Arkadaşlar Bu pazar uçakla İsviçre sonra bisikletle turkiyeye 13 günde dönmeye varmısınız . . .?
2400 km falan yol katetcez ciddi arkadaşlar arayabilirmi acidir...
@mahden
Yurt dışından bisiklet almak için mantıklı bir yöntem bence. Uçakla gidip sürerek dönersiniz. Hemde tur yapmış olursunuz. Duyuru biraz geç sadece
@buyukkacak Murat Bey yine bir turbo tur hazırlamış. Allah bacaklarınıza kuvvet versin diyorum
Önümüzdeki hafta bir haftalığına izinliyim. Vize ve hazırlıklar sorun değil ancak 13 günüm yok. Günde 200 değil de 300 sürsek olur mu :islik:
@mahden ne demek istedigimi çok iyi anlamissiniz. Forumdan Veysel arkadaşım ile bu yaz Makedonya turu yaptık ve 13 gün sürdü. Gezdik gördük keşfettik. Keyfini çıkardık turun...
@cazci ne zaman gidiyodum nereden cikti cin simdi.. Ama gideriz emekli olalimda..
Arkadaslar buraya Bu macaraya ortakwbulabilirmiyim diye yazdim ben Huna sali karar verdim pazar cikiyorum El insaf yani Bu manasiz bazi yorumlara... Sevgi ile kalin stelvio dayim sALI KARYAGMAZTISE
@mahden iki yıl karsta görev yaptım. Oraları biliyorum. Orada çalışmlayanlar sürsün mümkünse de zemheride
@Özcan. Sorun değilse bir zorla pegasus tan aldım bileti hala 178 tl
@Ferhat Karaca Geçen kasım30 2016 olsa gerek Elbasandan bir günde geçmiştim mekodonyayı . tünelden geçmek için döktüm dil eskortlu geçirmişlerdi
Karlı yollar donuyordum az kaldı Kendimi Fiyona (Yunanistan ) kasabaya zor attım
Ilk gun su stelvio da nereymis dedim 1 gunde 220 km rakim 2770 e 11 saatte vardin yer yer 20 detect egim turn en zortkismi Alpler de. Tirt...