Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Arkadaşlar ben telefonumda kayıtlı olan gruptan tüm dostlara mesaj attım, sizden ricam herkes kendi cep telefonlarındaki kayıtlı kişilere cenaze bilgisini mesaj atarlarsa bilgisi olmayan diğere arkadaşlara da ulaşmış oluruz.

Malum cenaze bilgisi daha yeni belli oldu, bu süre içinde internete bakma imkanı olmayan arkadaşları da bilgilendirelim.

Scudo
Öncelikle ailesine ve geride kalanlara Allah sabır versin.

Tayfun Bey'e ALLAH'tan RAHMET DİLERİM..

Çağatay arkadaşımızın yazdığı bilgilere katılıyorum.

Nacizane bir kaç uyarım olacak...Lütfen yanlış anlamayın..

Mutlaka bir partnerimiz olmalı, lastik patladığında veya başka bir sebebten dolayı durduğumuzda...

Yarış yapalım, gezi yapalım, mutlaka doktor kontrolünden geçelim..

Doktorumuzun verdiği maksimum nabızların dışına çıkmayalım..

Bisikletlerimiz için onlarca para harcıyoruz, fakat sağlık konularını ciddiye almıyoruz, hep es geçiyoruz..Mutlaka nabzımızı gösteren saatlarden alalım..

Mümkünse ayarladığımız nabız limit dışına çıkarsa uyarı veren saatler...

Diğer arkadaşlarımızın belirtiği gibi, performansa göre ve yaşa göre mutlaka gurup ayrılmalı..

Böyle durumlarda ise gerçekten ders çıkartalım..:(

Hepimizin başı sağolsun..

Saygılarımla...

@Çagatay Çimşit

arkadaşımıza son görevimizi yapmış olmanın verdiği huzur ile işimizin başına döndük,allah gani gani rahmet eylesin,huzur içerisinde yatsın,mekanı cennet olsun.
çalışmaları ile ailesine ulaşılmasını sağlayan,başta ertan arkadaşımıza,salih e ve tüm dostlara teşekkür ederim,

@binRR

ertan çok sağol ....her şey için,,, son görevimizi yaptık toprağa verdik ...ailesinin acısını dindirmeye çalıştık ,,, mekanı cennet olsun ,,,

Bu gün iki anda çok kötü oldum, ilki Muhammed babasının yakasına Salih in hazırladığı kartlardan takarken babasının haline, ikincisi de tabuttan alıp yerine indirirken:( hani derler ya Allah sıralı ölüm versin diye, anne ve babayı gördüğümde bunun ne demek olduğunu bir kez daha anladım:(
Bunları buraya yazmanın bir manası yok aslında ama bunlar çok samimi hislerdi:( gelen, ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim, tekrardan başımız sağolsun:(

@binRR

Bugün cenazede tabuta bakınca hayatın kıymetini bilmek lazım diye düşündüm Cumartesi günü bisikletin üzerindeyken daha sonra tabutta olmak çok üzücüydü.Babası o yaşta adamcağız evlat acısı yaşıyordu. Allah sıralı ölüm versin.Allah günahlarını affetsin mekanı cennet olsun

yaşım gereği pek çok cenazeye katıldım bugüne kadar....herseferindede hepiniz gibi ortak aklın gereği olan ...yaşamı ıskalamadan yaşamalıyız...düşüncesi ile ayrıldım her seferinde mezarlıklardan.......ama birgün sonra gene ne yazıkki eski hamam eski tas haline döndüm....zen budizminde denildiği gibi...bir nefes sonrası senin değildir....bu sözü hiç unutmayıp.....yaşamaya ve yaşatmaya çalışalım....

geçen ben de mehmet yalı kardeşimle yazıştım rahmetlinin kendisini çıkaramadım ama insanın yakınından birinin vefat etmesi ayrı üzüyor diyecek bişey yok allah rahmeti ile muamele eder inşallah

arkadaşar anladıgım kadarıyla saat 8 de bulusuyorsunuz peki nerede ve hangi gün söyleyebilir misiniz? Kendisiyle tanışamamıştım ama ölen arkadaşımıza Allah tan rahmet sevenlerine sabır diliyorum

Bugün turda Muhammed'den üzücü olaya duydum... kimsenin tur öncesi sabah bu derin kederli olaydan Kantarcı'da söz etmemiş olmasını bu derin sessizliğin büyük bir saygı olduğunu daha sonra anlayabildim, Muhammed'den tur sonrası detayları öğrendim, eve gelince forumdan paylaşımları okudum... acımız büyüktür... hepimizin başı sağolsun, Tayfun kardeşimizi saygıyla anıyorum.

@hız

sevgili kardeşlerim acınızı paylaşıyorum,başınız sağolsun,sizlere ve ailenize sabır diliyorum,allah mekanını cennet eylesin,nur içinde yatsın.:(

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve hız
telyakar kardeşlerim başınız sağolsun:( Hakan dün seni aradım ama sanırım cevap verecek durumda değildin:( sanırım bir süredir hastalıkla boğuşuyordu, nur içinde yatsın, mekanı cennet olsun, sevenlerine de sabırlar dilerim:(

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve hız
Geri