Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
Herkese merhaba.
Yaklaşık bir haftadır Scott S40 yol bisikletimi kullanıyorum fakat bu çevrede yol bisikleti kullanan arkadaşım yok.
Acaba siz turlarınızı nerelerde yapıyorsunuz? Beylikdüzü'ndeyim ben, biraz uzak fakat ara sıra katılmak isterim

@Gökhan TorosSelamlar,
Tur bu dönemde saat 8:30 da erenköy kantarcı otobüs durağından hareket edip sabiha gökçen'e gidilmektedir.Yağmu ve karlı havalar haricinde her haftasonu grup çıkmaktadır.:in:
Yalnız sizin oradan butarafa bayabir mesafe olmakla birlikte bu dönem için sabah yağan yağmur turu iptal edebildiğinden dolayı bu durum sızın için cansıkıcı olabilir.Malum İstanbulda kısmi yağmurlar olabilir.Ama yaz için bu olasılık çok düşüktür.
Kapımız herzaman açıktır bekleriz:in:

@Ahmet Gökdere

Ahmet abi triatlon sporuda sizin sayenizde gelişmedi mi zaten? Sizin yaptığıınz bu antrenmanları gören Jorç Triatlonoviçyan bu sporu oluşturmadı mı abi? Keşke sahip çıksaydınız da bu sporun adı triatlon değil ahmetlon olsaydı çok hoş olmamıydı?

Oh diyorum sonunda gruba iştirak etme fırsatı bulabildim nefis geldi hava çok keskindi, sabiha dönüşü Yasinde katılınca uçtular maşallah bir baktım 48 km/h gösteriyor Hakan , ant , yasin, mustafa'yı kesmeyince siz diyin 60 ben diyim 75 e çıktılar :) baktım benim nabız yavaştan 160 a geliyor eh yavaşlıyım dedim bari :) herkesin ayağına sağlık güzel gün oldu görüşmek üzere

@Alp Aslan

Desene kaçırdık ama yarın bende varım havada güzel olucakmış
baharın son demlerini kaçırmamak lazım :in:

@baykush

Sizide gözlerim aradı ama bu aralar tatlı meşguliyetleriniz varmış, görüşmek üzere ve bu arada yarın 09:00 da çıkılıyormuş teyit edelimde bir sıkıntı olmasın

• Beğen
Tepkiler: hız
@Alp Aslan

alpim sende 6 saat binişine teşrif edersen memnun kalacağız

@Tolga Gürgün
Tolga'cım ben kendimden ümidi kestim artık ama şöyle yapabiliriz ilk önce ilk 1 saat binerim sonra dayanamayıp eve gelir duş alırım herhalde ardındanda müsait olursam arabayı alıp eskortluk yaparım aslında bu da gerekebilir bugün öküz bir şoför Hakan, necmi abi ve beni araya alıyordu az kalsın üstelik durak olmayan yerde, savunusuda beter, ''ne yapayım yolcu yanlış binmiş indirmem gerekti.'' görüşürüz tolgacım

@Alp AslanHayvanınn evladı ben n napıyosun derken eşkiyamısınız siz kapıyı kapatıyorsunuz yolcu inemiyor dedi bide yaws:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan ve binRR
@STORMER

Onların garip bir dünyası var, her haltı yaparlar, ama en ufak birşeye de tahammülleri yoktur:D hatta ayılıklarına mani olursan da kızarlar:D hiç bulaşma derim:D

@STORMER

Yok abisi:D bunun yaradılışla bir ilgisi yok:D sonradan neyle besleniyorlarsa:D trafikte profesyonel bütün sürücülerde durum aynı, kendi hayatlarını zorlaştırmaktan başka bir halt ettikleri yok;) arada da bizler gidiyoruz güme:D

Geri