Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Telyakar ailesinin basi sagolsun. Allah rahmet eylesin. Cok uzucu bir donem geciriyoruz.

Ben de sabah bisikletten dusup elimi kirdim :( bir ugursuzluk var bu aralar. Neye uzulsek sasirdik artik. Insallah cabuk atlatabilirim...

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve hız
Scudo
@Mehmet Salih

Telyakar ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum.

Elinı kırmana çok üzüldüm ya umarım tez zamanda iyileşirsin ve seni en kısa zamanda yanımızda görürüz.Geçmiş olsun

@Mehmet Salih

salihcim çok üzüldüm:( ,geçmiş olsun dostum,allah beterinden saklasın elbette ama el kırılması çok zor,inşallah biran önce iyileşeceksin.sakın zorlama,iyice iyileşmeden.acılar ve ağrılar allah yardımcın olsun:( eskiler,kırıkların çabuk iyileşmesi için paça çorbası içirirler.
bugün turda arkamda konuşanın sesini sana benzettim,salih nasılsın dedim,ben mustafa abi dedi:D
mustafa ya da burdan tekrar selam olsun

• Beğen
Tepkiler: mask ve hız
acılar, üzüntüler ve kayıplar yaşadık bu son dönemde,allah başka acı keder yaşatmasın,herkese sağlıklı bol kazançlı ve mutlu bir hafta diliyorum

• Beğen
@Mehmet Salih

Sanada geçmiş olsun salihciğim:(

• Beğen
Tepkiler: mask
Hakan ve Serkan arkadaşlarımızın başı sağolsun,allah rahmet eylesin.:(

Saygılarımla,

• Beğen
Salih bey sizlere de,çok geçmiş olsun.:(

Umarım en kısa zamanda elinizin durumu çabuk iyileşir.

Saygılarımla,

• Beğen
Herkese merhabalar,

4 senedir sürdürdüğümüz savaşı maalesef kaybettik.Tıbbın bittiği noktada babamızı olmasını inandığımız mekana yolladığımıza inanıyoruz.

Tekrar Herkese ince davranışlarından ve taziyelerinden dolayı teşekkür eder ,

Geri kalan hayatlarımızda sağlıklı ve güzel günlerin tadını çıkararak yaşamaız dileklerimizle...

HAKAN & SERKAN

Dün 18.02'de mahalleme gelen banliyö trenine alınmadığım için bisikletimin bakımını yaptırmak için karşıya geçmek için Kadıköy'e pedallarken 18.50 sularında Kalamış'ta sanırım bu gruptan birkaç bisikletliyle karşılaştım. O grupla selamlaştım ama onların bize katıl teklifini şimdilik geri çevirmek zorunda kaldım. Bisikletimi aldığım bisikletçide bakımı yaptırdım. Yalnız pedallarda sorun çıktı ve onları değiştirdim. Eve vardığımda saat 23.49'du. Bu arada Hakan ve Serkan'ın başı sağolsun. Yeni öğrendim acı haberi.

• Beğen
Geri