Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@Mehmet Salih

Salih geçmiş olsun, tam toparlıyordun dizin iyileşiyor derken bu çıktı şimdi başına...Neyse Allah daha beterinden saklasın. Acil şifalar dilerim...

• Beğen
Tepkiler: hız ve mask
başınız sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin.

• Beğen
Tepkiler: hız
istanbulda bir grupla çıktığım ilk turdu. çok da keyifliydi. sonlara doğru kaybolsam da, umarım tekrar katılabilirim

yaklaşık iki sene ara verip de sonrasında yine düzenli bir antrenman yapamayıp,kartal ve pendik e bile zor varırken,bu pazar sabiha üzerinden formula-1 e kadar bile gitmek güzel ve zevkliydi,bu arada sevgili ahmet doğruer ile tanışmak ve beraber dönüş yapmak ayrıca keyifliydi, necmi abinin çizdiği parkur gerçekten mükemmeldiiii,inşallaahhh tamamlamak ümidiyleeee :)
çok çalışmak lazıımmmm çoookkkkkk :)))))))))))

@serdar tasci

Sorunda burdan kaynaklanıyor zaten nerelerden geçtiğimiz bende bilmiyorum. Ama Klasik, Sabiha gökçen yolundan f1'e sapıp oralardan bir yerlerden Piyade okulunun oraya çıkıp Bostancı'ya döndüm. Döndüm diyorum çünkü hafta sonu turlarında Kaynarca'dan sonra ben hep kopup geriden aheste aheste bitiriyorum.

@Tolga Egemen Ertolga

Bana özel mesaj at. Atarken araç çubuğundaki görüntü ekleyi tıklayıp mesaja resmi ekleyerek gönder. Ben foruma eklerim.

Tayfun Kar- 40 mevlutu
25 Agustos persembe iftardan sonra saat 21.00 de Erenkoy Galippasa camiinde Tayfun arkadasimizin 40'i mevlutu okutulacaktir.Tum dostlara duyurulur...

@binRR

hocam,beklenen bu bilgiye çok teşekkürler,tekrar allah rahmet eylesin,dualarımız tayfun a huzur versin,mekanı cennet olsun :(

• Beğen
Tepkiler: binRR
@hasan mehmet yalı

Teşekkür ederim, ben de memnun kaldım ancak dün çok dalga geçip epeyce geride kaldım, Sabiha yı çıkarken köpeklerle boğuştum. Bir daha gruptan geri kalmamak için kendimi zorlayacağım yokse 4 ayaklılar kabilesi beni bayağı fena bellediler:)

@Ahmet DOĞRUER

aman hocam,zorlamak değil,çalışarak gelişmek lazım,yavaş yavaş,acelemiz yok,yine birlikte gider döneriz merak etme :in:
dört ayaklılar çetesine gelince,onlar daima olacak katlanmak ve onların suyuna gitmek lazım:D

• Beğen
Tepkiler: hız
Geri