Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

sonunda, 2 yıl gecikmeli de olsa, artık benimde bir yol bisikletim var. Aldım ama cepte para olmadan, hadi hayırlısı diyelim, borç harç ödeyecez bir şekide.

aksilik çıkmazsa yarın saat 8de sizlerleyim. spd leri takacak vaktim olmayacak, kaskım da yakın zamandaki bir turda kırıldı. formalarımda depoda. yani yarın biraz abes şekilde aranıza katılacağım. ancak sonraki sürüşlerde eksiklerim giderilmiş olacak. görüşmek üzere :)

Scudo
Selam millet,
Geçen pazarki Formula1- Sevindikli antremanından sonra kimsenin gıkı çıkmıyor.
Çok güzel bir rota oldu, ciddi hırpalayıcı, fakat kaymak gibi yollar. Biraz indisi-çıktısı vardı tabii..:D
Toplamda 100km. yapmışız, Avg. speed: 24km., Toplam irtifa 1380 metre.

(link)

Şampiyonun tutuşu, kaybedenin tutuşu. Cancellara'nın geniş tutuşu ne kadar kaybettirmiştir sizce? Tony Martin iğne deliğinden geçecek şekilde nerededeyse...

(link)

Kısa bir süre sonra bende tekrar antrenmanlara gelmeye başlayacağım Yol Bisikletimle....

• Beğen
Tepkiler: hız
@Mustafa İçdağ

Abicim güzel tur yapmışsınız. Ancak gittiğiniz en uç köy 1987'ye kadar Gebze'ye bağlı olan Körfez'in Sevindikli köyü değil, 1938'e kadar Gebze'ye bağlı olup o yıl İzmit merkeze geçen Körfez'in Karayakuplu köyü.

@chavanel

Tony Martin akılcı bir taktikle büzülerek dar profil vermiş ve rüzgarın neden olduğu direnci azaltarak virajlarda daha iyi dönüş yapmış. Haliyle de hak ettiği şampiyonluğu kazanmakla kalmadı, ortalama hız rekorunu da kırdı.

@Mustafa İçdağ

Ben turdan çok memnun kaldım. Hatta sen ilk başlarken tura '23 kişiyi toplayabilmişiz iyi başarı' gibi bir laf söylemiştin. Keşke turu da 23 kişi bitirebilseydik. Dağ bisikleti yoluna girdikten sonra kopukluk oldu. Aynı rotayı veya daha zorunu bir dahaki sefere tekrarlarsanız haber verirseniz sevinirim.

Merhaba,
Bu sabah yani 25 Eylül 2011 Pazar sabahı saat:09.30 civarında formula 1 tarafından gelip, sabiha gökçen kavşağından tuzla istikametine dönen, 15-20 kişilik, her biri farklı üniforma giyen ve kaliteli bisikletler kullanan,
grup sizmisiniz? siz değilseniz kim?
"bize niye soruyorsun onlara sorsaydın ya" diye bir cevap gelmesin lütfen, çünkü sorabilseydim onlara sorardım. 7-8 dakika kadar beraber gittik,
ama sonra telefon çaldı, telefona bakarken geride kaldım. :D (yalana bak)
ileride atilla bisiklet takımının sporcularına karıştılar, neticede 2 grubu da tuzlaya kadar kaybettim.

sayfanızda yaklaşık 8600 mesaj var. okumak mümkün değil. okumaya kalksanda yaklaşık 3 yılda yazılmış olduğu için bilginin hala güncel ve geçerli olup olmadığı hususunda ciddi tereddüt oluşuyor.
aşağıdaki sorulara güncel yanıt arıyorum, biri kısaca cevap verirse sevinirim.

1-sabit güzergahınız var mı? varsa nereden nereye? yoksa her hafta farklı bir yol mu gidiyorsunuz? güzergah her hafta farklı ise her antrenmanda ortalama kaç kilometre gidiyorsunuz?
2-ortalama hızınız kaç?
3-hangi günler antrenmana çıkıyorsunuz?
4-geride kalan oluyor mu? arkada 2.grup oluşuyor mu? yoksa grup benim gördüğüm kadar mı?
5-lastik patlatma gibi durumlarda herkes tek mi?, yoksa birileri desteğe duruyor mu?
şimdiden teşekkür ederim.

@Abdulcabbar ASLAN

selam aramıza hoş geldin
cevaplar
1:sabit güzergahımız,caddebostan,bostancı,kaynarca,sabiha gökçen köprüsü
gidiş dönüş 65km
2:eek:rtalama hız 30km
3:yılın her tatil günü
4:geride kalan 2. gurup,oluyor tabiiki
5:arıza durumunda,destek sonsuz
saygılar

Bugün nefis bir tur oldu, yılın ilk yağmurunu , çamurunu yedik ama tempoyu hiç bozmadan gittik geldik herkese teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: hız ve Nicotine34
arkadaşlar merhaba,
yarın sabah TRT de yayınlanacak bir belgesel için yapımcı arkadaşım çekim için gelecek. bizi çekip roportaj yapacak. güzel giyinip gelin:)

Merhaba umarım doğru guruba yazıyorumdur.

Bügün Tuzla-Sabiha Gökçen ayrımında yok yere düşen eleman olarak yardımlarından dolayı gurupta bulunan herkese teşekkür etmek istiyorum.

Tomografi sonucunda omuz başı eklem bölgesinde bi dünya kırık sahibi olduğumu müjdeleyip 2 aylığına zorunlu tatile çıkarttılar.

Yardımınız için tekrar herkese çok teşekkür ederim.

Kazasız sürüşler dileğiyle

Serdar Özgür ATA

@Serdar Özgür ATA
çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim,,,

@Serdar Özgür ATA

Çok geçmiş olsun ya. İnşallah basit kırıklardır, ameliyat falan gerekmeden toparlarsın en kısa süre içinde... Ben de el bileğimi kırmıştım 2-3 ay önce cidden zor işler. Ama vardır bir hayır, moralini bozma...

@Serdar Özgür ATA

Çok geçmiş olsun Serdar.Süratinde yoktu nasıl bu kadar hasar oldu?

Geri