Scudo Sports

İzmir-Dinar Turu (1 Günde 360 km+)

Bir günde 360 km yapabilir miyiz?

• Toplam katılım
    179
@Cemal Ç.
Ters istikamette gidip seni Dinar yolunda yalnız bırakacağız

Team İneosun tüm domestikleri bir araya gelse seni çekseler bile pilin Denizli'de 260.km de bitecek

Scudo
kaç km desiniz?

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Bravo. Artık hava kararıyor. Bir mola verin . Yemek ,çay, sonra da ayaklari uzatip muhabbet edersiniz. Bugün hava çok sıcaktı. Illaki etkilemiştir. Dinlenip sabah erkenden çıkarsınız. Seneye ise bir günde bitirirsiniz. Sağlıcakla pedallayın.

Bir de şu an neredesiniz? Konum atın, foto atin da görelim. Belki yolda yada molada size katılacak arkadaşlar çıkar.

Ben Denizli'de halamlardayım. Yarın Dinar'a çıkıyoruz.
İtiraf ediyim idmansız bir günde 360 km. çok zor ama imkansız değil ?.

Geldiğinizde planınız nedir abi

Diplomatik soruna dönüşen Trump'ın bile mudahil olduğu ''Bir Günde 360 km yapılır mı'' adlı tur 260.km de noktalanmak zorunda kaldı.Noktalanmasının müsebbibini söylemeyeyim hadi.
Bu da strava kaydı
(link)

@Abdülkadir Ergin

Bahri ağabey'den korkulur.:krktm:Cemal'den Denizli'de ayrıldıktan sonra hadi gel birlikte 360 patlatalım Dinar'dan foto çekip Cemal'e atarız demişti:DŞaka mahiyetinde:D

@Mustafa Zeybek

Mustafa kardeşim, mesajını yeni görebildim.Bazı mesajları, olayın sıcaklığıyla istemsiz olarak gözden kaçırmışım.Bundan dolayı affınıza sığınıyoruz.
İki ölçek gaz ve üç ölçek gırgır şamatadan oluşan turumuz keyifli bir şekilde devam ediyor.360 gazı ile çalışan bacaklarımız alev alma riskinden dolayı soğutulma ihtiyacı hissetmemizden Denizli'de kontakt kapattık.Ben Kınıklı'da Şerife Bacı denen yerin oralarda kankamdayım.Eğer ki sayın @Cemal Ç. kendini iyi hissederse zira dün akşam yorgunluktan hayatın anlamını sorgulamaktaydı?, yolumuza saat 10 gibi Ankara yolu üzerinden devam edeceğiz.Katılmak istersen saat 10:00 gibi Dokuz Kavaklar tarafında teker döner.Gelirsen mutlu oluruz.Gelmek isteyen mesaj atabilir.

Söyleyin sayın @hamlet2006. Çekinmeyin. "Cemal şişti" deyin. En uzun sürüşümde, tek seferde 152 km idi. Artık 250 km. diyeceğim
@mariokaldato

Buyur abi sana BİM ve Magnum.

20190802_152225.jpg

Bu garip pozları senin için verdik ?.

@Cemal Ç.

Yav Bugido Adora da 3,5 lira. Manidar olmuş hani :D Sadece 1,5 lira farkla öz hakiki magnum çıtırdatıp Maserati sahibi olma şansına sahip olabilirdiniz ama neyse gari.

Benim bisikletim Maserati'yi geçer sayın @Abdülkadir Ergin. Tabi öyle sürecek bir babayiğit lazım sadece ?.

Tabi Memleket Gezisini bitirmeyi unuttum. Özür dilerim forum sakinleri.

Saat 17:00 civarlarında "Memleket Gezisi" diye çıktığımız gezi sona erdi. Ne yazık ki sayın @hamlet2006 kendi köyüne gittiği için ayrılmak zorunda kaldık.

Buda girmeden son görselim,

20190802_170119.jpg

Buda doğduğum evin girişi,

20190802_194348.jpg

Son düzenleme:
@mariokaldato

Ben de diyorum bu ritüelde bir eksiklik var.Meğersem le cola ve bimder çokolade imiş.Tabiri caizse hacca gidip hacı olamadık derler ya bu gibi tuhaf hislerle Bim'den ayrılmıştım.
Dondurmayı alan @Cemal Ç. in Fransa'dan Türkiye'ye gelmesi fabrika ayarlarına dönmesine neden olmuş:Kısaca Fransızcayı unutunca "le cola" yı okuyamamış.?

Geri