@Tolga Gürgün
dostum tolga sen anlattıkça ben arkadaş efkarlandım gideceğim norveçe alacam kızımıda süreceğim fiyortlarda aklım oralarda paranın gözü kör olsun ...
evet 90 kız 10 erkek 10 erkeğin dağılımı şöyle idi
3 adet güney vietnamlı iki adet hintli,iki abd li bir türk ben, bir de japon.bir de eritre etopyalı....
gitar yanımızda tabi gece odada gitar çalıyorum odamın kapısı çalınıyor bir sürü hatun bu kadar kişi benim o 15 m2 odama nasıl sığacak kimi beatles dan ister ben bunlara bir güzel jethro tull çalıyorum benim ingilizce besteleri çalıyorum. okul saat 17.00 de paydos ondan sonra millet odalarına çekiliyor .öğretmenler gidiyor...hatunların sevgilileri arabalar ile okula geliyor karışan yok bekçi yok hademe yok okul bize ait çünki paralı okul 12.000 kron yıllığı...okulun giriş kapısı hep açık orda hırsızlık olmuyor store -milde küçük bir kasaba 4000 kişi yaşıyor gece bazen çıkıyorum okyanusa karşı oturuyorum anasını satayım güzel yaşadım güzel ölsemde gam yemem artık...
unutmadan orda bir hatuna resmen aşık oldum nina kostak unutulmaz bir güzelliği vardı fakat o hatun asla konuşurken yellenmiyordu...