@Ahmet Gökdere
Çok teşekkür ederim

donanım olarak sram red komple set aldım, jant seti oarak da token C38 tiramic göbeklisini aldım, şu an sele ve jant seti hariç diğer bütün parçalarım tamam

seleyi buradan halledeceğim, ağırlığından ziyade rahat birşey olsun diye bakıyorum ama bilemiyorum tabiki, yakışıklı olanları 3 saatten sonra başlıyor ufak ufak rahatsız etmeye, rahat olanıda takoz gibi ağır

olmadı her ikisinden alacağım

Jant seti için 4 hafta süre verdiler, daha kalın tellerle toplanmışı vardı ama onuda ben istemedim, siparişi verelide 10 gün oldu, bakalım en geç iki haftaya kadar elimde olur sanıyorum

en olmadı şu an kullandığım cannondale deki mavic ler var, çok iyi bir seri değil ama iki hafta idare eder diye düşünüyorum

Şu an ofiste çalışıyorum bende, yarında öyle olacak malesef ama öbür gün tartı üzerinde hafif donanımlar bölümünde paylaşırım bende, eldekilerin hepsini paylaştım zaten o bölümde

Sizin kadronuzu inceledim sitesinden, çok özel bir kadro, hatta markanın en üst modeli sanırım, keyifle kullanırsınız inşallah, bizde markayı tanıma fırsatı buluruz sayenizde

ben daha önce hiç duymamıştım mesela