Çok çok güzel bir haber, bunun için uğraşan Pınar hanıma çok çok teşekkür ediyorum. Geçen gün İzban trenine en ön vagondan girmiştim ve özellikle dikkat ettiğimde bir sıra koltuğun olmadığını görmüştüm, sanırım çocuk arabaları veya engelli arabaları için. Tüm ön ve arka vagonlarda aynı durum varsa bu vagonlara yan yana en az 4 bisikletin sığabileceğini düşünüyorum, izin verseler de bunu deneyebilsek ve oluyorsa 2 sayısını arttırabilsek. Bir de kafama takılan şey trende, vagonda bisiklet için yer olup olmadığını nasıl anlayabileceğimiz, acaba yetkililer bunun için önlem aldılar mı? Örneğin, 2 bisikletçi Cumaovası'ndan ön vagona bindiler ve Menemen'e gidiyorlar, ara istasyondakiler arka vagon boş olduğu halde ön vagonu beklerlerse orasını dolu görecekler ve boş yere bekleyecekler, kaldı ki ön ve arka vagonlar arasında çok uzun bir mesafe var. Neyse, bakalım nasıl olacak? Sonuçta hizmet hizmettir, noksanları olsa da, emeği geçenlere teşekkürler...
İzban'ı kullananlar neler olduğunu paylaşamazlar mı? Uygulamanın ayrıntıları çok önemli.