Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@mustafa doğan turhan

ben hayatta gençleri geçemem çünki genç bu gün biz neyiz olmuşuz kaşolotun ağa babası .... ....

:D :D :D

@Ahmet Gökdere

ahmet hocam beni fena yakaladın .....

:D :D :D

@binRR

Bu markayı arkadaşımız kullanıyor son bir senedir ( fotodaki colnago EPS).
Çok başarılı bir ürün, süper, tavsiye ederim.
Fakat daha önemli bir konu varki; Garmin'nin Türkiye temsilcileri son derece profesyoneller, işlerini çok düzgün yapıyorlar. Bu aleti düşürdük ve bozuldu
( haklı olarak), Garmin' e geri gönderdik ve garanti kapsamında olduğu için hemen 3 gün içinde yenisini verdiler, sorgu sual yok.

• Beğen
Tepkiler: binRR
Çok teşekkür ederim açıklamanız için:) 10 gün önce aradım ithalatçısını, en sonuncuyu benden iki gün önce satmışlar, fitness serisinden stoklu çalışmıyorlarmış pek, 15 güne kadar gelir dediler, telefonumu aldılar, arayacaklar:) ben bu iş için ıphone kullanıyırdum, cyclemeter diye bir program indirdim, çokda başarılı aslında:) fakat en fazla 5 saat gidiyor pil, birde arama gelince tekrar başlatman gerekli, falan filan, pek verim alamadım yani:) tek cihazla çözmek istedim km, cadans, vs.:)

@binRR

Bu ürünü almayı baya kafama takmıştım. Yabancı forumlarda çok güzel yorumlar var. Beni düşündüren kısmı o kadar para verdikten sonra ufak bir düşmede cihazı riske atmak. Sonucta hassas aletler. Kıyamadım :D .
Şuan sahibinden de bir tane var. İzmir'den biri satıyor. Sitede link verilemiyor. Aratırsanız çıkar.
Bu arada garmin olayında ebaydeki ve yabancı sitelerdeki refurbished ürünlere de dikkat etmek gerek.

• Beğen
@binRR

Abi biliyorsun ben de aynı şekilde cep telefonunun rota kaydı sırasındaki pil performansından hiç memnun değilim. orta vadede bir Garmin cihaz almayı düşünüyorum ama açıkçası bu renkli ekranlı modelin ne kadar gerekli olduğundan emin değilim. Zira hem bisiklete binerken genelde zaten rotamızı önceden bildiğimiz için navigasyon özelliğine pek ihtiyacımız olmuyor, hem de 550 dolar + kdv 1000 liraya yakın bir paraya denk geliyor ki bu benim bir ölçüm cihazına ayırabileceğim bütçeyi fazlasıyla aşıyor :)
Şahsen onun yerine Garmin'in renkli ekransız ama yine gps özellikli (yani rotayı kaydediyor) modelini abd'den getirtmeyi düşünüyorum. bir navigasyon dışında 705'in bütün özelliklerine sahip ve 230 dolarlık fiyatı da son derece makul:
(link)

@mustafa doğan turhan

O yüzden buradan almayı tercih ederim:) yanlız düşünce birşey olacağını sanmıyorum ancak takla atmanız lazım:( birde düşünce ona gelene kadar sram red kollar ce sworks kabon gidon zaten ondan pahalı:D düşmemeye özem göstereceğiz artık ne yapalım:D birde navitürk yazılımı var, 4 kez de yenileme hakkınız var o yüzden ithalatçısından almak daha avantajlı bana göre:)

• Beğen
Tepkiler: Selçuk Uygun
@robinthegreen

Bence gerek yok şuna bak istersen, şu an ellerinde de var:)
(link)

Benim derdim tek cihazla işi çözmek:) km saati, cadans sensoru, kalp atış hızı, altimetre vs. gepsi tek cihazda:) yoksa renginden banane:) bilirsin bu konulardaki fikirlerimi:) ama pil işi hakikaten bezdirdi, acil birşey olsa telefonu kullanamıyorum:)

• Beğen
@binRR

Eger navigasyona ihtiyaciniz yoksa, Bontrager Node modelleri var km saati, kadans, kalp atis hizi, yukseklik, isi vs vs gibi bilgileri size sagliyor ve ANT+ teknolojisi ile calisiyor. ANT + teknolojisi ile calisan uniteler genellikle kadans ve hiz algilayicilarindan ayri satiliyor, hem unite hem algilayici almaniz gerekiyor. Eger idman bilgilerini bilgisayara aktarma dusunceniz yoksa Bontrager isinizi gorebilir ve fiati daha makul. Asagida ozellikleri gosteren bir link ekliyorum;

(link)

• Beğen
@Ozzgurr

Çok teşekkür ederim:) diğer bisikletimde sigma nın buna benzer bir modelini kullanıyorum zaten, garmın i iki aparatla alacağım, motosiklette de kullanmayı düşünüyorum:)

• Beğen
@binRR
Nereye baksam sen varsin ya sen ofiste ismi yetistiriyon yoksa sabaha kadar herkesle sohbetmi yapiyon:ci:

• Beğen
@Sarpedon

Her ikisinide:D makine render yaparken diğerinde bakınıyorum sağa sola:)

@Hasip Çehre

hasip kardeş sarıyer bölgesi benden sorulur bilmem biliyomusun bunu öyle bisiklet ayağına tura gelip yol ortalarında kafa göstermek yok basso yoksa ben varım maraton canavarı emre ben

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ali Emre Akcan

oooooooooooo
ali dostum nerdesin özlettin kendini yahu ......

:in: :in: :in: :in:

@Kudret Kurtcebe

şifreyi unutmuştum abi sağolsun sevgili ve değerli mustafa içdağ abimin gayreti ile şifreme kavuştum görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ali Emre Akcan

Ali Emre Abi seni buralarda görmek ne büyük şeref :)

korkarım afiyettesindir inşallah :D

@Tolga Gürgün

çok acaip afiyetteyim tolga önüme ne gelirse yiyorum maraton sonrası kilo almaktan korkuyorum valla ahmet hocam nerelerde?? contador ile ilgili gelişmelerimi takip ediyo acaba zaten contador yoksa hasip çehre var o yeter

@Ali Emre Akcan

ali dostum...
contador hakkında biraz önce haber türkten mesajı geçti doping pozitif çıktı ..
yediği sığır etinden geçmiş o kimyasal madde.. yani doping almamış
adam sığır eti yiyor ben de yiyeceğim artık ama çok para yahu millet sığır eti yiyor biz burda köfte tabi basar contador amca......... :D :D :D
bu arada hasip beyi özledik yahu geçen cumartesi pedalladık ne güzel bir daha olsada gitsek nerdesin mustafa içdağ dostum canım sıkılıyor artık ..yolda mustafa içdağ dostumun bana verdiği o jel neydi yahu .....
tolga dostum 112 ytl vererek sevgili muhanmedden teker aldım çok memnunun çünki takıp çıkarması kolay denemesini yaptım evde ..teker 1.5 maxxis üzeri dümdüz yalnız bu bisiklet yokuş aşağı yarış gibi hızlanmıyor malesef aerodinamik yetersiz arka teker ile boru arasındaki mesafe fazla olduğundan orda hortum oluşuyor zati ne edecem sürati sonuçta müthiş ekibi hasip beyi murat içdağı özgür nevresi vede mustafa 2 yi yakalayabildim tabi aslında yokuş aşağı basarak indiler ..beni isteselerdi beklemezlerdi düz yolda ....ben zati baştan söyledim beni beklemeyin diye bir daha o güzergah olursa yolu öğrendim basıp gitsinler yahu ......

:D :D :D :D

@Ali Emre Akcan

Hay ağzınıza sağlık, ben diyecektim ama Kudet abinin gönül bağıda var o bisikletle diye bir şey söyleyemedim:)

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
Geri