu da bitti.
1 ağustosta başladığımız ''Memleket Gezisi'' bugün itibariyle son bulmuş oldu.
Biliyorum haklısınız bir günde 360 km yapma parolası ile ortalığı biraz velveleye de verdik.:huhuu:Memeleketimize 2 günde gittik 2 günde döndük.Yaklaşık 700 km sürdü. @Cemal Ç. benden 50 km fazla bindi
Yol arkadaşlarım @Bahri Kaplan Ağabeyim ve @Cemal Ç. kardeşim ile çok keyifli bir tur gerçekleştirdik.Buradan yoldaki ve forumdaki siz değerli dostlarıma cümleten teşekkür ederim.Tadı damağımızda kaldı diyebiliriz.
1 günde 360 km başka bir bahara kaldı.
(link)
(link)
(link)
(link)

to be continued....

Son düzenleme:
@Özcan

@bilalfidanboy Bilal Hocam geçmiş olsun.Tez zamanda iyileşirsiniz inşallah.Allah kazalardan belalardan korusun.
Dediğin gibi Özcan Ağabey,iyileştikten sonra bir gün deneriz.:harika:

@hamlet2006 çok teşekkür ederim, bugün ciddi bir kaza geçirdim evet ve çok şükür vücut bütünlüğü bozulmadan sadece nazar boncuğu niyetine kafa arka tepe kısımında 4 zımba ile evime döndüm..Birde belimde düşmeden kaynaklı doku incinmesinden kaynaklı biraz hareket kısıtlaması var, (tomogrofi-ultrason- ve vücudun şüphe uyandıran tüm kısımlara ait filmleri çekildi temiz çıktı) eve bile müşahede ve karakol ifade vs sonrası 15 km bisiklet ile döndüm, yani iyiyim,tekrar teşekkürler saygılar..

@hamlet2006
Abi yeni gördüm mesajı da zaten bilmiyorum ya rota oluşturmayı maalesef. Ne yaptınız halledebildiniz mi?

Geri