dostlar hepinize teşekkür ederim ....
doğru söylüyorsunuz ... yol almak lazımda ,seneler oldu yolu bırakalı ...
mustafa dostumun colnagosuna bi bineyim dedim acaip yere yaklaştım tırstım açıkçası unuttuk yahu unuttuk binmeyi ,kesin kafayı gözü dağıtırım böyle iyi ne edek şimdi... yuroları bozdurmak valla işime gelmiyor yaşlandık ya para göz oldum yurolara kıyamıyorum 10.000 yuroya kıymak istemiyorum açıkçası .....
cimriyim cimri ....
valla tolga inan hortum oluşuyor şerefsizim ....
yarın mustafa içdağın turunda gene olayım dedim hayırlısı...
@Ali Emre AkcanAli abi contador etten doping zehirlenmesi olmuş , abi adama hızlı binsin diye dopingli at eti yediriyolarmış, epo lu tavuk, anabolizanlı sucuk büyüme hormonlu salatalık yiyomuş abi, ama komplo var ben yemedim hayvan yemiş ben napiyim diyomuş
ahmet hocam arka grup lideri benim neyse geçen cumartesi yolu öğrendim yarın gene var aynı güzergah kaybolmam yetişmeye çalışacağım ne edek başa gelen çekilir bir gerçek varki yol bisikletçisi arkadaşlarla pedal basmak gerçekten zevkli imiş niye daha önce bir araya gelmedik diye hayıflanıyorum açıkçası geçen turdan çok zevk aldım hepsine teşekkür ederim ...
arkadaşlar o heriflerin hepsi dopingli
20 gün boyunca günde 200 km nasıl gidiyorlar ortalama 40 -45 ??
sele bölgesinede uyuşturucu krem kullanıyorlar .. günde 2 kilo en kaslısından at eti bile yesen o tempo gidemezsin ..
anam babam peltonla bende giderim ne olacak
herkesi teker teker bıraksınlar bakalım start noktasından 2000 km deki ortalamaları kaç oluyor .
ahmet hocam yıllar yılı sen yarışmadınmı abi vueltada , giroda , tdfde , sanremo-milanda , bir tablet yabancı cisim kullandınmı abi kullanmadım diye yana yakıla İstanbul / Kartal'dan haykırışlarını duyar gibiyim ..
kullanmadığın için kariyerine farklı bir yön çizip canım memleketimize döndün , değilmi abi ? sende birşeyler söylesene
Tolga cığım biz eddy lerin, indurainlerin coppilerin zamanını biliriz, bizim zamanımızda tayt bile yoktu yünlü don giyerdik , doping delikanlıyı bozar dedik yapmadık , kötü mü oldu hayır, her avrupaya gidişimde abi hoşgeldin derler, elimizi öperler, abi bi sprint yapda görelim derler sende bilirsin bunları Tolga cığım, seninle az kılıç kuşanmadık, pardon ata binmedik pardon bisiklete binmedik diyecektim
@Dogukan Artuç
Doğukan çok sevindim böyle bir karar almana, hem grubumuzda hiç çocuk yok, grubun neşesi olursun, molalarda seni severiz grubun neşesi artar, mutlaka gel, ben sana çilekli enerji jeli de alırım