Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@mcanb

Can Bey Selam ,

Demin telefonda Muhammed Bey ile görüştüm . Şimdilik saat değişikliği yok . Yağmur çamur olmazsa 08:10 civarı bostancıda olunuyor . Hafta sonu gelebilirseniz memnun olurum ..

Tolga Gürgün

@Tolga Gürgün

Cok tesekkurler,

En yakin zamanda gelmeye calisacagim, bu hafta kosu var haftaya alanyada yaristayim insallah bir sonraki hafta :in:

Can Bedirhan

• Beğen
Tepkiler: hız
Cuma
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 17 °C . Rüzgar KD 39 KM/S . 20% Yağış Olasılığı (trace amounts).

Cuma Gecesi
Açık. Düşük: 13 °C . Rüzgar KKD 39 KM/S .

Cumartesi
Az Bulutlu. Yüksek: 17 °C . Rüzgar KD 28 KM/S .

Cumartesi Gecesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 12 °C . Rüzgar KD 28 KM/S . 20% Yağış Olasılığı (trace amounts).

Pazar
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 16 °C . Rüzgar DKD 21 KM/S . 20% Yağış Olasılığı (trace amounts).

Ctesi çalışıyorum ama pazar Ahmet hocam çilek kardeşler geliyor tikkat et terim

• Beğen
Tepkiler: Serkan TELYAKAR
@STORMER

daha hazır dğilim ama 3 hafta sonra şekere batırıp yerim sizi canlarım:D :D

@cannonfire
sen daha kıvamına gelmedin, ben getiririm seni kıvamına pazar günü, lakin bir kırıklık başladı sanki ateşim çıkacak, bu hafta olmazsa haftaya seni kıvamına getiririm güzel kardeşim:D

• Beğen
Tepkiler: Serkan TELYAKAR
@Ahmet GökdereAbbiiii Hakan ben :D :D :D Bak kaçtır aynısını yapıyosun biz geliyoruz diyoruz sen hemen tavşana bağlıyorsun :D :D :D Biz iyi insanlarız aşkolsun yaws:D :D :D

sevgili arkadaşlar
dün ve bu gün,yoğunluktan dolayı çıkamadım,havada güzeldi,
ama neyapalım,iş,güç,:cool:
umarım güzel bir antreman yapmışsınız:in:
sevgiler

zanım benlerim resim yoookmu???:eek:

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
üstatlarım,

(link)

bu nedir ne değildir, neden bu kadar güzel ve bir o kadar ucuzdur açıklayabilcek olanınız var mı?

@SametAksuoğlu

selam sametcim
bu ürün daha yeni piyasaya suruldu,ne olduğu daha belli değil,
prof bir markada olmadığına göre,hiç bir olumlu yorumda bulunamayacağım;)

Carraro, Bianchi firmasının avrupaya dağıttığı bir ürün. Namı diğer bir diğer Bianchi firması da Whistle'dır. Son iki senedir ellerinden kaybetmeye başladıkları piyasayı geri kazanmak için fiyat/performans seviyesi inanılmaz uygun olan bu ürünleri Türkiye pazarına dağıtmaya başladılar. Baktığınız üründe, Carraro'nun karbon sınıfında olan inanılmaz uygun fiyatlı bir ürünüdür. Piyasada bulmanız zor olacak ama bulursanız sakın kaçırmayın derim. Aynı komponent ve gövde değerleri taşıyan diğer profesyonel firmalarda bunun seviyesinde bir ürün için en az 300€ extra para ödersiniz. Bulursanız kaçırmayın bu ürünün arkasında Bianchi devi var ;)

Cumartesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 14 °C . Rüzgar DKD 21 KM/S . 20% Yağış Olasılığı (trace amounts).

Cumartesi Gecesi
Açık. Düşük: 11 °C . Rüzgar KD 21 KM/S .

Pazar
Açık. Yüksek: 16 °C . Rüzgar KD 21 KM/S .

Yerler kuruysa yoldayım,yağarsada koşmayı düşünüyorum.

Geri