Scudo Sports

İşte Konya'dan süper "mtb" manzaraları.

Ne kadar guzel yerler,fotograflarda sahane gercekten.

Ben cocukken yasamistim Konya-Meramda; Akyokus, Dere, Tavus Baba, Allattin gibi yerlerin isimleri kalmis aklimda...

Scudo
@Faruk ÇUBUKCU

Taytı ters giymeyi denedim bugün evde. AMD yazısı öne geldi :p O fotoğraftaki gibi olması için kafayı da 180 derece döndermek gerekiyo Faruk. Gayet bilimsel çalıştım, he he heeeee...Bi de taytı ters giyince pek rahat olmuyo. Bisikletin aynakolu da, rublesi de diğer tarafa takılmış bi de. Deeeeeee mi Faarettinnn! :7: :cheer:

abilerim gezileriniz bir harika sizin gezileriizi takip ediyorum sürekli gerçekten birbirinden harika resimler yerler neyse sadete geleyim

gezileriniz birinde kadınhanı geçti ve malum ben kadın hanında okuyorum ünüvesite bir acaba benide grubunuza alırmısınız sonuçta gezileriniz hafta sonu oluyor ve konyaya giiyorum eylence ve adrenalin yüklü bir ugraş arıyorum bende sizlerle gezip tozsam ama benim mtb'm var

@burak oğuz

Burak Kardeş, tebiki programlarımıza dahil olabilirsiniz. Programlar burada ilan ediliyor. Sizin için kadınhanı dan gelmek zor olmazsa bizim için hiç bir mahsuru yok. Ayrıca burayı takip ederseniz, sanırım bu hafta sonu bir kadınhanı programı daha olacak:)))

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
Mesut Hocam,
Ellerine ve pedallarına sağlık. Katılan bütün arkadaşları kutlarım. Fotoğrafların her birisi ayrı bir güzellikte. İyiki benim işim varmış. Geçtiğiniz o yerlerde kaç kere düşerdim bilmem.
Önümüzdeki hafta Allah dan bir mani gelmez ise İnşaallah sizler ile birlikte olmak isterim. Benim kaç tane börek yiyeceğimi benim torun, (AHMTB) bilir.
DEDE

• Beğen
Tepkiler: AHMTB ve Bugsbunny
@sadık1964

sadık abi ogün ün de olduğu ogünkü gezi kadar hırpalanmadık tam ayarındaydı hüper vede süper oldu
ben de büyük ihtimalle gelirim inş fakat 28 ler fazla basmak yok onagöre 26 lı arkadaşlar kalabalık olalım
1,5 bilemedin 2 bilemedin 2,5 yiyebilirim yağsız olursa tabi ahmet abi

• Beğen
Tepkiler: AHMTB ve Bugsbunny
@M.Emin Doğan

saol'un ama bir mahrurum var bisikletim samsunda kurban bayramı dan sonra gelecek bir sorun olmaz demi ve ben bir soru sormak istiyorum novartis göbeklerle ilgili bir bilgfisi olan varmı hanı ön 2 arka 4 rulmanlı olanları harekete ve yola gelirmi

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
@AHMTB

Keşke Cumartesi olsa idi....
Ama yine de kesin olarakk söylüyorum ki, gelmişsek gelmişizdir. Gelmemişsek gelmemişizdir. Ayrıca börekler dişelemekle aşınmaz. Yiyenler yemisse afiyet olacaktır. Yemeyene de niye yemedin demek olmaz...:)

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
@Bugsbunny

Eh be abi madem taytı hazır ters giymişken bisiklete de ters binivereydin ya :) Bu sefer tam görmek için 360 derece çevirirdik kafamızı :7:

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny
@Faruk ÇUBUKCU

Bu hafta geliyon mu yeni yol bisikletinle börek yemeee? Şu Drag'i bi görelim yakından. Ya da "Artık 28'im var, basacam uleeeeeeenn! :eek: " diyecen biz de onu uzaktan mı seyretcez Faaarettinnn? De bakem.

Geri