Scudo Sports

Italya Yunanistan 13 Günde Devri Alem

Beninm gun Roma 1100 km tirmanis ne siz Sorun ne Ben soyleyim Stelvioooooo = < Sahara Gecidi

Dosyalar

• DSC_0256.JPG
    DSC_0256.JPG
    130,9 KB · Okunma: 103
  • DSC_0253.JPG
    DSC_0253.JPG
    131,8 KB · Okunma: 95
Scudo
Gayet güzel bir tur oluyor.Limitleri zorlamayı sevdiğiniz anlaşılıyor.1100 k.m tırmanış mı yoksa hesap hatası mı var Büyükkaçak kardeşim?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@cazci slm 1100 km toplam da aside Toplam tirmanis 6000 _8000 bin metre Arrasi olabilir,,

Evet 3 forkli yoldan inis cikmak mumkun Ben berganodan Basildon ayni gun bormoi sizin haritadaki rota Dan gectim inis cikistan daha fazla egimliydi ilk kmlerde ininise 10 km kala bir otelde kaldim. Aksam yemegi icin otel beni odullendirdi para almadi otel sahibin esp kayskta avrupa sampiyonuymus kadin Sabah tanistiracatitben erken ayruldim.. Ogun jersey vadi sick souk kar yagmur...

upload_2017-10-16_13-35-3.png

Arakdaşlar gördüğünüz gibi aynı gün çıktım ve aynı gün inişim oldu. Ancak çıkış öğleden sonra mümkün olabildi zira Bergomadan bu geçide geldim buda 190 km demek 190 km gelip bu gecidi geçebilmek ciddi bir iş... Ama fazlada büyütmemek gerek. Ertesi günü Stelvio diye bir kasabadan yine 200 km veranaya ulaşmak ayrı bir majara oldu. Ama ikinci günde tırmanış çok azdı.... Verona sonrası hep Euro Vole 7 rotasını takip ettim Buda beni stabilize yollara hatta patikalara attı. Ama iyiki bu yolu takip etmişim. İtalyanın güneyine kadar.... Zİra sadece şehirler değil bir sürü tarihi ve ekolojik alanlardan geçeöezdim. Normal yola göre yoluımu en az 500 km uzatmıştır.... Bu turla iligl tüm görselleri zaman bulursam atacağım.

Konaklanan ilk konumdan yapılan paylaşım üzerinden 13 gün geçmiş.Tur bitti mi?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Murat Bey tebrik ederim performansınıza hayran kaldım.

Geri