Scudo Sports

Italya Yunanistan 13 Günde Devri Alem

Scudo
Kolay gelsin , Bu turun fotoğraflarını ve yol anılarını merakla bekleyeceğim.Takipteyim.

@BerkEvren

Ben de aynı şekilde, gördüğüm gibi konuyu takibe aldım. Çantayı hazırlamak eksikleri tamamlamak bile daha uzun sürebilir. Peki ya uçak bileti?

Devri Alem :confused: ?

@mahden
Yurt dışından bisiklet almak için mantıklı bir yöntem bence. Uçakla gidip sürerek dönersiniz. Hemde tur yapmış olursunuz. Duyuru biraz geç sadece :)

Konu başlığı:Bir hiperaktifin apar topar yurtdışı turu (ve olursa yol arkadaşının) maceraları:)

@buyukkacak Murat Bey yine bir turbo tur hazırlamış. Allah bacaklarınıza kuvvet versin diyorum :)
Önümüzdeki hafta bir haftalığına izinliyim. Vize ve hazırlıklar sorun değil ancak 13 günüm yok. Günde 200 değil de 300 sürsek olur mu :islik:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bence de yapar ''Büyükkaçak'' arkadaşımız..
Hazır aklıma gelmişken sormak istedim:Çine gidilecekti ne oldu o konu yahu?

Biz buradan ancak fotolara bakarız. İyi bir tur diliyorum... :) :) :)

@cazci ne zaman gidiyodum nereden cikti cin simdi.. Ama gideriz emekli olalimda..

Arkadaslar buraya Bu macaraya ortakwbulabilirmiyim diye yazdim ben Huna sali karar verdim pazar cikiyorum El insaf yani Bu manasiz bazi yorumlara... Sevgi ile kalin stelvio dayim sALI KARYAGMAZTISE

@mahden iki yıl karsta görev yaptım. Oraları biliyorum. Orada çalışmlayanlar sürsün mümkünse de zemheride :)

@Özcan. Sorun değilse bir zorla pegasus tan aldım bileti hala 178 tl

@Ferhat Karaca Geçen kasım30 2016 olsa gerek Elbasandan bir günde geçmiştim mekodonyayı . tünelden geçmek için döktüm dil eskortlu geçirmişlerdi:cool:
Karlı yollar donuyordum az kaldı Kendimi Fiyona (Yunanistan ) kasabaya zor attım

Ilk gun su stelvio da nereymis dedim 1 gunde 220 km rakim 2770 e 11 saatte vardin yer yer 20 detect egim turn en zortkismi Alpler de. Tirt...

IMG_20171002_225022_912.jpg

Dosyalar

• IMG_20171002_225022_944.jpg
    IMG_20171002_225022_944.jpg
    82,7 KB · Okunma: 88
siz gene büyük ihtimal tek başınıza yollara düşüceksiniz :)

Murat Bey bu sene yapar mı dedim gene yaptınız :)
ama çalışma şartlarımdan dolayı ancak yaz ayları boş oluyorum.

Size eşlik etmek isterdim ,yolunuz açık olsun.

Sizi kimse durduramaz.

Geri