Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Hasip Çehre

hafta sonu çıkış saati çok erken olmak koşuluyla binebiliyorum . şeref duyarım sizlerle bisiklete binmekten . :)

tur demek için en az 300 olmalı :D :D gerçi siz daha iyisini bilirsiniz Hasip Bey ' cim ....

Scudo
Sn.Gürgün siz zatialiniz ve Sn.Gökdere'nin haz duyabileceği gibi br tur yapabilmek bizim haddimize değil ama şov amaçlı yaptığımız tura destek verrmenizi canı gönülden dilerdik evet sizi aramızda görmek Basso'yu görmekten daha zor olacağını ummuyordum ama bunuda anlamış olduk artık,geçen Cumartesi bir misyonu yerine getirmek için çabaladık Boğazın güzel manzarası içinde sizler gibi güzel bisikletçilerle süslenmesini istedik ama olmadı biliyorum programlarınınız çok dolu bir başka sefere bu şerefe nail olma dileğiyle size ve Sn.Gökdereye forum huzurunda sevgi,saygı dileklerrimi sunuyorum esen kalın efendim...

@Mustafa İçdağ

bu karedeki iki arkadaşıda tanımıyorum aradan görünen Sn.İçdağ olsa gerek bu iki arkadaşın ne yaptıklarını çözemedim takım arkadaşlarına yol açmayamı çalışıyolar nedir????

@Hasip Çehre

Hasip Bey ,

Trafiği kapattınız sanırsam . Daha çok tur performanstan ziyade sevkü safa , ballı köfteli bir tur gibi geldi ....

km saatinin arkalı önlü fotokopisinide foruma koyarsanız arkadaşlar için daha inandırıcı olucak ..

iltifatlarınız karşısında şu an ağlamaklıyım ...lütfen tuzla tepeören köyünden fışkıran sevgi ve saygılarımı kabul ediniz ....

• Beğen
Tepkiler: Serkan TELYAKAR
@Sarpedon

Bende manzaraya hayran kaldım, bizde katılalım abi bir dahaki sefere:)
Abi bu arada kadro geldi, şu an masamın üzerinde:D

@Ahmet Gökdere

Çok teşekkür ederim:) specialized tarmac SL3 Pro.Bu arada size de hayırlı olsun, geçen gün gördüm yeni kadronuzun resmini:)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Tolga Gürgün

Sn.Gürgün trafik doğal olarak kapandı eskortlar karelere alınmadı,sportif menecerlerimiz veri verme konusunda bazı yasaklar getirdi ayrıca sizin verilerinizin yanında biz verilerimizi vermeye utanırız...
Sevgi selinizde boğulmadan bir tur yapalım derim malum havalarda bu ayarda giderken değerlendirelim.....
bu sefer et değil hamur işi takıldık börek.mmantı v.b....

@binRR

çok güzel bisiklet, yakışanda bir donanım nasip olur inşallah,
teşekkür ederim, benim kadromuda masamda gördüğümde paylaşırım dostlarla inşallah.

@Ahmet Gökdere

Çok teşekkür ederim:) donanım olarak sram red komple set aldım, jant seti oarak da token C38 tiramic göbeklisini aldım, şu an sele ve jant seti hariç diğer bütün parçalarım tamam:) seleyi buradan halledeceğim, ağırlığından ziyade rahat birşey olsun diye bakıyorum ama bilemiyorum tabiki, yakışıklı olanları 3 saatten sonra başlıyor ufak ufak rahatsız etmeye, rahat olanıda takoz gibi ağır:D olmadı her ikisinden alacağım:D
Jant seti için 4 hafta süre verdiler, daha kalın tellerle toplanmışı vardı ama onuda ben istemedim, siparişi verelide 10 gün oldu, bakalım en geç iki haftaya kadar elimde olur sanıyorum:) en olmadı şu an kullandığım cannondale deki mavic ler var, çok iyi bir seri değil ama iki hafta idare eder diye düşünüyorum:)
Şu an ofiste çalışıyorum bende, yarında öyle olacak malesef ama öbür gün tartı üzerinde hafif donanımlar bölümünde paylaşırım bende, eldekilerin hepsini paylaştım zaten o bölümde:)
Sizin kadronuzu inceledim sitesinden, çok özel bir kadro, hatta markanın en üst modeli sanırım, keyifle kullanırsınız inşallah, bizde markayı tanıma fırsatı buluruz sayenizde:) ben daha önce hiç duymamıştım mesela:)

Birde sizlerden bir ricam olacak, şu navigasyon cihazını almak istiyorum, aranızda kullanan bilen varsa yorumlarını merak ediyorum, özellikle pil konusunda:)

(link)

@Hasip Çehre

hasip bey sizle takılmak büyük bir onur ve şerefti benim için gerçekten özgür nevres ve mustafa -2 artı tabi mustafa içdağ ile geçen cumartesi olan bu tur
gerçekten dillere destan oldu açıkçası ben yine istiyorum bir tur daha artı rulmanların değişmesi ile bisikletin hızında otomatikman değişiklik oldu dün pazartesi mahmut şevket paşa rampalarını es geçerek direk polinezin ağır rampalarına dapoetle vurduk kendimizi ..

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi sen hafta içi kendini böle rampalara vurursan bir kaç hafta içinde bizi çekersin :)

@binRR
Hocam tebrikler, çok güzel bir parça yapmışsın, inşallah biran önce toplarsın, keyifle kazasız belasız çiziksiz binersin, bu sezonu kapattık sayılır ama seneye uzun uzun turlarda mutlaka bekleriz

@Kudret Kurtcebe
Kudret abi o rampaları rulman değişimi değil senin bacaklar hissettirmemiştir, sen kartepe rampasını defaatle aşmış birisin abi, hatta kartepe fatihi denilebilir senin için, abi sen eskiden panzer operatörüydün değil mi abi:D :D :D

@Ahmet Gökdere

yıllar yılı benim tanıdığım ahmet hocamın sezonu bu aydan sonra başlar :)

sisli ve dumanlı sabahlar 0 C nin altında kenındeyl yol bisikletinin arka attırıcısının donduğu geceler değilmi abi ????

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Tolga Gürgün
sevgili Tolga cığım hatta bir keresinde ön tekerin rulmanları donmuştu da ön teker kızaklayarak gelmiştim 40 km yi, o zamanlar gençtik kanımızın kaynadığı yıllardı, su mataramızdan kımız içer jel yerine bulgur pilavı taşırdık cebimizde, :D :D :D

@Ahmet Gökdere

hay ağzınla bin yaşa gözümün önünde o gidişin kızaklayarak 35 in altına gene düşmemiştin abi :D :D

sırtımızda kuzu tandır taşıyıp bisiklet üstünde erol taş misali kahkahalar atarak beslenmelerimiz üstünede kımız içmelerimiz .. değilmi abi :D :D :D

@Ahmet Gökdere

Çok teşekkür ederim Ahmet bey, akfırat turlarına katılıyorum zaten, birde malum kafe molalı turumuz var geleneksel:D:D zaten bu kadar tantanayıda daha uzun turlara katılmak için yaptım:) malum yaş 47 olunca biraz bisikletin kalitesinede ihtiyaç duyuluyor guruptan kopmamak adına:)

Geri