Scudo Sports

Kelle-Paça Gezisi

Scudo
böyle güzel fotoğrafları gördükçe, içimde ter ter tepinen gezgin ruhuma hakim olmakta zorlanıyorum...

yalnız abicim, o kırmızı scott yok mu, bitirdi beni... o ne seksi bir kız öyle!!!

mükemmel bir tur olmus tebrik ederim mesut abi sizleri ve gurupda bulunan bütün pedalşörlere. Hepimizin yolu acıkolsun saglıcakla.

• Beğen
Tepkiler: sadık1964
abi son yerumuda ben yapim yani su anlık tabi süper bir tur olmuş pedallara kuvvet ve kim tuter sizi

çok güzel tur olmuş afiş de çok hoşuma gitti gezilerinizi hayranlıkla takip ediyorum

@Ahmet Gürkan

Kırmızılar diğerlerinden daha hızlı gider derlerdi, inanmazdım...
bindim, gördüm inandım...
(kilometre saatini olmasa bile nabız saatini hızlandırdığı kesin :))

Güzel yorum için teşekkürler, selamlar..

Ben de beraber pedallamaktan mutluluk duydum. Katılımcılara, bu konuyu açan ve çeşitli fotolarla bizi buraya taşıyan ve yine güzel sunular yapan Mesut abiye, ayrıca yine fotoları için Fatih abiye teşekkürler...

Pedallarınıza sağlık,çok keyifli bir tur ve harika bir anlatım olmuş, Konya Bisiklet Yarenlerin'den selamlar.

Merhaba;güzel tur olmuş ayaklarınıza sağlık paylaşımınız için teşekkür ederim.

bu arada, yakup bey de scottlandı. Herkese duyrulur.

:) Giant üzerinden atmıştı ya.....

• Beğen
Tepkiler: ahtt
tur güzel geçmiş ayrı, fotolar güzel apayrı görsel bir şölen olmuş.Paylaşım için teşekkürler

Geziniz harika olmuş. Kartpostal gibi resimler. Orada olmak isterdim. Paylaşım için teşekkürler..

Geri